Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

MEDICINA DENTARĂ A VIITORULUI PENTRU TOATĂ FAMILIA

DE 20 DE ANI ÎMPREUNĂ

 

Unident Group reprezintă un brand medical premium situat în S-E României, cu filiale în Buzău, Galați, Tulcea și Brașov, ce acordă servicii integrate de medicină dentară avansată, radiologie dentară 3D și servicii de tehnică dentară digitală.

 

Grupul deține 4 Clinici Dentare Premium dotate cu tehnologiile viitorului, 3 Centre de Radiologie Dentara Digitală 3D, un Laborator Dentar Digital Cad-Cam și un Centru Educațional dedicat excelenței în medicina dentară.

 

De douăzeci de ani punem focus pe acordarea de servicii medicale premium cu ajutorul celor mai inovatoare tehnici de tratament și a echipamentelor performante, precum și pe construirea unei echipe medicale dedicată performanței, pasionată de profesie și cu empatie pentru pacienți.  În prezent, echipa medicală Unident Group numără peste 60 de membri, pregătiți în a obține cele mai bune rezultate, de fiecare dată, pentru toți pacienții care ajung în clinicile noastre.

 

Eforturile susținute depuse de-a lungul timpului au făcut ca peste 35.000 de pacienți să aibă încredere în serviciile noastre și să ajungă să facă parte din marea familie Unident.  Faptul că peste 74% din pacienții noștri devin fideli și raman în sistem, reprezintă pentru noi cea mai mare satisfacție profesională și cea mai puternică dovadă a faptului că serviciile noastre sunt apreciate.

 

Poziționarea strategică a centrelor, în zone de interes turistic a condus la dezvoltarea segmentului de turism medical, național și international, care s-a dezvoltat de la sine, datorită cererii de servicii medicale dentare - marca Unident.

 

Ne-am propus sa depasim mereu asteptarile pacienților noștri oferind servicii medicale la standarde premium, să investim în cele mai inovatoare echipamente și să acordăm cele mai avansate tratamente medicale, în deplină siguranță și confort.

 

 

 

Povestea UNIDENT CENTER

 

 

”Poveștile de succes încep de fiecare dată cu un vis! Un vis și efort sustinut... de o mare pasiune.  Un vis care revine mereu și nu ne lasă până nu ia conturul realității și al succesului. El pornește inițial de la aspirațiile pe care le avem, de la pasiunea puternică, care apoi generează energia necesară îndeplinirii visului.

 

Fiecare dintre noi este unic prin înfățișare și poveste de viață. Pornind de la această idee, am creat Unident Group, un brand medical, ce acordă servicii integrate de medicină dentară avansată, radiologie dentară 3D, laborator dentar digital și educație medicală continuă, la nivel de excelență.

 

Dintotdeauna mi-am dorit să fac lucrurile altfel. Niciodată nu mi-a plăcut matematica, pentru că trebuia să obținem toți același rezultat și nu era loc de creativitate, originalitate, inovație.  Așadar, am mixat știința medicală cu inovația, pasiunea și creativitatea, iar rezultatul este excepțional.

 

În 2001, am înființat prima companie Unident, intuind faptul că doar deținând o funcție de conducere, având libertatea de decizie, aș fi putut obține cel mai bun rezultat pentru fiecare pacient al clinicii.

 

M-am concentrat pe toate nevoile, temerile și așteptările pacientului, am analizat aspectele precum sănătatea, confortul, siguranța și timpul petrecut de pacient în cabinet, toate acestea pentru a obține cel mai bun rezultat final.

 

Viziunea mea a fost aceea de a îmbunătăți rapid și pe termen lung sănătatea dentară a tuturor pacienților care ne trec pragul, folosind cele mai inovatoare tehnici si echipamente, precum și echipe medicale dedicate performanței. 

 

Pentru orice vis, este nevoie însă de muncă și eforturi susținute. An de an, am achiziționat tehnologii de ultimă generație, unele, unice în România, pentru ca experiența pacienților în clinicile noastre să le depășească așteptările. 

 

Îmi doresc ca, împreună cu echipa mea, să schimbăm lumea într-una fără dureri dentare. Prevenim afecțiunile dentare, prin programe complexe de profilaxie, tratăm afectiunile cu tehnologii inovatoare,  educăm si monitorizăm pacienții post tratament, în vederea obținerii sănătății orale și a calității vieții.

 

Vă invităm să beneficiați de serviciile noastre medicale premium - marca Unident."

Dr Petronela Luca

Doctor în Științe Medicale

Manager General Unident Group