Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
Articole   -   Despre noi

Unident - design feng shui

Armonia și echilibrul se regăsesc în toate Clinicile Dentare Premium Unident!

 

Pare de necrezut, dar principiile feng shui sunt prezente și active la Unident. Alături de Cristina Groza, maestru internațional feng shui, au fost stabilite pozițiile cele mai bune pentru fiecare obiect și menținerea unei energii pozitive în fiecare încăpere: intrarea, recepția, sălile de așteptare, cabinetele. 

 

 

Pacienții se simt bine, relaxați și energizați în egală măsură. Adesea ne sunt transmise gânduri bune, pacienții fiind impresionați de designul locațiilor Unident.

 

 

 

 

 

De ce am ales amenajarea feng shui?

  • prin analiza fluxurilor de energie din mediul înconjurător, bazându-se pe teoria celor 5 elemente (pământ, metal, apă, lemn, foc) și pe principiile yin și yang expertul feng shui echilibrează forțele care se manifestă local pentru a ameliora, sănătatea, prosperitatea și comportamentul persoanelor, oferind o stare de bine continuă

  • am adoptat o practică veche de peste 3000 de ani cu simboluri, tehnici și metode pentru că armonizarea omului cu natura este importantă chiar și în zilele noastre

  • din dorința de a crea spații confortabile în care oamenii să se simtă bine, să prospere și să-și păstreze sănătatea

 

 

Atunci când pășiți în Clinicile Dentare Premium Unident, armonia și echilibrul vă îmbrățișează, așadar vă așteptăm să vă convingeți.

 

 

Unident. Medicina dentară a viitorului pentru întreaga familie.

 

Vă așteptăm în Clinicile Dentare Premium Unident din Galați, Tulcea, Buzău sau Brașov.

 

Telefon: 0340 991

Web: www.unident.ro/contact 

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.