Dinti sanatosi prin activarea propriilor celule stem

Avem atat de multe motive pentru a ne dori dinti sanatosi, incepand de la frumusetea zambetului, nevoia de a mesteca bine hrana si necesitatea de a avea un organism sanatos, pentru o buna calitate a vietii.

Datele statistice arata clar ca afectiunile stomatologice ocupa primul loc, intre toate imbolnavirile organismului. Astfel, gasim o prevalenta a cariei dentare in randul populatiei, de peste 90%; peste 60% din populatie prezinta anomalii dento-maxilare si peste 60% din populatia de peste 35 de ani prezinta parodontopatii.

Ce putem face pentru a avea dinti sanatosi?

Conduita preventiva este esentiala pentru mentinerea sanatatii orale. Igiena orala corecta, controalele stomatologice regulate, tratarea problemelor stomatologice pot face diferenta.

Dar mai exista un factor decisiv: insasi natura noastra.

Pana la cel mult 40 de ani, organismul opreste generarea de colagen, iar acest lucru are efectele sale bine-cunoscute pielii, care incepe sa-si piarda elasticitatea si sa fie brazdata de riduri, dar si asupra dintilor, care incep sa se miste, pierzandu-si stabilitatea.

Niciun supliment, oricat de bun, nu poate produce acest colagen, dar osul si pielea, o pot face. Au nevoie doar de un imbold.

O celula stem adulta se poate reinnoi singura si se poate inmulti dand nastere tipurilor principale de celule specializate din tesutul sau organul respectiv.

Rolul principal al celulelor stem adulte dintr-un organism viu consta in mentinerea si repararea tesutului in care se gasesc.

In fiecare tesut exista un numar foarte mic de celule stem adulte. Se presupune ca celulele stem sunt localizate intr-o zona specifica a fiecarui tesut unde raman in asteptare (nu se divid) timp de multi ani, pana cand sunt activate de catre o imbolnavire sau o deteriorare a tesutului.

Ce este Electronic Stem Generator

Necesitatea existentei unei metode de stimulare a regenerarii celulare naturale a fost indelung studiata, nu numai pentru obtinerea unor dinti sanatosi, ci si pentru sanatatea intregului organism.

S-a pus problema ca celulele stem existente intr-un tesut sanatos sa poata fi cumva determinate sa repopuleze si sa repare un tesut bolnav.

Si iata ca raspunsul a venit de la un medic stomatolog, prin inventia sa revolutionara, in prezent deja testata, certificata si disponibila in mai multe tari.

Acest imbold, care determina activarea celulelor vindecatoare este dat cu succes de inovatorul aparat Electronic Stem Generator, care actioneaza prin restaurarea campului electromagnetic natural.

Fenomenul fiziologic pe care se bazeaza Electronic Stem Generator este de activare a celulelor stem adulte, existente in numar mare, intr-o stare latenta, in interiorul osului si al gingiei, conducand astfel la regenerarea celulara.

Procesul de regenerare, propriu organismului, se porneste in momentul aplicarii unui camp electromagnetic cu valoare strict controlata, folosind dispozitive personalizate, realizate in cabinetul de tehnica dentara, care corespund formelor arcadelor dentare ale respectivului pacient.

Undele emise de acest aparat nu produc trauma tesuturilor, pentru ca folosesc o frecventa naturala, iar sub actiunea lor celulele latente, aflate in acest camp electromagnetic corect, se simt bine si creaza noi celule STEM.

Celulele noi secreta colagen in cantitati importante si pot repara leziunile existente sau pot preveni aparitia lor, colagenul fiind asadar esential pentru dinti sanatosi.

Practic organismul este stimulat sa se regenereze singur in acele zone unde varsta sau factorii externi i-au distrus capacitatea normala de vindecare.

 

Utilizarea Electronic Stem Generator in scop preventiv

Pentru a avea dinti sanatosi, in ciuda varstei, este recomandata efectuarea tratamentului de regenerare celulara prin activarea celulelor stem, odata la cativa ani.

Dinti sanatosi toata viata !

Sedintele de tratament in scopul mentinerii sanatatii si stabilitatii dintilor sunt recomandate asadar oricarei persoane peste 30 ani.

Necesitatea vine din faptul ca, dupa aceasta varsta, activitatea celulelor regeneratoare proprii (stem) se opreste si astfel nu putem fi siguri ca dispunem in mod continuu de acea armata de celule osoase sanatoase, capabile sa reactioneze in orice moment la un anumit atac acid sau traumatic.

Pacientii cu implanturi dentare trebuie sa constientizeze faptul ca imbatranirea organismului genereaza reducerea fenomenelor naturale de producere a celulelor osoase noi si de ranforsare a colagenului osos.

