Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

VIZIUNE, MISIUNE, VALORI

Unident Center - Sănătate, Inovație, Performanță

VIZIUNE

Viziunea noastră este să schimbăm lumea într-una fara dureri dentare. Prevenim afecțiunile dentare, tratăm și monitorizăm pacienții, în vederea obținerii sănătății orale și a calității vieții.

 

 

MISIUNE

Misiunea noastră este să acordam servicii medicale integrate la standarde premium în toate Clinicile Unident Center, în Centrele de Radiologie Dentară Digitală 3D, în Laboratoarele de Tehnică Dentară Digitală și în Centrele de Educație Medicală.

 

Acest lucru este posibil utilizând echipamente performante - tehnologiile viitorului, tehnici inovatoare de tratament și echipe medicale dedicate performanței. Investim în locații premium, în confortul și siguranța pacienților, precum și într-un sistem de management performant.

 

 

VALORI

 Valorile care ne definesc ca brand vin să susțină ideea de excelență și definesc toate acțiunile noastre.

 

 Valorile principale ce ne ghidează activitatea sunt: 

SĂNĂTATEA

Este obiectivul principal al activității noastre.  Prin orice acțiune pe care o inteprindem, susținem sănătatea: sănătatea pacienților noștri, a membrilor echipei medicale, a familiilor noastre, a  tuturor celor cu care interacționăm și a celor cu nevoi speciale.

PERFORMANȚA

Suntem dedicați performanței și depunem eforturi continue pentru a atinge standardele de excelență pe care le-am setat: ne specializăm permanent, utilizăm tehnologii inovatoare și tehnici avansate de tratament, pentru a obține rezultate de succes. 

RESPONSABILITATEA

Pentru echipa Unident, responsabilitatea definește orice etapă a fluxului de lucru: de la comunicarea cu pacientul, la responsabilitatea actului medical, până la mentenanță și monitorizare. 

INOVAȚIA

Achiziționăm cele mai performante echipamente și utilizăm cele mai avansate tehnici de tratament, facem studii de cercetare,  pentru a obține rezultate inovatoare, în beneficiul pacienților.

CONSECVENȚĂ

Este principiul după care ne ghidăm când acordăm  fiecarui pacient, de fiecare dată, aceleași  servicii medicale în toate Clinicile si Centrele Unident, cu ajutorul unor proceduri standardizate.