Tratament revolutionar la UNIDENT- Electronic Stem Generator

Electronic Stem Generator a aparut din necesitatea de a gasi o solutie pentru a salva acei dinti care se misca, in conditiile in care pierderea dintilor la varste tinere este un adevarat fenomen la noi in tara.

Prin tratamentul cu acest aparat revolutionar poate fi evitata pierderea dintilor si prin urmare, purtarea unei proteze dentare pentru tot restul vietii.

Electronic Stem Generator este un dispozitiv inovator in domeniul vindecarii paradontozei.

Acest aparat genereaza un camp electromagnetic (lungime de unda mare), care duce la activarea celulelor stem din structura oaselor maxilare, acestea secretand colagen si astfel obtinandu-se o densificare osoasa puternica, incat dintii nu mai cad (chiar daca implantarea are doar 5 mm).

De asemenea, poate stopa infectiile din jurul implanturilor (periimplantite) sau cele din varful radacinii dintelui (granuloamele), fara sa mai fie nevoie de operatii.

Asadar, impiedica atat caderea dintilor naturali, cat si a dintilor implantati.

Tehnologia a fost premiata cu medalia de aur la Targurile de Inventica de la Geneva si Bruxelles, unele dintre cele mai prestigioase evenimente de profil.

TESTAT clinic in cadrul unora dintre cele mai renumite centre de cercetare din Europa. Eficienta dispozitivului in stomatologie a fost demonstrata atat in vitro, cat si in vivo, prin sute de cazuri clinice.

CERTIFICAT de Uniunea Europeana.

FOLOSIT IN MAI MULTE TARI. Sistemul de recuperare este folosit cu succes pana in prezent in Marea Britanie, Franta, Bulgaria, Elvetia si Romania.

NOUTATEA pe care o aduce de fapt aparatul Stem Generator este posibilitatea prevenirii pierderii dintilor (care incepe prin mobilitatea dintilor), prin cresterea densitatii osului, ajungandu-se in timp la eliminarea necesitatii tratamentului prin implant dentar.

Deosebirea dintre aceasta tehnica si alte tehnologii care se bazeaza pe proliferarea celulelor stem consta in simplicitatea ei.

Nu necesita nici o prelevare, nici o proliferare in laborator, doar aplicarea unui camp electromagnetic pe suprafata dorita, timp de doua ore pe zi , timp de 50 de zile si celulele stem vor simti acest camp electromagnetic, vor simti frecventa proliferativa si vor incepe sa prolifereze ele insele.

Tratamentul pentru activarea celulelor stem

AVANTAJE

  • tratament 100% NON INVAZIV, fara necesitatea interventiilor chirurgicale;
  • materialul folosit sunt propriile celule regeneratoare ale pacientului, care sunt in numar infinit;
  • aplicarea este facila, se utilizeaza la domiciliu, timp de 2 ore pe zi, in perioadele de repaus ale pacientului si ramane la dispozitia pacientului pana la incheierea tratamentului de 50 de zile;
  • asigura tratarea eficienta a parodontozei si pastrarea dintilor naturali pentru un timp indelungat;
  • elimina, atunci cand situatia o impune, necesitatea implanturilor dentare
  • nu implica riscuri, nu are nici un efect advers;
  • costuri reduse in comparatie cu sumele necesare in cazul altor interventii;
  • garantie pentru tratamentul efectuat.

 

DE CE ESTE NECESAR

In ciuda numeroaselor tratamente stomatologice existente pe piata si a campaniilor de educare referitoare la mentinerea igienei orale, pierderea osoasa constituie o problema foarte des intalnita la pacientii cabinetelor dentare.

Din cauza retractiei tesutului osos, dintele nu mai are in ce sa se sprijine si astfel apare mobilitatea dentara, tradusa prin simptomul de dinti care se misca.

Pana la varsta de 30-40 de ani, celulele stem proprii se mobilizeaza pentru refacerea structurilor compromise; dupa aceasta varsta, capacitatea de formare a celulelor stem scade continuu, iar in paralel, intervine si procesul fiziologic de imbatranire – astfel ca la un moment dat, distructia osoasa nu mai poate fi stopata.

Parodontoza

Osul natural, foarte valoros pentru ca reprezinta fundatia pentru implantul dentar, poate suferi pierderi majore si in urma unei boli parodontale, a unei infectii de canal sau in urma traumatismelor din zona fetei si a gurii (extractii).

Iata de ce este recomandata ranforsarea osului in jurul dintilor, ca sa ne asiguram ca in interiorul osului exista multe celule sanatoase capabile sa se lupte intr-o maniera neintrerupta cu agresiunea acizilor.

Drept urmare, daca aceasta conditie a existentei in permanenta a armatei de celule proprii sanatoase in numar mare este indeplinita, nu apar probleme de resorbtie osoasa.

 

CUM FUNCTIONEAZA

Aparatul, format dintr-o gutiera, sau o masca si un generator, se bazeaza pe un principiu simplu de funcționare: activarea celulelor stem existente in stare latenta in corpul adult si stimularea multiplicarii lor in mod natural, pentru ca organismul sa repare singur degradarea tesutului, cu ajutorul unui camp electromagnetic de joasa frecventa si cu lungime de unda mare.

Electronic Stem Generator

Acesta determina regenerarea in profunzime, la baza dintelui, printr-o asa-numita trezire a celulelor stem existente la baza fiecarui dinte.

Daca aveti dinti care se misca, daca dintele natural are mobilitate dentara chiar si de gradul 2, in urma tratamentului aceasta problema se va reduce in mod vizibil.

Utilizarea acestui aparat revolutionar nu va creste cantitatea de os, dar se va stabiliza nivelul osos existent si se vor densifica atat osul, cat si gingia.

 

CUI ESTE INDICAT

Electronic Stem Generator este indicat tuturor pacientilor cu mobilitate dentara cauzata de parodontopatii sau alte probleme, in diferite stadii.

De asemenea, este indicat ca tratament preventiv (un tratament o data la trei ani) pentru cei care nu vor sa-si piarda, in timp, dintii.

 

Asadar, aveti dinti care se misca ?

Specialistii UNIDENT va pot conecta cu viitorul. Viitorul reprezinta stimularea organismului, pentru a se auto-vindeca, prin aparate ca ELECTRONIC STEM GENERATOR.

Va stam la dispozitie pentru programare, la nr. de tel. +40.744.400.705 sau +40.744.400.706.

UNIDENT Tulcea si Galati

Tags: