Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

SOLUȚII FINANCIARE

Venim în sprijinul dumneavoastră cu soluții financiare personalizate

În Clinicile Unident beneficiați de soluții financiare acordate pentru achiziționarea tratamentelor dentare

 

,,Există avantaje majore atunci când realizăm un tratament complet și nu unul parțial, iar plata în rate ajută pacientul și îl degrevează de stresul unei plăți mari, realizate într-o singură lună. Astfel, se pot realiza mai multe tratamente simultan, reabilitând întreaga dantură, redând rapid funcțiile de masticație, deglutiție, fonație și îi redăm încrederea în sine prin reabilitarea fizionomiei, a esteticii zâmbetului” - Dr. Petronela Luca

ALEGEȚI CEA MAI BUNĂ VARIANTĂ DE TRATAMENT si nu  varianta care corespunde bugetului

 

Bugetul este de cele mai multe ori principalul impediment în alegerea  unui plan de tratament ideal, care să ofere rezultate rapide și durabile. Ne dorim ca pacienții să înteleagă faptul că, atunci când vorbim de sănătatea orală și de reabilitarea complexa a danturii, un plan de tratament mai ieftin nu reprezină o soluție buna pe termen lung.

”Întotdeauna există mai multe variante de tratament și ne-am dori ca pacientul să opteze pentru varianta cea mai potrivită cazului, cea mai predictibilă, nu după considerente financiare. Decizia finală însă, aparține pacientului”, menționează Dr. Petronela Luca

Puteti achizitiona un credit medical cu dobanda 0, datorita parteneriatelor incheiate cu institutiile financiare: BT și BRD.

 

CUM SE POATE FACE UN CREDIT MEDICAL?

 

  • Creditul medical se face direct în clinică, prin intermediul personalului specializat care se ocupă de toate formalitățile.
  • Actele care trebuie completate sunt minime, iar întreg procesul durează puțin. Tratamentul medical poate începe imediat.
  • Faţă de un credit de nevoi personale, împrumutul pentru tratamente medicale este mai ușor de accesat, are o perioadă de rambursare de până la 2 ani și are dobânda 0.
  • Este important de reținut faptul că solicitantul creditului nu primește banii în cont, aceștia fiind transferați către clinică în baza facturii pentru serviciile medicale dentare prestate.

"Nu pot să gândesc un plan de tratament în termeni financiari. Mă limitează, mă inhibă și nu mă mai regăsesc ca medic. Valoarea medicului stă în elaborarea planurilor de tratament de succes,  predictibile, cu rezultate pe termen lung.

 

Atunci când pacienții întreabă nerabdatori de costuri, în timpul consultației, atunci când adun date importante pentru a concepe cel mai bun plan terapeutic, ei nu-și dau seama că mă deturnează de la misiunea mea, aceia de a da totul în tratamentul lor, pentru sănătatea lor.

 

 Pentru mine, acest lucru înseamnă enorm!  Pentru acest lucru, noi medicii învățăm continuu, chiar toată viața. Soluțiile financiare nu țin de medicină!”     - Dr. Petronela Luca

Suntem alaturi de dumneavoastra si va acordăm  tot sprijinul pentru rezolvarea problemelor dentare