MISIUNE, VIZIUNE, VALORI

Viziunea noastra este sa schimbam lumea intr-una fara afectiuni dentare. Prevenim, tratam si educam oamenii, in vederea obtinerii sanatatii orale si a calitatii vietii.

Misiunea noastra este sa imbunatatim viata pacientilor nostri, asigurandu-le servicii medicale dentare integrate, avansate, la un standard de excelenta, bazat pe tehnologiile viitorului si pe echipe medicale dedicate performantei, in conditii de maxim confort si siguranta.

 

Ne-am propus sa asiguram toate resursele ce conduc la performanta actului medical si satisfacerea celor mai exigente asteptari ale pacientilor nostri, prin inovatie tehnologica, educatie medicala continua si dezvoltarea personala a echipei medicale, precum si printr-un management performant. Astfel, asiguram preventia afectiunilor dentare, tratamente avansate si educatie sanitara, pentru obtinerea sanatatii orale si a calitatii vietii pacientilor nostri.

 

Stim cat de importanta este sanatatea si de aceea prioritatea noastra este ca dumneavoastra sa beneficiati de experienta celor 18 ani de activitate pe piata medicala tulceana, de cel mai performant plan de tratament personalizat, cu abordare multidisciplinara, de calitatea actului medical, cu garantia rezultatelor de succes pe termen lung.

 

Stim cat de important este pentru dumneavoastra confortul, de aceea va asiguram servicii integrate de medicina dentara moderna, radiologie dentara 3D si tehnica dentara digitala, cu cele mai avansate tehnologii. Suntem localizati central, intr-un spatiu ultramodern, dotat cu facilitati multiple pentru pacienti si cu o parcare generoasa.

 

Stim cat de importanta este pentru dumneavoastra siguranta, de aceea materialele si echipamentele medicale utilizate sunt certificate, provenind de la lideri mondiali in domeniu. Desfasuram programe de voluntariat in care promovăm sănătatea orală si preventia afectiunilor dentare, in vederea cresterii calitatii vietii.

 

Stim cat de important este pentru dumneavoastra timpul, de aceea am investit in tehnologii digitale, in softuri specializate pentru fluidizarea circuitului functional, precum si in personal specializat, toate acestea pentru a transforma tratamentul dumneavoastra intr-o experienta placuta.

Valorile noastre organizationale sunt integritatea, responsabilitatea, profesionalismul, inovatia, pasiunea, respectul.

 

Toate aceste valori ale noastre, precum si constanta cu care realizam actul medical a impus certificarea ISO 9001: 2015 si a transformat Unident Center – marca inregistrata, intr-un nume de referinta.

 

Suntem mandri si onorati ca putem desfasura un proiect de turism medical national si international, prin care promovam medicina, valorile, cultura si traditiile romanesti, dincolo de granite.

 

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre si dorim sa va asiguram ca eforturile noastre se canalizeaza spre inbunatatirea continua a serviciilor medicale, pentru ca Unident Center sa fie mereu alegerea dumneavoastra.

,,My passion it is my profession! It is my lifestyle! It is my choice!

 

I love what I do and all my energy is channeled towards the same goal: to provide premium medical services in dentistry,,

 

Dr. Petronela Luca

Manager General Clinica Unident