Cum te afecteaza


Tulburari digestive

Migratia dintilor

Resorbtia sau atrofierea tesutului osos

Afectarea gingiilor

Dificultati de pronuntie

Deteriorarea dintilor sanatosi

Imbatranirea fizionomiei

Dureri ale articulatiilor temporo-mandibulare

lipsa unui dinte?

Tulburari digestive

Migratia dintilor

Resorbtia sau atrofierea tesutului osos

Afectarea gingiilor

Dificultati de pronuntie

Deteriorarea dintilor sanatosi

Imbatranirea fizionomiei

Dureri ale articulatiilor

temporo-mandibulare

AFLA MAI MULTE

TULBURARI DIGESTIVE

Lipsa unuia sau mai multor dinti ingreuneaza masticatia. Astfel, inghitirea alimentelor incomplet masticate sau evitarea anumitor alimente poate cauza gastrita, ulcer, indigestie sau anemie.

Dintii aflati in vecinatatea dintilor pierduti nu vor mai avea sprijin. Astfel, vor migra sau se vor inclina, ceea ce va ingreuna tratamentul ulterior.

MIGRATIA DINTILOR

Dupa pierderea unui dinte, osul nu mai este stimulat si incepe sa se atrofieze (sa se retraga). Reconstructia sa va fi necesara pentru implant, prin grefarea osoasa, ce presupune costuri suplimentare.

RESORBTIA/ATROFIEREA

TESUTULUI OSOS

Gingiile sunt solicitate mai mult in masticatie, atunci cand sunt descoperite (cand lipseste un dinte), riscand sa se inflameze si sa dezvolte boli ca gingivita sau paradontoza.

AFECTAREA GINGIILOR

DIFICULTATI DE PRONUNTIE

Problemele de vorbire pot aparea atunci cand unei persoane ii lipsesc mai multi dinti. Aceasta nu va mai putea articula corect anumite cuvinte.

DETERIORAREA DINTILOR

SANATOSI

Atunci cand lipseste un dinte sau mai multi, dintii aflati in vecinatate vor fi suprasolicitati in masticatie, ceea ce va accelera deteriorarea lor.

Lipsa unuia sau mai multor dinti duce la slabirea muschilor fetei si adancirea ridurilor, ceea ce va face chipul persoanei in cauza sa capete un aspect imbatranit.

IMBATRANIREA FIZIONOMIEI

Din cauza ca muscatura nu se mai efectueaza intr-un mod corect, pot aparea dureri la nivelul articulatiilor

temporo-mandibulare.

DURERI ALE ARTICULATIILOR

TEMPORO-MANDIBULARE

IMPLANTOLOGIA GHIDATA DIGITAL

Tratamentul cu implant dentar la Clinica Unident implica

  • Tehnologie moderna digitala
  • Plan de tratament multidisciplinar bazat pe tomografie 3D
  • Tehnici revolutionare de augmentare si regenerare a tesuturilor- membrane trombocitare imbogatite cu fibrina A-PRF si lichid trombocitar I-PRF
  • Metode chirurgicale avansate de inserare a implanturilor dentare – Bone Splitting, Sinus Lifting intern si extern, Bone Condensing, ghidare digitala , asistare laser, chirurgie ultrasonica
  • Tratament rapid, fara durere, cu perioada de recuperare redusa
  • Tehnici moderne de inserare
  • Doctori cu competenta in implatologie cu experienta clinica de peste 10 ani
  • Guaranteed quality

La Unident folosim tehnici avansate, echipamente performante, precum si implanturi de calitate, certificate FDA, CE ne asigura succesul tratamentelor. Utilizam tehnici revolutionare de augmentare si regenerare a tesuturilor- membrane trombocitare imbogatite cu fibrina A-PRF si lichid trombocitar I-PRF, precum si metode chirurgicale avansate de inserare a implanturilor dentare – Bone Splitting, Sinus Lifting, ghidare digitala, Bone Condensing, asistare laser, chirurgie ultrasonica, ce fac posibila rezolvarea cazurilor clinice complexe. Tehnica ghidata digital face ca interventia chirurgicala sa devina rapida, sigura si confortabila, atat pentru pacient , cat si pentru medic.

TEHNICI CHIRURGICALE AVANSATE

Implantul dentar

de viitor


UTILIZAM TEHNOLOGII AVANSATE PENTRU REZULTATE EXCELENTE

Dental Scanner - 3D CBCT

Tri-dimensional X-Ray investigation to establish an accurate diagnosis and successful treatment with minimal exposure to radiation.

The technique allows the insertion of implants in the ideal position, surgery becoming safe, fast and comfortable.

Guided surgery

Utilizeaza molecula de apa pentru realizarea tratamentelor avansate, fara anestezie, freza sau bisturiu, fara durere, sangerare sau suturi.

Laser Waterlase

CE SPUN PACIENTII UNIDENT

O clinica profesionista, dotata cu tehnologie performanta si oameni de exceptie ! Am reusit intr-o zi sa am 3 implanturi dentare , dupa un tratament prealabil de scurta durata. Nu am crezut vreodata ca poate fi atat de simplu.Multumesc Unident! Recomand cu caldura toate serviciile acestei clinici!

Cojocariu Irina

La aceasta clinica, am fost f.multumita de Corectitudine, Profesionalism, Aparatura Moderna, Punctualitate si ...ceea ce este f.important...o Vorba Buna si un Zambet. Recomand tuturor aceasta clinica ! Respect ! Sarbatori cu bine sa va dea D-ZEU !

Tina Badila

AFLA MAI MULTE