Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
GALAȚI
0740 705 706
TULCEA
0744 400 705
CONTACT
RAPID

Educație medicală continuă

pentru echipa UNIDENT Center

La UNIDENT ne perfecționăm permanent

Unident investește în echipa medicala.

 

Colegele noastre, Alina Valentina Plângu și Mădălina Baciu, au absolvit cu succes cursul "Front Desk Officer - ambasadorul clinicii tale", Ediția a V-a, organizată de Asociația Dental Office Managers, în perioada 21-22 iunie 2019 și au obținut competență în managementul activității de Front Desk. 

Congresul ImplantoDays 2019

Cu scopul de a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite pacienților, investește permanent în dezvoltarea și evoluția echipei medicale.

 

În perioada 14 iunie - 15 iunie, Dr. Alexandru Purice a participat la Congresul ImplantoDays 2019, ediția a VI-a, ce a avut loc în Poiana Brașov!

 

În cadrul evenimentului, participanților le-au fost prezentate noutățile tehnice și tehnologice în stomatologie.

La UNIDENT ne perfecționăm permanent

Membrii echipei UNIDENT au participat în perioada 7-8 iunie la cursul "Front Desk Officer, organizată de Asociația Dental Office Managers. 

 

UNIDENT investește continuu în dezvoltarea și evoluția echipei pentru ca aceasta să performeze și să aducă reale beneficii pacienților.

Echipa UNIDENT pune mare importanță pe relația medic-pacient

Sâmbătă, 4 Mai 2019, echipa UNIDENT a beneficiat de un curs axat pe îmbunătățirea comunicării și experienței în timpul tratamentului.

 

Alături de trainerul Alexandru Agarici, echipa și-a însușit unele dintre cele mai moderne tehnici de comunicare pentru ca UNIDENT să poată avea permanent pacienți fericiți, oferindu-le o experiență medicală și umană premium.