Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

Garanțiile pe care UNIDENT CENTER le oferă pacienților săi

Pentru că ne pasă de temerile dumneavoastră în privința tratamentelor medicale dentare, am creat o serie de garanții care să crească nivelul de încredere în perioada colaborării noastre.

 • GARANȚIE CERTIFICATĂ
  Ne asumăm responsabilitea tratamentelor și acordam CERTIFICAT DE GARANȚIE fiecărui tratament, pentru o perioadă de 2 ani.
 • GARANȚIA SUCCESULUI
  Locul I în Top Firme Tulcea mai mulți ani consecutiv, confirmă că știm să fim cei mai buni. Tehnologiile avansate și programele complexe de simulare a planului de tratament, cu vizualizarea anticipată a rezultatelor, asigură succesul tratamentelor.
 • GARANȚIA CĂ NU DOARE
  Grija noastră primordială este să realizăm tratamente fără durere, din acest motiv utilizăm anestezia de contact, anestezia fără Ac și anestezia computerizată Wand, precum și tratamente Laser, care nu necesită anestezie.
 • GARANȚIA CA PUTEȚI PLĂTI
  Asigurăm plata într-un sistem de rate, direct în clinică, pentru 6, 8, 12 RATE CU 0% DOBÂNDĂ, PRIN CARDUL ALL INCLUSIVE BRD Finance MasterCard, astfel puteți achita serviciile de medicină dentară fără efort și stres.
 • GARANȚIA CALITĂȚII
  Deținem certificarea calității ISO 9001: 2015, deoarece asigurăm toate resursele ce conduc la performanța actului medical și satisfacerea celor mai exigente așteptări ale pacienților noștri, prin inovație tehnologică, educație medicală continuă și dezvoltarea personală a echipei medicale, precum și printr-un management performant.
 • GARANȚIA REZISTENȚEI
  Longevitatea tratamentelor este asigurată de faptul că utilizăm materiale de calitate, certificate, agreate în U.E, pentru ca rezultatele de succes să se păstreze cât mai mult timp.
 • GARANȚIA ESTETICII
  Utilizăm softuri specializate de creare a zâmbetului, aparate de măsurat culoarea dinților naturali, materiale inovatoare, cu proprietăți avansate de fotomimetism și de redare a culorilor naturale și roboți pentru frezarea precisă a lucrărilor dentare. Medicii noștri specializați au participat la cursuri de estetică dentară avansată, astfel încât suntem pregătiți să redăm zâmbetul ideal chiar și celui mai exigent pacient.
 • GARANȚIA STERILIZĂRII
  În clinica noastră, procesul de sterilizare este asigurat de tehnologii avansate și proceduri stricte.

Asistentele medicale nu pot greși, deoarece procesul de curățare și sterilizare a instrumentarului este digitalizat și cuplat la computere pentru controlul intregului proces, iar substanțele sunt predozate.

 

Autoclavele emit bonuri cu înregistrarea etapelor de sterilizare și a parametrilor.

 

Utilizăm teste specifice de verificare a sterilizării la fiecare șarjă, iar instrumentarul sterilizat se depozitează și se transportă ambalat pe masa medicului dentist. Aerul din cabinetele de tratament se sterilizează cu aparate speciale.

 • GARANȚIA COMPETENȚEI
  Medicii colaboratori ai clinicii sunt medici specializați pe anumite segmente ale medicinei dentare, nu-și depășesc competențele profesionale, lucrează în echipă, acest lucru facilitând calea către succesul tratamentelor.
 • GARANȚIA CĂ NE PASĂ
  Am creat o serie de beneficii reale și pachete speciale, pentru ca dumneavoastră să profitați de servicii premium la prețuri avantajoase.
 • GARANȚIA TRANSPARENȚEI
  Practicăm medicina dentară legal și transparent. Aveți acces oricând la devizele dumneavoastră cu evidențierea plăților și a sumelor restante, la fișa medicală, analize medicale, onorarii și pachete speciale, datorită aplicației My Dent, creată pentru dumneavoastră.
 • GARANȚIA TIMPULUI MINIM
  Pentru că ne pasă de timpul pacienților noștri, pregătim și motivăm membrii echipei să performeze, utilizăm tehnologii digitale, softuri specializate, pentru fluidizarea circuitului informațional și încheiem contracte de colaborare doar cu furnizori de încredere, pentru a obține cele mai bune rezultate într-un timp scurt.

Programați-vă acum pentru a beneficia de servicii medicale dentare integrate la nivel de excelență și tehnologiile viitorului.