dr_petronela_luca

Cu o traditie de peste 18 ani, Clinica Unident ofera pacientilor servicii premium de medicina dentara moderna.

Stim cat de importanta este sanatatea  si de aceea prioritatea noastra este ca dumneavoastra sa beneficiati de cel mai performant plan de tratament personalizat, cu abordare multidisciplinara, realizat impecabil cu tehnologie digitala,  fara durere si cu garantia rezultatelor de succes.

Stim cat de important este pentru dumneavoastra confortul, de aceea clinica noastra este situata central in orasul Tulcea, intr-un spatiu ultramodern cu facilitati multiple si o parcare generoasa.

Stim cat de importanta este pentru dumneavoastra siguranta, de aceea oferim pacientilor nostri garantii pentru fiecare tratament, astfel incat rezultatele de succes sa se pastreze pe o perioada lunga de timp.

Toate aceste principii ale noastre, precum si seriozitatea si constanta cu care realizam actul medical a transformat Clinica Unident – marca inregistrata, intr-un nume de referinta la nivel local, national si international. Acest lucru este posibil deoarece coordonez o echipa medicala dedicata performantei, specializata pe toate segmentele medicinei dentare, care trateaza cu succes cazuri medicale complexe.

De asemenea, Clinica Unident detine Certificarea ISO 9001: 2015, deoarece utilizam materiale de calitate, echipamente performante si tehnologii avansate, pentru a asigura calitatea si siguranta unor tratamente medicale de succes.

Suntem mandri si onorati ca putem desfasura un proiect de turism medical, prin care promovam medicina, valorile, cultura si traditiile romanesti dincolo de granite. Indiferent de afectiunile dentare cu care va confruntati, va asteptam pregatiti cu solutii inteligente, astfel incat zambetul dumneavoastra sa fie unul impecabil.

Dorim sa va asiguram inca o data, ca eforturile noastre se canalizeaza spre a ne inbunatati continuu serviciile medicale, administrative, manageriale, pentru ca  Unident  sa fie mereu alegerea dumneavoastra.

Va multumim ca sunteti interesati de serviciile noastre si va dorim numai bine si multa sanatate!

,,Profesia este totuna cu pasiunea mea! Este modul meu de a trai! Este alegerea mea!

 

Iubesc ceea ce fac si toata energia mea este canalizata spre acelasi obiectiv: sa oferim servicii medicale premium in medicina dentara,,

 

Dr. Petronela Luca

Manager Clinica Unident