Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
GALAȚI
0740 705 706
TULCEA
0744 400 705
BUZĂU
0744 702 701

VIZIUNE, MISIUNE, VALORI

UNIDENT Center - Sănătate, Inovație, Performanță

UNIDENT Center a luat naștere ca răspuns al tuturor nevoilor dentare pe care le are un pacient. Este un loc unic, în care au fost implementate servicii medicale premium integrate, fără ca pacientul să fie nevoit să se deplaseze în mai multe locuri pentru un diagnostic complet.

 

Viziunea UNIDENT Center

Viziunea noastră este să schimbăm lumea într-una fără dureri dentare. Educăm oamenii, prevenim și tratăm afecțiunile dentare, în vederea obținerii sănătății orale și creșterea calității vieții.

 

 

Misiunea UNIDENT Center

Misiunea noastră este crearea unui brand de clinici stomatologice la nivel de excelență, oferind servicii dentare premium cu tehnologiile viitorului.

 

Ne-am propus să îmbunătățim viața pacienților noștri, asigurându-le servicii medicale dentare integrate, avansate, la un standard de excelență, bazat pe tehnologiile viitorului și pe echipe medicale dedicate performanței, în condiții de maxim confort și siguranță. 

 

 

Valorile UNIDENT Center

Valorile principale ce ne ghidează activitatea sunt: SĂNĂTATE, PERFORMANȚĂ, RESPONSABILITATE, INOVAȚIE, CONSTANȚĂ.

 

SĂNĂTATE – prevenim, tratăm și educăm oamenii, deoarece dorim să găsim soluții eficiente, moderne și de specialitate pentru orice problemă dentară a pacienților noștri.

 

PERFORMANȚĂ – căutam încontinuu să ne dezvoltăm, să evoluăm și astfel să ne perfecționăm ca echipă medicală. De aceea, participăm la cursuri, congrese și simpozioane susținute de personalități ce conduc lumea științelor medicale.

 

RESPONSABILITATE – valoarea ce conduce echipa noastră specializată care se ghidează după tainele perfecțiunii.

 

INOVAȚIE – prin acest cuvânt se pot descrie bazele a tot ceea ce implementăm în Clinicile UNIDENT Center.

 

CONSTANȚĂ – evoluția noastră constantă, serviciile de calitate premium și tehnologiile de ultimă generație, fac din UNIDENT Center un brand ce urmărește să rămână întotdeauna numărul 1. Le oferim pacienților noștri toate motivele și dovezile să aleagă clinica noastră, indiferent de ce problemă dentară prezintă.