Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

Dantură fixă pe implanturi în 24 ore

Tehnica Dantură fixă pe implanturi în 24 de ore este tratamentul care vă poate schimba viața! Obțineți acum un zâmbet  nou și recăpătați-vă pofta de viață și încrederea!

 

În Clinicile Dentare Premium Unident din Brașov, Galați, Buzău și Tulcea pacienții din țară și din străinătate beneficiază de acest tratament inovator și obțin o dantură estetică și funcționala  imediat.

 

Pacienții care nu au dinți sau ai căror dinti sunt irecuperabili primesc o dantură fixă în doar 24 de ore, cu care pot mânca, vorbi și zâmbi imediat după operație, reluându-și imediat viața socială.

 

Tehnica Dantură fixă pe implanturi în 24 de ore constă în reabilitarea complexă și completă a unui maxilar sau chiar a ambelor maxilare, în același timp, prin inserarea unui număr de 4-6 implanturi dentare și a unei lucrări dentare provizorii, fixată în 24 de ore.

Before and After

Avantajele tehnicii

Dantură fixă pe implanturi în 24 ore

 

  • tratament de reabilitare a danturii rapid, eficient, confortabil și nedureros;
  • reluarea funcțiilor de masticație imediat după intervenția chirurgicală;
  • zâmbetul și estetica fizionomiei sunt restabilite imediat;
  • timp de tratament redus, toate procedurile se fac în 24 ore;
  • vindecare rapidă, procedura minim invazivă;
  • reluarea activităților cotidiene a doua zi;
  • rata de succes mare, de până la 98%;
  • creșterea calității vieții, a stimei de sine și a încrederii;
  • facilitează succesul personal și profesional.

Etapele tehnicii

Dantură fixă pe implanturi în 24 ore

 

1. Consultația multidisciplinară pe baza investigațiilor radiologice 3D - tomografii dentare. Echipa medicală specializată va analiza în detaliu cazul fiecărui pacient și va stabili un plan de tratament personalizat cu simularea și planificarea digitală a tratamentului;

 

2. Analizele medicale de laborator uzuale sau mai complexe în funcție de starea de sănătate a fiecărui pacient; 

 

3. Tratamentul propriu-zis cu implanturi și inserarea danturii fixe în 24 de ore;

 

4. Mentenanță, ședinte de laser-terapie pentru vindecare accelerată.

 

* Inserarea lucrării dentare de lungă durată la interval de 4-12 luni presupune alte costuri individuale și le veți cunoaște în cadrul consultației.

Tratamentul de reabilitare orală complexă presupune o fază chirurgicală, una protetică, de realizare a lucrărilor dentare provizorii și apoi de realizare a lucrărilor de lungă durată.

 

I. Faza de tratament chirurgical presupune:

 

1. Sedarea conștientă realizată de către echipa ATI asigură confortul în timpul intervenției - opțional;

2. Anestezie locală, extracții dentare, reconturare osoasă și inserarea implanturilor dentare după proiectarea și planificare tridimensională.

 

În cazurile în care masa osoasă este suficientă intervenția poate fi realizată minim invaziv, cu ajutorul ghidurilor chirurgicale, fără incizii și făra sutură.

 

În cazurile excepționale în care pacientul prezintă pierderi osoase masive se face adiția osoasă complexa și reconstrucție de maxilar, cu inserarea implanturilor dentare în aceeași zi, dar nu se poate fixa și lucrarea dentară provizorie.

 

* Pentru cazurile uzuale, timpul necesar pentru inserarea implanturilor dentare este de aproape 2 ore pentru fiecare arcadă  si  necesita inserarea a cate 6 implanturi pe maxilar și 4 implanturi pe mandibula.

 

II. Realizarea lucrării dentare provizorii fixe:

 

1. Imediat după operație echipa de proteticieni și tehnicieni dentari realizează amprentele și o serie de probe ale viitoarei lucrări dentare.

2. În câteva ore de la inserarea implanturilor, pacientului i se atașează lucrările dentare provizorii fixe;

3. Momentul mult așteptat de către pacienți este deja posibil! Puteti mânca, vorbi și zâmbi imediat după montarea lucrării dentare fixe provizorii, reluându-va viața socială.

 

În acestă fază se recomandă alimentația moale pentru a nu solicita implanturile dentare și pentru a păstra integritatea lucrării dentare provizorii.

III. Realizarea lucrării dentare de lungă durată:

 

După aproximativ 6-12 luni de la inserarea lucrării provizorii la recomandarea medicului specialist se va fixa lucrarea protetică de lungă durată. Aceste lucrări sunt concepute digital și pot fi realizate din mai multe tipuri de materiale: compozit, zirconiu, ceramica, etc.

 

Medicul specialist recomandă tipul de material indicat fiecărui caz și costurile aferente. Un exemplu de cost mediu este valoarea de 19.000 lei pentru o lucrare dentară maxilară de lungă durată.

Testimoniale Video

Dantură fixă pe implanturi în 24 ore

Costuri

Dantură fixă pe implanturi în 24 ore

Preturile pentru dantura fixă pe implanturi în 24 ore diferă în funcție de complexitatea cazurilor. Pentru intervenția de inserare a implanturilor dentare și realizarea lucrării dentare provizorii fixe, prețurile pornesc de la 17,000 lei / arcadă, pacientul beneficiind de un plan de tratament predictibil personalizat și unic.

 

Bugetul este de cele mai multe ori principalul impediment în alegerea unui plan de tratament ideal, care să ofere rezultate rapide și durabile.

 

Ne dorim ca pacienții să înțeleagă faptul că, atunci când vorbim de sănătatea orală și de reabilitarea complexă a danturii, un plan de tratament mai ieftin nu reprezintă o soluție bună pe termen lung.

 

Afla mai multe despre onorariile Unident

Clinicile Premium Unident vin cu soluții pentru toți pacienții nostri incheind parteneriate cu câteva instituții bancare: BT, BRD, TBI.

 

Puteți accesa acum un credit medical cu dobândă 0%. În comparație cu un credit de nevoi personale, împrumutul pentru tratamente medicale este mai ușor de accesat si are o perioadă de rambursare de până la 2 ani.

 

Află mai multe despre soluțiile financiare Unident

Oxigenoterapie hiperbară

 

Pacienții primesc bonus un tratament complementar constând într-o ședință de oxigenoterapie pentru repararea țesuturilor moi și stabilizarea osoasă. Tratamentul este sigur, nedureros, non-invaziv, fără efecte secundare și relaxant. Pacienților care își doresc accelerarea recuperării și vindecării după intervenția chirurgicală le recomandăm continuarea ședințelor de oxigenoterapie.

 

Destinată persoanelor de toate vârstele, utilizarea oxigenoterapiei în tratamentul post operator este recomandată pacienților pentru reducerea inflamației,  vindecare și regenerare rapidă.

Acum aveți acces la o dantură noua în 24 de ore!

La Unident, o echipă medicală formată din zece membri: anesteziști, chirurgi dento-alveolari, medici proteticieni, asistente medicale și tehnicieni dentari vă așteaptă să va redea zâmbetul mult dorit!

Programați-vă acum