Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
GALAȚI
0740 705 706
TULCEA
0744 400 705
BUZĂU
0744 702 701

Zâmbetul tău este pregătit de vacanță? Albire dentară profesională rapidă în Clinicile UNIDENT!

 

Întreg anul ai aşteptat perioada concediului de vară. Parca nici o altă vacanţă nu se compară cu aceasta, ca intensitate a trăirii si relaxare.

Îţi doreşti cât mai multe amintiri de neuitat, imortalizate în poze de excepţie. 

Îţi doreşti poze ca în reviste, cu tine zâmbind larg, lăsând la iveala dinţi strălucitor de albi? Şi cât de bine s-ar potrivi cu bronzul tău de mare…

 

Vino într-una dintre Clinicile Dentare UNIDENT, iar noi îţi vom pregăti rapid zâmbetul pentru vacanţă!

Ce îţi oferim?

Detartraj si periaj profesional, pentru dinţi strălucitor de curaţi, urmate de o albire profesională rapidă, "ca la carte”, în cele mai sigure şi bune condiţii.

 

Siguranță

Cu Philips Zoom obțineți un zâmbet mai alb, dar şi un zambet mai sănătos. Produsele Philips de albire în cabinet sunt singurele tratamente de albire care utilizează ACP (fosfat de calciu amorf), care este dovedit clinic că ajută la reducerea sensibilităţii dentare, protejarea smalţului şi îmbunătăţirea luciului şi a texturii netede a dinţilor.

 

Tehnologie avansată

Tehnologia Philips a realizat una dintre cele mai avansate proceduri de tratament de albire dentară. Tehnologia cu activare la lumină va scoate la iveală strălucirea zâmbetului dumneavoastră, de fiecare dată. 

 

Specialiși experimentați

Tehnologia avansată, în mâinile specialiștilor potriviți, poate face minuni cu zâmbetul dumneavoastră! 

 

Rapiditate

Soluțiile Zoom albesc dinții până la 8 nuanțe în 45 de minute, iar tehnologia noastră LED este cu 40% mai eficientă decât sistemele fără tehnologie cu activare la lumină.

 

Confort

Philips Zoom se află pe primul loc în topul tratamentelor de albire profesională solicitate cel mai frecvent de către pacienţi. Peste 10 milioane de pacienţi au folosit deja Zoom pentru a avea un zâmbet mai strălucitor şi mai sănătos.

 

 

  • Albire cu Philips Zoom White Speed

Gelul de albire se aplică şi se menţine pe dinţi prin intermediul unor gutiere de albire, realizate personalizat în cadrul Clinicii noastre dentare.

 

Tratamentul profesional de albire dentară profesională rapidă cu Philips Zoom WhiteSpeed foloseşte tehnologia cu activare la lumină led, pentru obţinerea unor rezultate mai bune.

 

 

Sursa de lumină LED a acceleratorului lămpii de albire acţionează asupra gelului de albire, accelerând procesul de albire si îmbunătăţind rezultatul de albire cu 40% faţă de sistemele de albire fără tehnologie activată de lumină.

 

Este dovedit clinic că această tehnologie albește dinții cu până la 8 nuanțe, în 45 de minute.

Poţi considera că zâmbetul tău este pregătit de vacanţă atunci când, ieşind din clinica noastră, vei zâmbi tuturor, degajat, cu gândul la cunoscuţii care îţi vor aprecia zâmbetul si bineînţeles, la pozele de concediu!

Programează-te acum

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.