Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
GALAȚI
0740 705 706
TULCEA
0744 400 705
BUZĂU
0744 702 701

GARANȚII

Am creat 15 garanții pe care dumneavoastră le aveți în cadrul UNIDENT Center

Pentru că ne pasă de pacienții noștri, am creat 15 garanții care să crească nivelul de încredere în perioada colaborării noastre.

 • GARANȚIE CERTIFICATĂ

Ne asumăm responsabilitea lucrărilor dentare și acordam CERTIFICAT DE GARANȚIE fiecărei lucrări, pentru o perioadă de 2 ani.

 

 • GARANȚIA SUCCESULUI

Echipa medicală specializată, munca în echipă, materialele biocompatibile, tehnologiile avansate și programele complexe de simulare a tratamentelor, cu vizualizarea anticipată a rezultatelor, asigură succesul.

 

 • GARANȚIA CĂ NU DOARE

Grija noastră primordială este să realizăm tratamente fără durere, din acest motiv utilizăm anestezia de contact, anestezia fără Ac, anestezia computerizată Wand, anestezia Laser, precum și inhalosedarea sau sedarea conștientă.

 

 • GARANȚIA CĂ PUTEȚI PLĂTI

Facilităm efectuarea plății într-un sistem de rate, direct în clinică, pentru 4-6 rate lunare, fără dobândă sau în 6-24 rate lunare cu 0% dobandă prin parteneriatele încheiate cu Banca Transilvania, BRD sau TBI. Astfel, puteți achita serviciile de medicină dentară fără efort și stres.

 

 • GARANȚIA CALITĂȚII

Deținem certificarea calității ISO 9001: 2015, deoarece asigurăm toate resursele ce conduc la performanța actului medical: inovație tehnologică, educație medicală continuă a echipei medicale, precum și printr-un management performant.

 

 • GARANȚIA REZISTENȚEI

Longevitatea lucrărilor dentare este asigurată de faptul că utilizăm tehnologii avansate, materiale biocompatibile, de calitate, certificate și agreate în U.E, pentru ca rezultatele de succes să se păstreze cât mai mult timp.

 

 • GARANȚIA ESTETICII

Utilizăm softuri specializate de creare a zâmbetului, aparate de măsurat culoarea dinților naturali, materiale inovatoare, cu proprietăți avansate de redare a culorilor naturale și roboți pentru frezarea precisă a lucrărilor dentare. Medicii noștri specializați au participat la cursuri de estetică dentară avansată, astfel încât suntem pregătiți să redăm zâmbetul ideal chiar și celui mai exigent pacient.

 

 • GARANȚIA STERILIZĂRII

Procesul de sterilizare este asigurat de personal pregătit, tehnologii avansate și proceduri stricte. Eroarea umană este exclusă, deoarece procesul de curățare, presterilizare și sterilizare a instrumentarului este digitalizat și cuplat la computere ce controlează întregul proces, iar substanțele sunt predozate.

 

Autoclavele emit bonuri cu înregistrarea etapelor de sterilizare și a parametrilor. Mai mult, utilizăm teste specifice de verificare a sterilizării la fiecare șarjă, iar instrumentarul sterilizat se depozitează și se transportă ambalat pe masa medicului dentist. Aerul din cabinetele de tratament se sterilizează continuu cu aparate specifice.

 

 • GARANȚIA COMPETENȚEI

Medicii dentiști colaboratori ai clinicii sunt medici specializați pe anumite segmente ale medicinei dentare și nu-și depășesc competențele profesionale. Echipa participă periodic la Congrese medicale și cursuri de pregătire profesională continuă și lucrează întotdeauna în echipă, acest lucru facilitând calea către succesul tratamentelor.

 

 • GARANȚIA CĂ NE PASĂ

Ne dorim pacienți fericiți și din acest motiv am creat 20 de beneficii reale, pachete speciale, pentru ca dumneavoastră să profitați de servicii premium la prețuri avantajoase.

 

 • GARANȚIA TRANSPARENȚEI

Practicăm medicina dentară legal, transparent și cu respect. Aveți acces oricând la devizele dumneavoastră cu evidențierea plăților și a sumelor restante, la fișa medicală, analize medicale, onorarii și pachete speciale, datorită aplicației My Dent, creată special pentru dumneavoastră.

 

 • GARANȚIA TIMPULUI MINIM

Pentru că ne pasă de timpul pacienților noștri, pregătim și motivăm membrii echipei să performeze, utilizăm tehnologii digitale, softuri specializate, pentru fluidizarea circuitului informațional și încheiem contracte de colaborare cu parteneri de încredere, pentru a obține cele mai bune rezultate, într-un timp scurt.

 

 • GARANȚIA CONFORTULUI

Am creat spații de așteptare și de lucru confortabile, relaxante, pentru ca vizita în clinicile noastre să devină o experiență plăcută. Atenta amenajare și decorare a spațiilor, după principii Feng-Shui, asigură suportul energetic pe tot parcursul vizitei.

 

 • GARANȚIA CA VEI FI INFORMAT

Personal medical dedicat, bine pregatit abia asteaptă să vă ofere toate detaliile de care aveți nevoie pe parcursul tratamentului. Softuri speciale au fost create pentru ca dumneavoastră să primiți sms-uri de informare a orei de tratament sau a diverselor oferte.

 

 • GARANȚIA EDUCAȚIEI SANITARE

Ne-am gândit cum să menținem rezultatele tratamentelor cât mai mult timp. Astfel, vă recomandăm cele mai bune soluții de menținere  a stării de sănătate orală optimă și metode de igienizare orală avansată.  Mai mult, acordăm reduceri substanțiale la igienizarea cavității orale, la decontaminarea bacteriană și vă bucurați de consultații periodice gratuite, tocmai pentru menținerea sănătății orale.

Programați-vă acum pentru a beneficia de servicii medicale dentare integrate la nivel de excelență și tehnologiile viitorului.