Povestea noastra

Povestea noastra

Inca de la infiintare, din anul 2001 medicul fondator, Dr. Petronela Luca a avut o viziune, aceea de a utiliza cele mai inovatoare tehnologii, pentru a imbunatati rapid sanatatea dentara a pacientilor sai. Astfel, a fost achizitionat primul Laser terapeutic BTL 10, inca din primul an de functionare, in scopul grabirii procesului de vindecare posttratament, apoi primul aparat de anestezie computerizata – Wand, primul din tara, in vederea obtinerii unei anestezii de calitate, confortabile, fara complicatii.

Investitiile au continuat an de an, clinica fiind dotata mereu cu tehnologii de ultima generatie, astfel, pozitionandu-se si mentinandu-se in clasamentul clinicilor de top.

S-a urmarit dezvoltarea unei echipe medicale dedicate performantei si s-a pus accent pe educatia medicala continua, atat pentru evolutia profesionala a echipei, cat si pentru educatia sanitara a pacientilor.

Nu s-a dorit doar tratarea afectiunilor dentare, s-a dorit un serviciu complet de educatie sanitara, preventie, tratament performant si dispensarizare, o experienta unica, pusa la dispozitia pacientilor clinicii.

Educatia medicala a continuat la nivelul comunitatii tulcene, prin emisiuni televizate, articole medicale in presa locala, precum si direct in scoli si gradinite, luand ca partener firma Colgate.

Atrasa mereu de inovatie, inca din anul 2004, Dr. Luca a efectuat primele interventii medicale de implantologie orala in orasul Tulcea, astazi clinica avand specialisti pe toate domeniile medicinei dentare avansate.

Evolutia profesionala a Dr. Petronela Luca a atins apogeul, atunci cand a obtinut titlul de Doctor in Stiinte Medicale, in anul 2011, in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie ,, Grigore T. Popa Iasi,, si atunci cand a obtinut diploma de General Manager, in anul 2016, acordat de CBC Romania.

A urmat apoi dezvoltarea unor servicii colaterale medicinei dentare, pentru a da mai multa valoare actului medical, creandu-se un sistem integrat de servicii medicale premium, fara a mai depinde de alti parteneri.

Astazi, Compania Unident Center este lider de piata, sub brandul acesteia functionand o Clinica Dentara Premium, dotata cu tehnologii inovatoare, unice in Tulcea, doua Laboratoare Dentare Digitale CAD-CAM si doua Centre de Radiologie Dentara Digitala – 3D, la Tulcea si Galati, precum si un Centru de Educatie Medicala Continua.

Unident Center deruleaza un proiect de turism medical national si international, prin care promoveaza medicina avansata, valorile, cultura si traditiile romanesti, dincolo de granite.

Valorile companiei si constanta cu care se realizeaza actul medical performant a impus certificarea in managementul calitatii – ISO 9001: 2015 si a transformat Unident Center – marca inregistrata, intr-un nume de referinta.