Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
GALAȚI
0740 705 706
TULCEA
0744 400 705
CONTACT
RAPID

Despre UNIDENT CENTER

In cadrul UNIDENT CENTER beneficiate de servicii medicale dentare integrate, bazate pe tehnologiile viitorului si pe o echipa medicala dedicate performantei.

Cu peste 18 ani de activitate pe piata medicala tulceana, ne-am propus sa asiguram toate resursele ce conduc la performanta actului medical si satisfacerea celor mai exigente asteptari ale pacientilor nostri.

 

Cel mai mare diferentiator este chiar Dr. Petronela Luca

Managerul General al Unident Center, doamna Petronela Luca, detine titlul de Doctor in Stiinte Medicale, avand experienta vasta in:

  • implantologie orala 
  • radiodiagnostic maxilo-dentar
  • parodontologie, endodontie microscopica
  • microchirurgie laser
  • protetica digitala.

 

Unident Center e reprezentat prin doua Clinici Dentare Premium, doua Centre de Radiologie Dentara Digitala 3D, doua Laboratoare Dentare cu tehnologie robotica, un Centru de Educatie Medicala Continua si segmentul de Turism Medical.

 

Acces la medicina viitorului

Parcursul unui pacient Unident este complet unic - de la investigatiile initiale, diagnostic multidisciplinar, un plan performant de tratament personalizat, pana la servicii complementare specifice, precum tomografia dentara 3D, servicii de tehnica dentara digitala si atenta monitorizare post-tratament.

 

Toate  acestea realizate cu garantia rezultatelor de succes pe termen lung.

 

Metode inovative de preventie ale afectiunilor

Pentru ca sanatatea pacientilor nostri este pe primul plan, monitorizarea acestora continua chiar si dupa vizita la clinica se face printr-un soft online.

 

In plus, prevenim aparitia formatiunilor tumorale oferind gratuit pacientilor, in cadrul consultatiilor de specialitate, investigatia VelscopeVx ce depisteaza cancerul bucal în faze precoce.

 

Rata mare de retentie a pacientilor reprezinta pentru noi cea mai puternica dovada ca pacientii apreciaza serviciile noastre.

 

 

Educatia, cheia succesului

La Unident Center punem mare accent pe educatia medicala continua - organizam cursuri de specializare pentru medici, asistenti si manageri medicali din piata de servicii stomatologice. Astfel, ne dorim sa formam noua generatie de specialisti si lideri din domeniu.

 

De asemenea, echipa Unident beneficiaza continuu de perfectionari gratuite, pentru a mentine un standard ridicat al serviciilor.

 

 

Povestea UNIDENT CENTER

 

 

”Fiecare dintre noi este unic - prin infatisare, poveste de viata sau, mai ales, prin nevoile pe care le avem. Pornind de la aceasta idee, am creat UNIDENT CENTER - o clinica unica, ce ofera servicii medicale dentare la nivel de excelenta, folosind tehnologiile viitorului.

 

Mi-am dorit sa fac lucrurile altfel. Niciodata nu mi-a plăcut matematica, pentru ca trebuia  sa obtinem toti acelasi rezultat. Asadar, am mixat stiinta medicala cu iubire, pasiune si  multa creativitate, iar rezultatul a fost exceptional.

 

In 2001 am infiintat UNIDENT CENTER cu gandul la sanatatea, confortul, siguranta si timpul pacientilor. Viziunea mea a fost aceea de a utiliza cele mai inovatoare tehnologii pentru a imbunatati rapid sanatatea dentara a tuturor celor ce ne trec pragul.

 

An de an, am achizitionat tehnologii de ultima generatie, unice in Romania pentru ca experientele pacientilor sa fie la cele mai inalte standarde.

 

In prezent lucrez cu o echipa medicala de 40 de membri si asiguram servicii pe toate domeniile medicinei dentare avansate. Impreuna ne-am dedicat performantei si educatiei medicale continue, atat pentru evolutia profesionala a echipei, cat si pentru educatia sanitara a pacientilor.

 

Imi doresc ca, impreuna cu echipa mea, sa schimbam lumea intr-una fara afectiuni dentare. Prevenim, tratam si educam oamenii, in vederea obtinerii sanatatii orale si a calitatii vietii.

 

Pentru ca meritati cele mai bune servicii de medicina dentara, va asteptam la Unident Center!

 

Dr. Petronela Luca