Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
GALAȚI
0740 705 706
TULCEA
0744 400 705
CONTACT
RAPID

Clinica Unident Center si Colgate, mesagerii sanatatii orale

 

 

Clinica Unident Center Tulcea si Colgate au fost parteneri intr-un proiect voluntar, cu scopul de a oferi copiilor de la Scoala Gimnaziala nr.5 – Elena Doamna, o lectie de educatie sanitara, o evadare in fascinanta Lume a Dintisorilor, alaturi de Dr. Maseluta si Dr. Perie -Tot.

 

Evenimentul a fost initiat si manageriat de Dr. Petronela Luca, managerul Clinicii Unident si a avut loc in sala de evenimente a scolii, in data de 9 decembrie 2015.

 

Astfel, un numar de 120 de copii din ciclul primar au fost instruiti direct, de catre echipa medicala a clinicii, cat si prin intermediul unui film animat educativ, marca Colgate, despre consecintele negative ale unei igiene dentare precare, cat si despre tehnicile corecte de periaj dentar.

 

 

Stiind faptul ca Unident trateaza profesionist orice actiune, ghidat de valorile sale si ca micutii necesita o abordare speciala, s-a dorit ca evenimentul  sa fie moderat de catre cunoscutul psiholog Catalina Mitu, astfel ca lectia de educatie sanitara sa aiba impact maxim asupra micutilor si sa se desfasoare intr-un cadru profesionist.  

 

 

Parcurgerea in etape scurte a filmului  animat educativ, cu introducerea intrebarilor dupa fiecare etapa  a dat actiunii un caracter interactiv, a mentinut interesul copiilor si a adus reale beneficii in privinta educatiei medicale a micutilor.

 

 

 

 

Copiii au beneficiat de o consultatie medicala profesionista, efectuata de catre echipa medicala a Clinicii Unident si au fost familiarizati cu mediul medical, pe care l-am gandit a fi unul prietenos, adaptat varstei.

 

S-a intocmit o fisa medicala de consultatie, completata cu afectiunile dentare descoperite si indicatii pretioase pentru parinti, in scopul informarii acestora despre starea de sanatate a copilului si masurile ce trebuiesc luate.

 

 

La finalul actiunii, copii au primit  cadouripachete cu materiale educative: carti de desenat, brosuri, pliante si produse de igiena dentara.

 

Canile cadou, marca Unident  au  avut scopul de a evidentia importanta consultatiilor periodice in mentinerea sanatatii orale, avand imprimat sloganul: ,,Consultati medicul dentist o data la 6 luni!,,

 

Mascota Unident, Dintisorul White a constituit atractia evenimentului, fiind preferatul copiilor si mesagerul Sanatatii Orale.

 

Prietenii Igienei Dentare, copiii fara afectiuni dentare si cu o igiena dentara corespunzatoare au primit Diplome si Premii.

 

 

Diplome si Premii au primit si cadrele didactice, pentru sprijinul acordat in realizarea acestui eveniment.

 

Multumim cadrelor didactice: Zalum Roxana Cristina, Borzea Diana, Munteanu Elena, Postu Liliana, Prusac Olimpia, Veronica Jarpalau, pentru sprijin, entuziasm si suport.

 

Concluzionand, relatam ca fost o experienta minunata, atat pentru micutii elevi, cat si pentru adultii prezenti la eveniment, deoarece dincolo de educatia medicala, ne-am imbogatit cu experiente noi, cu trairi inaltatoare, nobile,  cu bucuria de a darui, de  a aduce zambete pe fetele copiilor, de a cunoaste oameni si a aduce momente placute in vietile lor si, nu in ultimul rand, a le aduce calitate vietii, misiunea UNIDENT CENTER.

UNIDENT CENTER ALATURI DE MICII INVENTATORI

 

 

Copiii sunt viitorul si acesta se construieste pas cu pas.

 

Avem grija de sanatatea copiilor, iar copii sanatosi devin adulti care pot avea un viitor stralucit!

 

Curiozitatea si inteligenta copiilor se hraneste cu educatie, iar noi toti suntem datori sa sustinem educatia.

 

Clubul de robotica Sophia Science a pregatit o echipa de elevi pasionati de robotica denumita APOLLO 18, care, datorita proiectului exceptional a castigat dreptul de a participa la o competitie de robotica de anvergura mondiala: First Lego League Junior.

 

 

Fenomenul First Lego League reprezinta mai mult decat roboti.

 

Tema competitiei din acest an este Mission Moon si se refera la crearea de roboti sau sisteme robotice autonome care sa sustina viata pe luna.

 

Proiectul realizat de echipa Apollo 18, numit  “Sistem complet de sustinere a vietii pe luna – TRANSFORMERS”,  va concura in cadrul competitiei din acest an, in Detroit S.U.A., datorita excelentei copiilor.

 

 

UNIDENT CENTER sustine financiar participarea echipei galatene de robotica APPOLO 18 la competitia din 2019, ce va avea loc in Detroit, S.U.A.

 

UNIDENT CENTER SUSTINE PASIUNEA COPIILOR PENTRU STIINTA SI TEHNOLOGIE!

Ai grija de sanatatea familiei tale!

Sfaturi pentru parintii copiilor cu varste intre 6 si 10 ani

Calendarul pentru periajul de 2 ori pe zi timp de o luna

Tehnica unui periaj corect