Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

 

 

Pachete pacienti

Venim in sprijinul pacientilor nostri cu oferte unice pentru ca pretuim sanatatea si ne pasa ce experienta traiti dumneavoastra,  pacientii nostri, in clinicile Unident.

 

 

Asadar, am conceput 10 pachete de tratament si tot atatea sanse pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de tratamente premium, la costuri avantajoase.

 

 Beneficiati acum de aceste tratamente inovatoare, realizate cu tehnologii avansate, pentru a  obtine rezultate imediate sau pentru a mentine efectele tratamentelor, pe termen lung, dar si pentru a preveni aparitia altor afectiuni  dentare sau complicatii.

 

 

 

 

 

 

Unident PRIORITY 

 • Acest pachet a fost creat pentru că dumneavoastra sunteti prioritatea noastra, iar sanatatea ar trebui sa fie prioritatea noastra, a tuturor.
 • Va  recomandam sa achizitionati acest pachet la prima consultatie, la indicatiile medicului, care identifica pe radiografia panoramica ca aveti nevoie de tratamente  complexe: tratamente endodontice, tratamente in vederea inserarii de lucrari dentare, tratamente cu implanturi sau parodontale, ppentru ca aveti dintii mobili.
 • Pachetul cuprinde investigatii radiologice 3D: tomografie maxilara, cu evidentierea sinusurilor, tomografie mandibulara, cu evidentierea canalului mandibular, investigatie intraorala cu camera video, consultatie multidisciplinara, realizata de catre o echipa de medici specialisti, planul de tratament si devizul estimativ.
 • Investigatiile radiologice 3D-tomografiile oferă medicilor informații importante despre situatia clinica, astfel incat, este eliminat riscul unui diagnostic gresit si al unui plan de tratament eronat, evitand complicațiile.
 • În cadrul consultației complexe multidisciplinare sunt analizate tomografiile maxilara, si mandibulara, scanarea intraorala a arcadelor dentare, scanarea faciala si fotografiile de diagnostic. Ulterior veti primi un plan de tratament corect, complet și predictibil, realizat de către o echipă de medici specialiști, cu experienta clinica vasta si un deviz estimativ.

 

 

 

 

 

Unident PRIORITY KIDS

 • Acest pachet a fost creat pentru incurajarea micutilor pacienti de a veni la dentist si de a alege sanatatea dentara.
 • Ca parinte puteti alege beneficiile sanatatii copilului dumneavoastra, pe termen lung, alegand sanatatea dentara.
 • Pachetul contine sedinta de acomodare, consultatia initiala, radiografia panoramica, revelarea placii bacteriene, igienizarea profesionala a dintilor, educatia sanitara cu prezentarea metodelor corecte si complete de igienizare individuala si o partida buna, de joaca, cu robotul Pepper.
 • Zana Maseluta, Dintisorul White si robotul Pepper se vor stradui sa-i faca fericiti pe micutii pacienti. Sanatatea viitorului adult incepe aici, acum!

 

 

 

 

Unident REABILITY 

 • Pachetul este recomandat pacientilor care prezinta complicatii ale cariei dentare si anume: afectiuni pulpare – pulpite, parodontite sau complicatii ale tratamentelor endodontice mai vechi.
 • Pachetele cuprind tratamente realizate prin cele mai avansate tehnici existente la nivel mondial, pentru tratarea eficienta a afectiunilor pulpei dentare, tratamente numite endodontice.

Acest pachet presupune prepararea canalului endodontic, cu sisteme computerizate de frezare, realizat sub magnificatie -microscop sau lupe,  decontaminarea cu ajutorul Laserului, obturatia radiculara prin tehnica condensarii verticale si reconstructia dintelui cu pivoti din fibra de sticla si obturatie coronara, pentru o buna rezistenta in timp a dintelui.

 

Mai mult, acest pachet cuprinde si doua radiografii intraorale, de control, una intraoperatorie, pentru pozitionarea corecta a conului endodontic principal si o radiografie de final, pt verificarea calitatii tratamentului.

Este important sa alegeti tratamente avansate, deoarece complicatiile  tratamentelor, vor fi mai greu  de tratat si vor genera costuri suplimentare.

 

Reusita tratamentului inseamna salvarea dintelui, iar esecul- extractia.

 

 

 

 

Unident VITALITY

 • Este recomandat a se efectua la interval de sase luni si se adreseaza pacientilor tineri, care nu prezinta inca afectiuni dentare complexe.
 •   Prin mentenanta periodica mentinem rezultatele tratamentelor pe termen lung, dar si  prevenim aparitia altor afectiuni dentare sau ale complicatii.
 • Pachetul contine consultatia periodica, igienizarea profesionala, care cuprinde: detartraj ultrasonic, periaj profesional, air-flow si educatie sanitara, adica explicarea tehnicilor corecte si complete de igienizare personala a dintilor.
 • acest pachet va aduce beneficii multiple: prin monitorizare periodica- mentenanta sunt salvati toti dintii, de invazia cariilor, astfel incat, sunt prevenite afectiunile dentare si sunt depistate din timp afectiunile dentare incipiente,cum sunt cariile si gingivitele.

Prin aceast pachet de mentenanta se mentine, pe termen lung relatia echipa  medicala-pacient si vei avea costuri substantial reduse. 

