Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
GALAȚI
0740 705 706
TULCEA
0744 400 705
CONTACT
RAPID

Strângere de fonduri

 

Unident Center s-a alăturat evenimentului caritabil organizat Duminică, 16 iunie 2019, în Grădina Publică din Galați, ce a avut ca scop strângerea de fonduri pentru Răzvan Cristian, un copil cu autism și multe alte probleme de sănătate, care are nevoie de o intervenție chirurgicală. În cadrul evenimentului au fost prezenți și cei de la Asociația Fantasticii Down. 

 

Ne-am implicat cu multă bucurie în acest proiect, oferind copiilor prezenți cadouri constând în produse de îngrijire orală. 

Semimaraton Galați 2019

 

În cadrul Semimaratonului Galați 2019 powered by Ramplast, organizat în data de 2 iunie 2019, echipa UNIDENT a împărțit baloane, paste și periuțe de dinți participanților, reușind astfel să transmită într-un mod distractiv cât de importantă este sănătatea dentară.

UNIDENT Center alături de micii inventatori

 

 

Copiii sunt viitorul și acesta se construiește pas cu pas.

 

Avem grijă de sănătatea copiilor, iar copiii sănătoși devin adulții care pot avea un viitor strălucit!

 

Curiozitatea și inteligența copiilor se hrănește cu educație, iar noi toți suntem datori să susținem educația.

 

Clubul de robotică Sophia Science a pregatit o echipă de elevi pasionați de robotică denumită APOLLO 18, care datorită proiectului excepțional, a caștigat dreptul de a participa la o competiție de robotică de anvergură mondială: First Lego League Junior.

 

Fenomenul First Lego League reprezintă mai mult decat roboți.

 

Tema competiției din acest an este Mission Moon și se referă la crearea de roboți sau sisteme robotice autonome care să susțină viața pe lună.

 

Proiectul realizat de echipa Apollo 18, numit  “Sistem complet de susținere a vieții pe lună – TRANSFORMERS”,  va concura în cadrul competiției din acest an, in Detroit, S.U.A., datorită excelenței copiilor.

 

 

UNIDENT CENTER susține financiar participarea echipei gălățene de robotică APPOLO 18 la competiția din 2019, ce va avea loc în Detroit, S.U.A.

 

UNIDENT CENTER SUSȚINE PASIUNEA COPIILOR PENTRU STIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE!

Ai grijă de sănătatea familiei tale!

Sfaturi pentru parinții copiilor cu vârste între 6 și 10 ani

Calendarul pentru periajul de 2 ori pe zi timp de o lună

Tehnica unui periaj corect