Astfel, devine evident faptul ca pacientul este cel care trebuie sa initieze o actiune pentru a-si mentine implanturile.

Pentru aceasta, impreuna cu metodele de igienizare clasice si consulturile periodice, trebuie sa se realizeze o data la cativa ani cure de 50 sedinte cu Electronic Stem Generator pentru a-si mentine calitatea osului maxilar in care sunt implantati si dintii si implicit implanturile in cavitatea bucala.

RECOMANDAT PENTRU TRATAREA ANUMITOR AFECTIUNI ORALE

Granulomul apical

Dinti sanatosi prin eliminarea infectiilor cu Electronic Stem Generator- la Unident

Dupa realizarea obturatiei endodontice corecte, lipsa de tesut osos poate fi considerata aseptica si se pot incepe procedurile de regenerare cu mijloace capabile sa patrunda in profunzimea osului, in scopul in care celulele osoase stimulate de campul electromagnetic sa secrete colagen care sa umple spatiul existent.

Avantajul acestei tehnici fata de rezectia apicala este reprezentat de pastrarea unui procent cat mai mare de radacina implantat in os si evitarea mobilitatii dentare.

 

Retractia gingivala

Imbunatateste metabolismul si densifica osul maxilar profund, care la randul lui va asigura o nutritie corespunzatoare gingiei superficiale.

Parodontoza

Trateaza in profunzimea osului boala parodontala, nu doar simptomele acesteia. Datorita expunerilor la camp electromagnetic apar celule noi, sanatoase, care reprezinta cel mai bun tratament contra infectiei, deoarece celula sanatoasa are ea insasi o actiune anti microbiana.

Dinti sanatosi prin eliminarea parodontozei cu Electronic Stem Generator- la Unident

Mobilitatea dentara

Noua metoda brevetata de tratament ce foloseste propriile celule ale pacientului ajuta la prevenirea mobilitatii dentare. Densifica osul dentar si ajuta la intarirea dintilor.

 

Sangerarea gingivala

In orice stadiu al bolii parodontale, se recomanda tratamentul cu ajutorul dispozitivului medical Electronic Stem Generator. Asigura inlaturarea efectelor negative ale bolii parondontale, prin restabilirea densitatii osoase in zona afectata.

 

TEHNICA ADJUVANTA IN TRATAMENTELE CLASICE

Fatete si punti dentare

Mentinerea unui metabolism osos corect asigura mentinerea nivelului gingiei si astfel se evita momentul neplacut in care, datorita inflamatiilor sau retractiilor gingivale, trebuie inlocuita intreaga lucrare ceramica.

Implant dentar

Pentru a imbunatati metabolismul osos si a inlatura riscul de raspuns negativ al osului la inserarea implantelor se recomanda inceperea sedintelor de imbunatatire a metabolismului osos cu minim 2 saptamani inainte de momentul interventiei de inserare a implanturilor si continuarea acestora inca 2-3 saptamani dupa inserare, pe timpul perioadei de neovascularizare a zonei peri-implantare si a eventualelor grefe osoase.

Acest tratament asigura formarea in jurul implantelor a unui os mult mai compact si mai rezistent la viitoarele presiuni ocluzale care se vor aplica odata cu montarea lucrarii pe implanturi.

Grefa osoasa

Protocolul de expunere la campul magnetic regenerator in cazul grefei osoase este de expunere 2 saptamani inaintea interventiei chirurgicale de grefare si minim 3 saptamani dupa interventia chirurgicala. Osul rezultat va avea o calitate mai buna si implanturile inserate in astfel de os vor avea o durata de viata imbunatatita.

Tratamente ortodontice

Dinti sanatosi cu Elenctronic Stem Generator

 

Pentru pacientii care primesc indicatia de aplicare a tratamentului ortodontic dupa varsta de 30 ani, se impun si mijloace auxiliare de imbunatatire a metabolismului osos care sa reumple cu os zonele ramase goale, deoarece din acel loc au plecat spre noua pozitie radacinile dentare. Este vorba de spatii mici ca dimensiuni in care nici un alt dispozitiv nu poate patrunde sa regenereze spatiul creat, doar campul electro magnetic care patrunde in profunzimea osului poate repara acest inconvenient.

 

 

UNIDENT va pune la dispozitie cele mai revolutionare si non-invazive tratamente, pentru dinti sanatosi !

Programati-va astazi, la tel. +40.744.400.705 sau +40.744.400.706, ca sa puteti beneficia de tratamentul cu

ELECTRONIC STEM GENERATOR,

singurul aparat capabil sa stimuleze si sa prolifereze celule stem adulte.

 

Tags: