Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
GALAȚI
0740 705 706
TULCEA
0744 400 705
CONTACT
RAPID

Media

Emisiuni educative pentru pacienți

 

 

 

 

 

 

Liviu Teodorescu la stomatolog, la clinica Unident din Tulcea

 

 

 

 

 

 

Sursa: https://www.femeia.ro/sanatate/p-liviu-teodorescu-la-stomatolog-la-clinica-unident-din-tulcea

 

 

Dr. Doctor Luca Petronela a obținut trofeul la evenimentul ELITE Business Women pentru Excelența în Afaceri 17 Mai 2019

 

„Iubesc ceea ce fac și investesc energia mea în același obiectiv: să oferim servicii medicale premium în medicina dentară avansată.”

Această iubire și perseverență i-a adus doamnei Dr. Petronela Luca trofeul ELITE Business Women pentru Excelența în Afaceri.

 

Unident a deschis un nou Centru Dentar Premium

 

În cadrul clinicii dentare UNIDENT Center Galați, se asigură servicii medicale premium în condiții de siguranță și confort.


Acestea sunt realizabile prin stabilirea diagnosticului corect pe baza investigațiilor 3D și al planului de tratament multidisciplinar, prin tehnologii avansate și echipe medicale dedicate compusă din General Manager Dr. Petronela Luca, Dr. Andreea Alexe, Dr. Adrian Tudor, Dr. Nicolae Cozmolici și Dr. Adrian Palade.

 

Aceștia au preluat tradiția născută în clinica tulceană -  de a oferi pacienților maximum de confort și siguranță prin diagnosticul corect dat de investigațiile 3D, planul de tratament multidisciplinar și tehnologiile de ultimă generație.

 

UNIDENT Center Galați se adresează pacienților cărora nu le plac compromisurile, mai ales cele legate de sănătatea lor, pacienților ce previn înainte de a trata.

 

Aceștia vor putea beneficia de:

 

  • prevenirea cancerului oral prin consultații gratuite cu ajutorul dispozitivului inovator pentru depistarea cancerului oral – Velscope Vx;
  • tratamentul inovator de regenerare al țesuturilor ce tratează parodontoza (Electronic Stem Generator),
    anestezia The Wand fără ac, ce nu oferă senzația de amorțeală;
  • cel mai performant scanner la nivel mondial (Digital Trios 3), ce realizează amprente digitale de mare precizie;
  • Laserul Waterlase ce utilizează molecula de apă pentru realizarea tratamentelor avansate, fără anestezie, freză sau bisturiu, fără durere sau sângerare.
    ·          

„Ne-am gândit să venim în sprijinul gălățenilor oferindu-le confortul acestor tratamente dentare premium chiar la ei acasă! Ne adresăm pacienților care mergeau la București pentru a beneficia de tratamente performante. Acum, acest lucru nu mai este necesar. Având în vedere că existăm deja pe piața medicală gălățeană de aproape doi ani cu un Centru de Radiologie Dentară Digitală 3D UNIDENT și de aproximativ un an cu Laboratorul Dentar Digital – UNIDENT CAD-CAM Laboratory, ne-a fost ușor să creăm servicii medicale integrate, adaptate nevoilor pacienților gălățeni”, a declarat Dr. Petronela Luca, General Manager UNIDENT Center.

 

 

Articolul integral este disponibil aici: http://bit.ly/2UD7vC9

Afacerile Românești la Centenar

Doamna Doctor Petronela Luca a acceptat invitația Elite Business Women de a le împărtăși femeilor antreprenor, managerilor, specialiștilor în afaceri din România sfaturi din experiența proprie despre nivelurile de scalare ale unei afaceri, instrumente pentru a trece la un nivel superior de dezvoltare. Evenimentul a avut loc pe data de 18 Decembrie 2018.

 

Locul I Top Firme și diplomă de Excelență pentru Clinica UNIDENT Tulcea

Decembrie, 2018

Clinica UNIDENT și-a confirmat încă o dată valoarea incontestabilă, ocupând pentru al treilea an consecutiv Locul I în Topul Județean al Firmelor 2018. 


Multumim membrilor echipei UNIDENT, colaboratorilor și pacienților noștri pentru poziționarea pe locul I în Topul Firmelor mai mulți ani consecutivi, si mai ales, pentru acest Premiu de Excelență.

Bredent Group Days - Chișinău

16-17 Noiembrie 2018

Managerul clinicii UNIDENT din Tulcea, Petronela Luca, invitatul lunii la Colegiul Tehnic “Henri Coandă”

 

Noiembrie, 2018

Elevii colegiului “Henri Coandă” din Tulcea au avut parte de o surpriză plăcută la activitatea extra-școlară “Invitatul Lunii”. Managerul General al clinicii Unident Tulcea, dr. Petronela Luca este cea care a venit să le vorbească tinerilor despre cum poți să îți faci activitatea cu pasiune.

Petronela Luca este descrisă drept un om de suflet, pătrunsă de pasiunea pentru ceea ce face, un profesionist și un manager adevărat.

“A fost o frumoasă poveste despre succes, despre valori și principii de viață, despre vise și dorințe împlinite, dar, înainte de toate, o poveste despre încrederea în sine, în cei apropiați și în Dumnezeu. Mă felicit pentru inspirația de a o invita pe d-na Petronela Luca să deschidă seria Invitaților lunii din acest nou an școlar, îi mulțumesc pentru faptul că a acceptat, mă bucur că a reușit să își stăpânească emoțiile și să ne transmită o parte din experiența sa, foarte mult din căldura-i sufletească și măcar o fărâmă din încrederea sa, din credința că, dacă vrei și crezi în tine, vei reuși”, a declarat profesorul Mihai Tiuliumeanu, directorul adjunct al CTHC.

Vă invităm să urmăriți povestea plină de emoție a Petronelei Luca, susținută în fața elevilor.

 

 

“Succesul înseamnă să trăiești cu bucurie viața ta! Atunci când profesezi cu pasiune, cand ești mulțumit de ceea ce ești, de familia ta și de relațiile de prietenie valoroase, atunci ești un om împlinit”, a declarat Petronela Luca, managerul general al clinicii Unident din Tulcea.

Petronela Luca a fost invitată la Colegiul “Henri Coandă” și pe data de 8 noiembrie, atunci când CTHC împlinește 47 ani de activitate. 

Team building Echipa UNIDENT - Ediția a II-a

 

19 - 21 Octombrie 2018, Club Vila Bran

Training - Echipa Clinicii UNIDENT

19 Iunie 2018

Performanța în Medicină Dentară se învață!
Workshop despre performanță, multă voie bună și entuziasm, sunt cuvintele care caracterizează aventura noastră. Acum suntem și mai pregătiți să vă oferim serviciile noastre!

Eveniment educație sanitară în cadrul proiectului , Grădinița altfel 

EDUCAȚIA MEDICALĂ ÎNCEPE DIN COPILĂRIE

 

Mai, 2018
Echipa Clinicii UNIDENT a găzduit copiii de la Grădinița Sf. Nichita Romanul, sub îndrumarea D-nei educatoare Moț Camelia Constantina pentru a se familiariza cu mediul medical.

 

Zâna Măseluță și Dințișorul Unident - mascota Clinicii - au adus zâmbete largi și veselie. Copiii au fost recompensați cu diplome și daruri constând în produse de igienă dentară.

Team building Echipa UNIDENT

 

Uzlina,  22- 24 OCTOMBRIE 2017

 

După o perioadă de reformatare a echipei UNIDENT, a sosit și momentul cunoașterii mai îndeaproape a oamenilor care formează echipa noastră, a redescoperirii fiecăruia dintre noi, la nivel de individ, precum și la nivel de echipă.

