Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
GALAȚI
0740 705 706
TULCEA
0744 400 705
BUZĂU
0744 702 701

SOLUȚII FINANCIARE

Venim în sprijinul dumneavoastră cu soluții financiare personalizate

La UNIDENT Center beneficiați de plata în rate și credite pentru tratamente medicale complexe.

Dr. Petronela Luca: “Tratez pacienții așa cum aș vrea eu să fiu tratată”

 

UNIDENT Center și-a dezvoltat un sistem de parteneriat cu băncile BRD, BT și TBI și le oferă pacienților săi soluții simple și bune ca să-și poată face tratamentele stomatologice complete.

 

“Ne-am pus în pielea pacientului și ne-am dat seama că și noi am fi bucuroși să plătim în rate. De ce acest lucru? Pentru că putem realiza mai multe tratamente, putem reabilita întreagă cavitate orală, putem redă funcțiile sistemului dento-alveolar: omul va putea mânca cu toți dintii, poate face deglutiția în mod normal, poate să-și reia fonația și de ce nu fizionomia” Dr. Petronela Luca

Faţă de un credit de nevoi personale, împrumutul pentru tratamente medicale are o perioadă de rambursare mai mare, este mai sigur și deloc împovărător.


  • Și foarte important, toate creditele medicale sunt personalizate. Sumele nu sunt fixe și fiecare pacient stabilește de la început împreună cu medicul stomatolog ce nevoi are și cât va plăti pentru tratamente.

“Când pacienții ajung la noi, prima dată iau la cunoștință situația lor, află care este starea lor de sănătate, apoi află planul de tratament și decidem împreună pe ce variantă mergem. Întotdeauna avem mai multe planuri de tratament și îl găsim pe cel mai potrivit, cel mai adaptat pacientului, dar în final el este cel care ia decizia finală”, explică doamna doctor Petronela Luca, managerul UNIDENT Center.

  • Odată stabilită manopera medicală și costurile sale este doar o chestiune de minute până începe tratamentul medical.
  • Împrumutul medical se face direct în clinică, cu personalul specializat care se ocupă de toate formalitățile. Acte minime, fără multe hărtii și rezolvare rapidă. Iar tratamentul medical începe imediat.
  • Sistemul de plăţi în rate, dezvoltat de clinica tulceană Unident îi ajută pe oameni să-și plătească un tratament complet și complex în 4 luni.

“Am gândit achitarea completă prin împrumut financiar și plata în rate pentru a ne bucura și noi și pacientul de rezultatele medicale, și nu de rezultate “fracturate”. Pentru a avea acel zâmbet cu care și noi ne mândrim la finalul unui tratament, facilităm această plată în rate, direct la clinică sau cu ajutorul partenerilor noștri – Banca Transilvania, BRD și TBI.  Dacă e vorba de un împrumut prin bancă, discutăm chiar de o perioadă mai mare de rambursare: doi ani fără dobândă, deci cu dobânda zero”, explică doamna doctor Petronela Luca.

  • Este important de reținut faptul că banii nu îi sunt dați solicitantului creditului, ci sunt transferați către clinică în baza facturii pentru serviciile medicale prestate.

"Nu îmi doresc să lucrez pentru bani, nu îmi doresc să lucrez de câți bani are pacientul - prefer să găsesc o situație financiară pentru el și să-i reabilitez dantura. Ca să se poată bucura. Tratez pacienții așa cum aș vrea eu să fiu tratată." - Dr. Luca Petronela

  • Obții o consultație și un plan de tratament în cadrul clinicii, primești răspunsul pe loc, începi tratamentul imediat, iar ratele de rambursare sunt fixe și în lei.

 

UNIDENT CENTER oferă tot sprijinul pacienților săi în rezolvarea problemelor dentare!