Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
GALAȚI
0740 705 706
TULCEA
0744 400 705
BUZĂU
0744 702 701

OBIECTIVUL NOSTRU

Vă asigurăm servicii medicale dentare premium cu tehnologiile viitorului și cu o echipă dedicată performanței.

 Cel mai mare diferențiator este chiar expertiza doamnei Dr. Petronela Luca

Managerul General al UNIDENT Center, doamna Petronela Luca, deține titlul de Doctor în Științe Medicale, având experiență vastă în:

  • implantologie orală; 
  • radiodiagnostic maxilo-dentar;
  • parodontologie;
  • endodonție microscopică;
  • microchirurgie laser;
  • protetică digitală.

 

UNIDENT Center e reprezentat prin două Clinici Dentare Premium, două Centre de Radiologie Dentară Digitală 3D, două Laboratoare Dentare cu tehnologie robotică, un Centru de Educație Medicală Continuă și segmentul de Turism Medical.

 

Acces la medicina viitorului

Parcursul unui pacient UNIDENT este complet unic - de la investigațiile inițiale, diagnostic multidisciplinar, un plan performant de tratament personalizat, până la servicii complementare specifice, precum tomografia dentară 3D, servicii de tehnică dentară digitală și atenta monitorizare post-tratament.

 

Toate acestea, realizate cu garanția rezultatelor de succes pe termen lung.

 

 

Metode inovative de prevenție a afecțiunilor

Pentru că sănătatea pacienților noștri este pe primul plan, monitorizarea acestora continuă chiar și după vizita la clinică, printr-un soft online.

 

În plus, prevenim apariția formațiunilor tumorale oferind gratuit pacienților, în cadrul consultațiilor de specialitate, investigația cu VelscopeVx ce depistează cancerul bucal în faze precoce.

 

Rata mare de retenție a pacienților reprezintă pentru noi cea mai puternică dovadă că pacienții apreciază serviciile noastre.

 

 

Educația, cheia succesului

La UNIDENT Center punem mare accent pe educația medicală continuă - organizăm cursuri de specializare pentru medici, asistenți și manageri medicali din piața de servicii stomatologice. Astfel, ne dorim să formăm noua generație de specialiști și lideri din domeniu.

 

De asemenea, echipa UNIDENT beneficiază continuu de perfecționări gratuite pentru a menține un standard ridicat al serviciilor.

 

Ne-am propus să vă satisfacem cele mai exigente așteptări!

 

Povestea UNIDENT CENTER

 

 

”Fiecare dintre noi este unic - prin înfățișare, poveste de viață sau, mai ales, prin nevoile pe care le avem. Pornind de la această idee, am înființat UNIDENT CENTER - o clinică unică, ce oferă servicii medicale dentare la nivel de excelență, folosind tehnologiile viitorului.

 

Mi-am dorit să fac lucrurile altfel. Niciodată nu mi-a plăcut matematica, pentru că trebuia să obținem toti același rezultat. Așadar, am mixat știința medicală cu iubire, pasiune și multă creativitate, iar rezultatul a fost excepțional.

 

În 2000 am înființat UNIDENT CENTER cu gândul la sănătatea, confortul, siguranța și timpul pacienților. Viziunea mea a fost aceea de a utiliza cele mai inovatoare tehnologii pentru a îmbunătăți rapid sănătatea dentară a tuturor celor ce ne trec pragul.

 

An de an, am achiziționat tehnologii de ultimă generație, unice în România, pentru ca experiențele pacienților să fie la cele mai înalte standarde.

 

În prezent, lucrez cu o echipă medicală de 40 de membri și asigurăm servicii în toate domeniile medicinei dentare avansate. Împreună ne-am dedicat performanței și educației medicale continue, atât pentru evoluția profesională a echipei, cât și pentru educația sanitară a pacienților.

 

Îmi doresc ca, împreună cu echipa mea, să schimbăm lumea într-una fără afecțiuni dentare. Prevenim, tratăm și educăm oamenii, în vederea obținerii sănătății orale și a calității vieții.

 

Pentru că meritați cele mai bune servicii de medicină dentară, vă așteptăm la UNIDENT Center!

 

Dr. Petronela Luca