 

Ne-am propus să ne cunoaștem mai bine, să abordăm comunicarea asertivă între membrii echipei, să învățăm să ne susținem în îndeplinirea obiectivelor firmei și să aflăm cum comunicăm cu pacientul, în funcție de temperamentul acestuia.

 

Am plecat din Tulcea cu masinile până la Murighiol, de unde ne-am îmbarcat pe bărcile cu motor acoperite, deoarece erau câțiva nori pe cer și un vânt răcoros. Am fost primiți călduros de personalul resortului și am fost cazați în două vile.

 

Sălciile pletoase, canalele înguste, natura cu aerul blând tomnatec te îmbiau parcă la meditație, relaxare și abandon. Pasionații de pescuit și-au aruncat undițele și lansetele, visând la marea captură. Focul de tabără așezat pe malul Dunării ne-a reunit, încălzindu-ne corpurile, sufletele, aruncând umbre jucăuse pe fețele noastre, doar povestirile lui Nea Vanea, atât de ancorate în trecutul îndepărtat, acompaniau focul și apoi se risipeau în neant…

 

În cele trei zile pline, petrecute în Delta Dunării, la Gulliver Delta Resort - Uzlina, am reușit să îmbinăm cursurile intensive cu distracția maximă, într-un mediu natural sublim și într-un climat desăvârșit.

 

Am fost fascinați descoperind cât de frumoși sunt oamenii, ascunși dincolo de profesiile lor cotidiene și cât de simplă poate părea acum comunicarea dintre noi și înțelegerea acțiunilor fiecăruia, prin prisma temperamentelor.

 

I-am avut alături pe consultanții noștri, Radu Călinescu și Emilia Marinescu, care ne-au ajutat să ne descoperim și să înțelegem mai bine noțiunile teoretice, exemplificându-ne profesionist, prin intermediul exercițiilor practice și a jocurilor. Am petrecut momente magice, atât la cursuri, cât și la concursuri sau în cadrul activităților distractive.

 

Echipați în ținută sport, cu șăpcuțe marca UNIDENT, am plecat cu bărcile, în mirifica Deltă a Dunării, pe canale, cănăluțe, lacuri, fiind o experiență unică, de neuitat. Fascinați de flora și fauna Deltei, de culorile toamnei, mângâiați de razele soarelui și îmbrățișați de natură, ne-am încărcat de energie regeneratoare și ne-am propus să devenim mai buni, mai uniți în idealuri și mai recunoscători Domnului, pentru tot ce ne-a dăruit.

 

A plouat cu Diplome în cadrul Concursurilor și nu pentru motivul că juriul a fost darnic, ci pentru faptul că a existat un excedent de talent pe metrul pătrat. Concursul de Pescuit a avut-o câștigătoare pe Ramona Georgiana Prepelita. La Concursul de Dans, Locul I a fost ocupat de catre Sandra Vitulescu și Locul II de Crina Constantin. La Concursul de Karaoke a fost cel mai greu de decis, iar cele trei microfoane au fost insuficiente pentru o echipă asa talentată, echipa UNIDENT asigurând entertainmentul pentru întregul resort în acel weekend. Locul I i-a revenit Ștefaniei Caramilea Afuza, iar Locul II lui Victor Macovei, fiind rasplatiți pentru talentul lor.

 

Premiile, constând în produse de igienă dentară - periuțe electrice și dușuri bucale - marca Oral B, au fost acordate cu drag, de către Manager UNIDENT, Petronela Luca, în urma votului juriului, constituit din patru membri: Consultant Radu Călinescu, Consultant Emilia Marinescu, Executiv Manager Nicolae Luca, General Manager Petronela Luca.

 

Ne-am despărțit cu nostalgie de mirifica Deltă, de ospitalitatea și bucătăria tradițională dobrogeană, de distracția și momentele de relaxare petrecute în familia UNIDENT. Da, asta este sigur. 

 

Am venit ca o echipă și plecăm precum o familie! Nu acesta este scopul unui team–building reușit?