Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
GALAȚI
0740 705 706
TULCEA
0744 400 705
CONTACT
RAPID

Garantiile pe care UNIDENT CENTER le ofera pacientilor sai

Pentru ca ne pasa de temerile dumneavoastra in privinta tratamentelor medicale dentare, am creat o serie de garantii care sa creasca nivelul de incredere in perioada colaborarii noastre.

 • GARANTIE CERTIFICATA
  Ne asumam responsabilitea tratamentelor si acordam CERTIFICAT DE GARANTIE fiecarui tratament, pentru o perioada de 2 ani.
 • GARANTIA SUCCESULUI
  Locul I in Top Firme Tulcea mai multi ani consecutiv, confirma ca stim sa fim cei mai buni. Tehnologiile avansate si programele complexe de simulare a planului de tratament cu vizualizarea anticipata a rezulatelor asigura succesul tratamentelor.
 • GARANTIA CA NU DOARE
  Grija noastra primordiala este sa realizam tratamente fara durere, din acest motiv utilizam anestezia de contact, anestezia fara Ac si anestezia computerizata Wand, precum si tratamente Laser, care nu necesita anestezie.
 • GARANTIA CA PUTETI PLATI
  Asiguram plata intr-un sistem de rate, direct in clinica, pentru 6, 8, 12 RATE CU 0% DOBANDA, PRIN CARDUL ALLINCLUSIVE BRD Finance MasterCard, astfel puteti achita serviciile de medicina dentara fara efort si stres.
 • GARANTIA CALITATII
  Detinem certificarea calitatii ISO 9001: 2015, deoarece asiguram toate resursele ce conduc la performanta actului medical si satisfacerea celor mai exigente asteptari ale pacientilor nostri, prin inovatie tehnologica, educatie medicala continua si dezvoltarea personala a echipei medicale, precum si printr-un management performant.
 • GARANTIA REZISTENTEI
  Longevitatea tratamentelor este asigurata de faptul ca utilizam materiale de calitate, certificate, agreate in U.E, pentru ca rezultatele de succes sa se pastreze cat mai mult timp.
 • GARANTIA ESTETICII
  Utilizam softuri specializate de creare a zambetului, aparate de masurat culoarea dintilor naturali, materiale inovatoare, cu proprietati avansate de fotomimetism si de redare a culorilor naturale, roboti pentru frezarea precisa a lucrarilor dentare. Medicii nostri specializati au participat la cursuri de estetica dentara avansata, astfel incat suntem pregatiti se redam zambetul ideal chiar si celui mai exigent pacient.
 • GARANTIA STERILIZARII
  In clinica noastra procesul de sterilizare este asigurat de tehnologii avansate si proceduri stricte.

Asistentele medicale nu pot gresi, deoarece procesul de curatare si sterilizare a instrumentarului este digitalizat si cuplat la computere pentru controlul intregului proces, iar substantele sunt predozate.

 

Autoclavele emit bonuri cu inregistrarea etapelor de sterilizare si a parametrilor.

 

Utilizam teste specifice de verificare a sterilizarii la fiecare sarja, iar instrumentarul sterilizat se depoziteaza si se transporta ambalat pe masa medicului dentist. Aerul din cabinetele de tratament se stelilizeaza cu aparate speciale.

 

 • GARANTIA COMPETENTEI
  Medicii colaboratori ai clinicii sunt medici specializati pe anumite segmente ale medicinei dentare, nu-si depasesc competentele profesionale, lucreaza in echipa, acest lucru facilitand calea catre succesul tratamentelor.
 • GARANTIA CA NE PASA
  Am creat o serie de beneficii reale si pachete speciale, pentru ca dumneavoastra sa profitati de servicii premium la preturi avantajoase.
 • GARANTIA TRANSPARENTEI
  Practicam medicina dentara legal si transparent. Aveti acces oricand la devizele dumneavoastra cu evidentierea platilor si a sumelor restante, la fisa medicala, analize medicale, onorarii si pachete speciale, datorita aplicatiei My Dent, creata pentru dumneavoastra.
 • GARANTIA TIMP
  Pentru ca ne pasa de timpul pacientilor nostri pregatim si motivam membrii echipei sa performeze, utilizam tehnologii digitale, softuri specializate, pentru fluidizarea circuitului informational si incheiem contracte de colaborare doar cu furnizori de incredere, pentru a obtine rezultate rapide intr-un timp scurt.