TRATEAZA CU SERIOZITATE

SANGERARILE GINGIVALE

AFLA CAT MAI MULTE / COMPLETEAZA FORMULARUL

RAPID

FARA DURERE

GARANTIA VINDECARII

DE CE TREBUIE SA TRATEZI DIN TIMP SIMPTOMELE PARADONTOZEI?

Afectiunile parodontale sunt foarte periculoase, iar netratarea lor poate duce, pe termen lung, la pierderea dintilor. Primele simptome ale paradontozei sunt: inflamatia gingiei, adica gingivita, manifestata prin modificarea culorii spre rosu violaceu, papile inflamate indepartate de pe dinti,

dureri, senzatie de prurit gingival, sangerari la periaj. Treptat, boala evolueaza spre

structurile profunde, gingia incepe sa se retraga de pe dinti, antrenand apoi si osul alveolar

si dezvoltand asa-numitele pungi parodontale.

CLINICA UNIDENT TRATEAZA AFECTIUNILE PARODONTALE RAPID,

FARA DURERE SI CU GARANTIA UNEI VINDECARI ACCELERATE

TEHNICI AVANSATE

Unident foloseste tehnici avansate in tratarea afectiunilor paradontale, ce scurteaza durata interventiilor chirurgicale.

DOCTORI SPECIALIZATI

Echipa noastra cuprinde doctori specializati in tratarea acestei boli.

Cooperarea medic – pacient este esentiala pentru a obtine rezultate favorabile pe termen lung.

TERAPIE CU LASER

Tratamentul se face cu ajutorul Laserilor dentari, respectiv Laserii terapeutici cu programe de Biovitalizare, regenerare, sterilizare, pentru accelerarea vindecarii sau cu efect antialgic.

8000

<

1

No

ISO

PESTE 8000 PACIENTI

MULTUMITI DE UNIDENT

CERTIFICARE

ISO 9001:2015

LOCUL I IN TOPUL FIRMELOR DE PROFIL

PARADONTOLOGIE LASER ASISTATA

Tratamentul bolii parodontale este complex si urmareste oprirea evolutiei bolii: prevenirea distrugerii tesuturilor de sustinere ale dintelui, controlul infectiei, prevenirea mobilizarii si pierderii dintilor.

Clinica Unident utilizeaza Laserii terapeutici cu programe de Biovitalizare, regenerare, sterilizare, pentru accelerarea vindecarii sau cu efect antialgic.

LASER WATERLASE

Utilizeaza molecula de apa pentru realizarea tratamentelor avansate, fara anestezie, freza sau bisturiu, fara durere, sangerare sau suturi.

LASER CHIRURGICAL SI TERAPEUTIC

MICROSCOPIE DENTARA

Used for complex microsurgical treatment, bacterial decontamination, desensitization or bio-stimulation, ensuring rapid healing without bleeding or pain.

Microscopes are used for viewing fine details, important both for diagnosis and for treatment success.

Rezultate superioare de regenerare

CONFIRMATE DE PACIENTII NOSTRI

TESTIMONIALE

Au trecut 3 zile de cand un alt medic stomatolog, mi-a recomandat serviciile Unident, pentru a nu pierde un dinte, in special datorita dotarilor de ultima generatie si a personalului calificat.Multumesc dlui dr. VICTOR MACOVEI, pentru un tratament aplicat cu succes pe parcursul a catorva minute, in care m-am relaxat, nu am simtit durere, la sfarsitul caruia am fost sigura de reusita si am primit raspunsul la toate intrebarile mele.Ofer nota maxima acestui medic, la care voi reveni cu mare drag!La cat mai multi clienti multumiti, Unident!Felicitari pentru modul in care va desfasurati activitatea!Felicitari pentru acuratete, seriozitate, profesionalism!♡

- Elena-Loredana Cocu

Recomand aceasta clinica in care am gasit aparatura performanta , materiale de ultima generatie, un mediu steril si nu in ultimul rand un medic profesionist , perfectionist ,care pune suflet in tot ceea ce face. O recomand pe dna dr Petronela Luca!

Valerica Marin

COMPLETEAZA FORMULARUL

SI TE VOM CONTACTA

RECASTIGA-TI

ZAMBETUL

Un reprezentant Unident te va contacta in cel mai scurt timp

COMPLETEAZA FORMULARUL

SI TE VOM CONTACTA