Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
GALAȚI
0740 705 706
TULCEA
0744 400 705
CONTACT
RAPID

Viziune, Misiune, Valori

UNIDENT - Sanatate, Inovatie, Performanta

Unident Center a luat naștere ca răspuns al tututror nevoilor dentare pe care le are un pacient. Este un loc unic, în care au fost implementate servicii medicale  premium integrate, fără ca pacientul să fie nevoit sa se deplaseze în mai multe locuri pentru un diagnostic complet.

 

Viziunea Unident Center

Viziunea noastra este sa schimbam lumea intr-una fara afectiuni dentare. Prevenim, tratam si educam oamenii, in vederea obtinerii sanatatii orale si a calitatii vietii.

 

 

Misiunea Unident Center

Misiunea noastra este crearea unui brand de clinici stomatologice la nivel de excelență, oferind servicii dentare premium cu tehnologiile viitorului.

 

Ne-am propus sa imbunatatim viata pacientilor nostri, asigurandu-le servicii medicale dentare integrate, avansate, la un standard de excelenta, bazat pe tehnologiile viitorului si pe echipe medicale dedicate performantei, in conditii de maxim confort si siguranta. 

 

 

Valorile Unident Center

Valorile principale ce ne ghideaza activitatea sunt: SANATATE, PERFORMANTA, RESPONSABILITATE, INOVATIE, CONSTANTA.

 

SANATATE – prevenim, tratam si educam oamenii deoarece dorim sa gasim solutii eficiente, moderne si de specialitate pentru orice problema dentara a pacientilor nostri.

 

PERFORMANTA – cautam incontinuu sa ne dezvoltam, evoluam si astfel sa ne perfectionam ca echipa medicala. De aceea, participam la cursuri, congrese, simpozioane sustinute de personalitati ce conduc lumea stiintelor medicale.

 

RESPONSABILITATE – valoarea ce conduce echipa noastra specializata care se ghideaza dupa tainele perfectiunii.

 

INOVATIE – prin acest cuvant se pot descrie bazele a tot ceea ce implementam in centrele Unident si din tot ce echipa noastra este formata.

 

CONSTANTA – evolutia noastra constanta, serviciile de calitate premium, tehnologiile de ultima generatie fac din Unident Center un brand ce urmareste sa ramana intotdeauna numarul 1. Le oferim pacientilor nostri toate motivele si dovezile sa aleaga clinica noastra indiferent de ce problema dentara prezinta.