Utilizam tehnologii avansate pentru rezultate excelente

tomograf-dentarTomograf dentar-CBCT 3D

Investigatie radiologica tridimensionala utilizata pentru stabilirea unui diagnostic precis si a unui tratament reusit, cu expunere minima la radiatii.

laser-chirurgical-si-terapeuticLaser chirurgical si terapeutic

Utilizate pentru tratamente complexe de microchirurgie, decontaminare bacteriana, desensibilizare sau biostimulare, asigurand o vindecare rapida, fara sangerare sau durere.

anestezie-computerizataAnestezie fara AC

Foarte apreciata de pacienti, anestezia este efectuata de un dispozitiv prevazut cu o fanta minuscula, prin care anestezicul este pulverizat in tesuturi.

materiale-performante-bioactiveInterventie chirurgicala ghidata

Tehnica permite planificarea inserarii implanturilor in pozitia ideala, interventia chirurgicala devenind sigura, rapida si confortabila.

investigatie-velsope-vxInvestigatie Velsope VX

Un dispozitiv profesional si inovativ si eficient ce va poate salva viata! Poate depista in faza incipienta formele de pre-cancer si cancer.

dac-universal-sironaDAC Universal Sirona

Autoclav ce asigura sterilizarea automata a pieselor de mana, limiteaza riscul erorilor umane si reduce riscul contaminarilor incrucisate.

tehnologie-a-prf-i-prf-prpDigital Smile Design

Permite planificarea digitala a zambetului, in functie de personalitatea si trasaturile fizionomice a fiecaruia, facilitand reusita tratamentului.

microscopie-dentaraMicroscopie dentara

Mijloacele de magnificatie sunt utilizate pentru vizualizarea detaliilor fine, importante atat pentru diagnostic, cat si pentru succesul tratamentelor.