Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
GALAȚI
0740 705 706
TULCEA
0744 400 705
CONTACT
RAPID

Media

 

 

 

 

 

 

 

Delta Dunarii, promovata la Cannes de o clinica dentara printr-un proiect de turism medical

 

Wall-Street a publicat un articol despre proiectul initiat de Clinica stomatologica UNIDENT CENTER Tulcea, ce consta in turismul medical national si international. Acest proiect va fi prezentat in data de 19 Iunie 2019 la Cannes.

 

Datorita amplasarii geografice inedite, aproape de Delta Dunarii, UNIDENT CENTER desfasoara un program complex de turism medical national si international, in care promoveaza nu doar medicina dentara, cat si cultura, valorile si traditiile romanesti dincolo de granite.

 

”Suntem mandri si onorati ca putem desfasura un proiect de turism medical, prin care promovam medicina, valorile, cultura si traditiile romanesti oriunde in lume. Indiferent de problema dentara cu care va confruntati, va asteptam pregatiti cu solutii pemium personalizate pentru sanatatea dumneavoastra dentara”, sustine Dr. Petronela Luca, General Manager UNIDENT CENTER.

 

Articolul integral este disponibil aici: http://bit.ly/2ZgwM3F

Unident deschide un nou Centru Dentar Premium

 

În cadrul clinicii dentare Unident Center Galați, se asigură servicii medicale premium în condiții de siguranță și confort.


Acestea sunt realizabile prin stabilirea diagnosticului corect pe baza investigațiilor 3D și al planului de tratament  multidisciplinar, prin tehnologii avansate și echipe medicale dedicate compusă din General Manager Dr. Petronela Luca, Dr. Andreea Alexe, Dr. Adrian Tudor, Dr. Nicolae Cozmolici și Dr. Adrian Palade.

 

Aceștia au preluat tradiția născută în clinica tulceană de a oferi pacienților maximum de confort și siguranță prin diagnosticul corect dat de investigațiile 3D, planul de tratament multidisciplinar și tehnologiile de ultimă generație.

 

Unident Center Galați se adresează pacienților cărora nu le plac compromisurile, mai ales cele legate de sănătatea lor, pacienților ce previn înainte de a trata.

 

Aceștia vor putea beneficia de:

 

  • prevenirea cancerului oral prin consultații gratuite cu ajutorul dispozitivului inovator pentru depistarea cancerului oral – Velscope Vx
  • tratamentul inovator de regenerare al țesuturilor ce tratează parodontoza (Electronic Stem Generator),
    anestezia The Wand fără ac, ce nu oferă senzația de amorțeală,
  • cel mai performant scanner la nivel mondial (Digital Trios 3), ce realizează amprente digitale de mare precizie
  • Laserul Waterlase ce utilizează molecula de apă pentru realizarea tratamentelor avansate, fără anestezie, freză sau bisturiu, fără durere sau sângerare.
    ·          

„Ne-am gândit să venim în sprijinul gălățenilor oferindu-le confortul acestor tratamente dentare premium chiar la ei acasă! Ne adresăm pacienților care mergeau la București pentru a beneficia de tratamente performante. Acum acest lucru nu mai este necesar. Având în vedere că existăm deja pe piața medicală gălățeană de aproape doi ani cu un Centru de Radiologie Dentară Digitală 3D Unident și de aproximativ un an cu Laboratorul Dentar Digital – Unident CAD-CAM Laboratory ne-a fost ușor să creăm servicii medicale integrate, adaptate nevoilor pacienților gălățeni”, a declarat Dr. Petronela Luca, General Manager Unident Center.

 

Articolul integral este disponibil aici: http://bit.ly/2UD7vC9