Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

AVANTAJE PENTRU PACIENȚII UNIDENT

Pentru noi, încrederea pacienților în serviciile medicale oferite este esențială, de aceea am creat o serie de asigurări care certifică standardele tratamentelor medicale dentare de care beneficiați atunci când alegeți Clinicile Dentare Premium Unident pentru a vă recăpăta sănătatea:

 • ASIGURAREA CONFORMITĂȚII

În domeniul medical, garanția rezultatelor este un concept care ține de sfera marketing-ului și nu de legislația medicală, care interzice acordarea unei garanții în medicină, deoarece este vorba despre material biologic: dinți, gingie, os, țesuturi. Longevitatea și succesul pe termen lung depind de starea de sănătate generală, ce evoluează diferit de la un pacient la altul, fiind condiționată și de obiceiurile zilnice și de igiena dentară a pacientului.

 

Pentru lucrările protetice acordăm, însă, Certificat de conformitate, care atestă faptul că lucrăm cu materiale omologate, certificate ISO, biocompatibile.

 • ASIGURAREA SUCCESULUI

Echipa medicală specializată, munca în echipă, materialele biocompatibile, tehnologiile avansate și flux de lucru digital cu programele complexe de simulare a tratamentelor și vizualizarea anticipată a rezultatelor sunt cele care asigură succesul.

 

 • ASIGURAREA CĂ NU DOARE

Bine ați venit într-o lume în care durerile nu există!  Grija noastră primordială este să realizăm tratamente fără durere. Tocmai de aceea, utilizăm o gamă diversificată de soluții de anestezie: anestezia de contact, anestezia fără Ac, anestezia computerizată Wand, anestezia Laser,  anestezia Quick Sleeper, precum și inhalosedarea sau sedarea conștientă.

 

 • ASIGURAREA CĂ PUTEȚI PLĂTI

Facilităm efectuarea plății într-un sistem de rate, direct în clinică, pentru 4-6 rate lunare, fără dobândă sau în 6-24 rate lunare cu 0% dobandă prin parteneriatele încheiate cu Banca Transilvania, BRD sau TBI. Astfel, puteți achita serviciile de medicină dentară fără efort și stres.

 

 • ASIGURAREA CALITĂȚII

Deținem certificarea calității ISO 9001: 2015, deoarece asigurăm toate resursele ce conduc la performanța actului medical: inovație tehnologică, educație medicală continuă a echipei medicale, precum și management performant.

 

 • ASIGURAREA REZISTENȚEI

Durabilitatea lucrărilor dentare este asigurată de faptul că utilizăm tehnologii inovatoare, digitale, tratamente laser asistate, materiale smart bioactive, certificate și agreate în U.E, pentru ca rezultatele de succes să se păstreze cât mai mult timp.

 

 • ASIGURAREA ESTETICII

Utilizăm softuri specializate de creare a zâmbetului, aparate de măsurat culoarea dinților naturali, materiale inovatoare, cu proprietăți avansate de redare a culorilor naturale și roboți pentru frezarea precisă a lucrărilor dentare. Medicii noștri specializați participă constant la cursuri de estetică dentară avansată, fiind pregătiți să redea zâmbetul ideal chiar și celui mai exigent pacient.

 

 • ASIGURAREA STERILIZĂRII

Procesul de sterilizare este asigurat de personal pregătit, tehnologii avansate și proceduri stricte. Eroarea umană este exclusă, deoarece procesul de curățare, presterilizare și sterilizare a instrumentarului este digitalizat și cuplat la computere ce controlează întregul proces, iar substanțele dezinfectante sunt predozate.   

 

Autoclavele emit bonuri cu înregistrarea etapelor de sterilizare și a parametrilor. Mai mult, utilizăm teste specifice de verificare a sterilizării la fiecare șarjă, iar instrumentarul sterilizat se depozitează și se transportă ambalat pe masa medicului dentist. Aerul din cabinetele de tratament se sterilizează continuu cu aparate U.V specifice. Nebulizatoarele, pompele vacuum și generatoarele de ozon vin să completeze măsurile de siguranță a procesului de sterilizare.

 

 • ASIGURAREA COMPETENȚEI

Medicii dentiști colaboratori ai clinicii sunt medici specializați pe anumite segmente ale medicinei dentare și nu-și depășesc competențele profesionale. De aceea, echipele care lucrează pentru obținerea zâmbetului ideal sunt multidisciplinare. Fiecare specialist participă periodic la Congrese medicale și cursuri de pregătire profesională continuă, pentru a fi mereu informați despre tehnicile inovatoare folosite la nivel internațional. Munca în echipă este esențială și asigură succesul tratamentelor.

 

 • ASIGURAREA CĂ NE PASĂ

Ne dorim pacienți fericiți și din acest motiv am creat beneficii reale, mai multe pachete de tratament, pentru ca dumneavoastră să profitați de servicii premium la prețuri avantajoase.

 

 • ASIGURAREA TRANSPARENȚEI

Considerăm că transparența este esențială în menținerea unei relații foarte bune cu pacienții. Mai mult, transparența reprezintă o dovadă clară a respectului pe care îl purtăm pacienților.  De aceea, aveți acces oricând la devizele dumneavoastră, cu evidențierea plăților și a sumelor restante, aveți acces la fișa medicală, analize medicale, onorarii și pachete speciale, datorită aplicației My Dent, creată special pentru dumneavoastră.

 

 • ASIGURAREA TIMPULUI MINIM

Pentru că ne pasă de timpul pacienților noștri, pregătim și motivăm membrii echipei să performeze, utilizăm tehnologii digitale, softuri specializate, pentru eficientizarea fluxului de lucru și încheiem contracte de colaborare doar cu parteneri de încredere, pentru a obține cele mai bune rezultate, într-un timp scurt.

 

 • ASIGURAREA CONFORTULUI

Am creat spații de așteptare și de lucru confortabile, relaxante, pentru ca vizita în clinicile noastre să devină o experiență plăcută. Meloterapia, ozonoterapia, aromele cu uleiuri esențiale și atenta amenajare și decorare a spațiilor, după principii Feng-Shui, asigură suportul energetic pe tot parcursul vizitei.

 

 • ASIGURAREA CĂ VEI FI INFORMAT

Personalul medical dedicat este atent pregătit să ofere toate detaliile de care aveți nevoie pe toată durata tratamentului, pentru a vă ajuta să înțelegeți  fiecare proces și fiecare tehnică folosite pentru vindecare. Am creat softuri speciale, pentru ca dumneavoastră să primiți sms-uri de informare privind ora de tratament sau diferite informații legate de tratamente, promoții, servicii.  

 

 • ASIGURAREA EDUCAȚIEI SANITARE

În cadrul Clinicilor Dentare Premium Unident, oferim mai mult decât tratamente de succes. Oferim cele mai bune sfaturi pentru a menține rezultatele tratamentelor pentru cât mai mult timp. Aflați de la specialiștii noștri cum să obțineți o stare de sănătate orală optimă și ce metode de igienizare orală personală puteți aplica pentru a vă păstra cel mai frumos zâmbet.  Mai mult, acordăm reduceri substanțiale la pachetele de igienizare profesională a cavității orale, la decontaminarea bacteriană, la consultații periodice, tocmai pentru a vă ajuta să mențineți sănătatea orală pe termen lung.

Programați-vă acum pentru a beneficia de servicii medicale dentare integrate la nivel de excelență și tehnologiile viitorului.