Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

Oxigenoterapia hiperbară. Tratament în medicina dentară și vindecarea naturală a organismului

Oxigenoterapia hiperbară are rezultate demonstrate științific atât în procesul de stimulare a vindecării naturale a organismului cât și în tratarea afecțiunilor în domeniul medicinei dentare (parodontită refractară, terapie adjuvantă pentru implanturi, recuperarea în urma intervențiilor chirurgicale).

 

Prin terapiile realizate grație camerei de joasă presiune OxyLife I, pacienții Centrelor de Terapie cu Oxigen Hiperbaric Unident beneficiază de siguranță și confort sporit în timpul ședințelor, alături de rezultate rapide, măsurabile, progresive, vizibile după fiecare ședință.

 

Pentru tratarea pacienților care suferă de parodontoză, terapia hiperbară oferă avantaje incontestabile, ajutând la:

 • controlul și combaterea infecțiilor

 • accelerarea procesului de vindecare naturală și a proceselor metabolice

 • reducerea durerii și a inflamației

 • stimularea imunității și a regenerării țesuturilor

 • eliminarea complicațiilor

 

Știați că terapia cu oxigen în cameră hiperbarică (HBOT) este un tratament adjuvant foarte eficient și pentru artrita reumatoidă?

 

Artrita reumatoidă este o afecțiune autoimună inflamatorie cronică ce poate afecta mucoasa articulațiilor și poate provoca umflături dureroase care vor avea ca rezultat eroziunea oaselor și deformarea articulațiilor care poate duce la dizabilități fizice. Ca o tulburare autoimună, artrita reumatoidă se dezvoltă atunci când sistemul imunitar începe să atace în mod greșit țesuturile propriului corp. Procesul de inflamație implică țesuturi moi - tendoane, ligamente și mușchi, de asemenea, poate afecta osul.

 

Țesuturile articulare (membranele sinoviale) se umflă, există perturbări în circulația sângelui și țesuturile locale devin lipsite de oxigen, încetinind astfel metabolismul celular.

 

Hipoxia (lipsa de oxigen) este esențială pentru efectele artritei reumatoide, deoarece fluxul sanguin către articulație este scăzut din cauza presiunii intra-articulare iar articulațiile inflamate necesită niveluri crescute de oxigen.

 

Terapia cu oxigen în cameră hiperbarică are ca efect îmbunătățirea circulației sângelui și suprimarea inflamației

 

Terapia cu oxigen este benefică pentru stabilizarea funcției imunologice a corpului, întărirea organismului pentru eliminarea factorilor patogeni, reducerea sedimentării sângelui, suprimarea inflamației și în timp duce la repararea articulațiilor bolnave.

 

Suprimarea inflamației este extrem de importantă pentru a reduce umflarea articulațiilor. Furnizarea de mai mult oxigen către țesut va îmbunătăți circulația și va corecta ischemia și anoxia locală, revigorând astfel metabolismul.

 

Terapia cu oxigen este concepută pentru a deține un rol protector în circumstanțele ischemice, pentru a accelera angiogeneza și pentru a ajuta funcția fibroblastelor la îmbunătățirea producției de colagen, o acțiune care vizează ameliorarea durerii.

 

Terapia cu oxigen în cameră hiperbarică este indicată pentru ameliorarea durerii și pentru vindecare.

 

Anumite infecții agresive care afectează oasele, cum ar fi fibromialgia și osteomielita, pot fi foarte bine ameliorate prin creșterea nivelului de oxigen pentru a favoriza neovascularizarea, a inversa acțiunile ischemiei, a accelera vindecarea și a promova osteogeneza.

 

Terapia cu oxigen în cameră hiperbarică este recomandată pentru a:

 • susține efectele antimicrobiene
 • stabiliza sistemul imunitar
 • evita inflamarea sistemică
 • îmbunătăți viabilitatea țesuturilor
 • reduce inflamația
 • restabili oxigenarea osoasă
 • reduce rata de sedimentare
 • ameliora durerile cronice și a infecțiile osoase
 • preveni amputările
 • vindeca deteriorarea microcirculației
 • încetini necroza osoasă
 • accelera recuperarea

 

Terapia cu oxigen în cameră hiperbarică îmbunătățește calitatea vieții

Patologiile reumatice care se manifestă cu inflamații și afectează țesuturile osoase, abilitățile motorii, țesutul conjunctiv și articulațiile, necesită utilizarea unei strategii terapeutice pentru ameliorarea durerii și a simptomelor sale sistemice, de asemenea, pentru a îmbunătăți calitatea vieții.

 

Oxigenoterapia hiperbară este un tratament adjuvant pentru susținerea intervențiilor medicale regulate cu o eficiență mare. Utilizată ca tratament complementar, oxigenoterapia hiperbară este destinată pacienților de toate vârstele, fiind una dintre cele mai eficiente și 100% naturale metode de a reduce inflamația, de a promova vindecarea rănilor și de a crește performanțele fizice și cognitive.

 

Capsula OXYLIFE I este un aparat premium pentru oxigenoterapie, cu rezultate demonstrate științific în procesul de stimulare a vindecării naturale a organismului.

 

Beneficiați acum de vindecare accelerată și fără durere, într-un mod plăcut și eficient.

 

Vă așteptăm în Centrele de Terapie cu Oxigen Hiperbaric Unident din Tulcea sau Brașov.

 

???? 0340 991

???? www.unident.ro/oxytherapy-by-unident

 

Surse:

Oxygen therapy for rheumatology - https://oxyhelp.eu/oxygen-therapy-for-rheumatology/

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.