 

 

 

 

Unident VITALITY LASER   

 • Acest pachet este indicat a se efectua la interval de patru luni si se recomanda pacientilor cu tendinta de a dezvolta afectiuni gingivale sau  parodontale, dar si celor care au deja efectuate tratamente dentare complexe: lucrari protetice, tratamente cu implanturi, tratamente chirurgicale, etc.
 • Pachetul cuprinde consultația periodica, igienizarea profesională complexă Laser : detartraj ultrasonic, periaj profesional, air flow, decontaminare bacteriana laser si educatie sanitara, adica explicarea tehnicilor corecte si complete de igienizare personala a dintilor.

 

 

Beneficiile pe care le aduce acest pachet pt pacienti sunt :obtinerea unor rezultate mai bune, prin vindecare accelerata, mentinerea rezultatelor tratamentelor pe termen lung, precum si preventia afectiunilor parodontale si a complicatiilor.

 

 Laserul prin programele de decontaminare bacteriana si de biovitalizare, elimina tratamentul cu antibiotice si stimuleaza functia de regenerare celulara, grabind vindecarea.

 

 

 

Unident FIDELITY

Pachetul se adreseaza dumneavoastra, pacientilor nostri, care puteti sa-l primiti cadou- post interventie, sau cu un discount semnificativ – de 50 %,  pe o perioada de pana la 12 luni si cuprinde toate investigatiile radiologice necesare verificarii stadiului tratamentelor uzuale si  a interventiilor chirurgicale, efectuate in clinica noastra.

 

Beneficiile acestui pachet sunt verificarea tratamentelor efectuate, vizualizarea rezultatelor imediat, dupa interventie sau treptat, pe parcursul vindecarii si luarea celor mai bune decizii in privinta tratamentelor viitoare.

Asadar, medicul poate fi sigur de reusita tratamentelor, iar dumneavoastra, pacientul nostru, puteti fi linistit in privinta prognosticului.

 • 100% discount la investigatiile radiologice 2D si 3D realizate imediat, post tratament sau interventie chirurgicala
 • 50 % discount la investigatiile de control necesare verificarii stadiului tratamentelor, la interval de 3-6-9-12 luni

 

 

 

Unident CELERITY

Conceputa ca  o solutie rapida de rezolvare a cazurilor complexe, pentru pacientii care au pierdut toti dintii, tehnica Fast & Fixed reuseste sa va redea zambetul si calitatea vietii, in  NUMAI 24 de ore, fiind si tehnica cea mai accesibila, din punct de vedere financiar.

 

O echipa medicala complexa realizeaza sedarea (  va adoarme), va pregateste maxilarele pentru aditii osoase, reface masa osoasa necesara implantarii si sa insera implanturile, in pozitia proiectata virtual, inca dinainte de interventie, dupa simulari 3D. Apoi, medicii proteticieni si tehnicienii realizeaza lucrarile dentare, care sunt frezate digital, prin tehnologie robotica.

Asadar, de cele mai multe ori, dumneavoastra va veti putea relua activitatea imediat, de a doua zi. Mai mult, veti putea manca ( alimente moi initial) , veti putea zambi cu incredere si veti scapa de jena care v-a urmarit ani buni.

 

 

 

 

Unident CELEBRITY

De ziua dumneavoastra va acordam cu drag 20 % discount la un tratament care nu este inclus in alte pachete de tratament sau promotii si care nu implica laboratorul dentar, adica lucrarile protetice.

Asadar, puteti beneficia de albire dentara, obturatii coronare, tratamente de regenerare, oxigenoterapie, interventii cu laser sau alte tratamente uzuale.

Conditiile sunt: sa fiti pacient UNIDENT de minim 6 luni,  sa nu fi absentat de la igienizarea periodica, efectuata la interval de 6 luni si sa sunati la noi de ziua dumneavoastra, pentru a beneficia de cadou, in urmatoarele 10 zile.

Avantajele acestui pachet sunt ca va puteti simti intr-un mod special, primind si oferindu-va cadou sanatate, cel mai de pret avut.

 

 

 

 

 

Unident SERENITY

Pachetul se adreseaza pacientilor cu afectiuni parodontale medii si avansate, care vor sa stopeze avansarea bolii si sa dobandeasca imediat stabilitatea si estetica dintilor.

 

Parodontoza se trateaza si acest pachet aduce beneficii imediate pacientilor  care prezinta dinti mobili, chiar si in stadii foarte avansate. Puteti scapa de durere si de jena provocata de dintii parodontotici, inestetici si va puteti recapata zambetul, increderea ,functionalitatea dintilor si calitatea vietii, in numai cateva ore.

 

 Desigur, acesta este un prim pas in tratamentul parodontozei. In functie de stadiul afectiunii parodontale, tratamentele sunt personalizate si necesita implicarea activa a pacientului, pentru obtinerea si mentinerea rezultatelor pe termen lung.

 

 

 

Unident OXITERAPY

Oferim pacienților noștri toate avantajele oxigenoterapiei hiperbare pentru tratarea afecțiunilor în domeniul medicinei dentare - parodontită refractară, terapie adjuvantă pentru implanturi, recuperarea în urma intervențiilor chirurgicale.

 

 • #Oxigenoterapia hiperbară reprezintă totodată o metodă de tratament de recuperare pulmonară, sigură, nedureroasă, non-invazivă, fără efecte secundare.
 • Este posibilă contracararea sechelelor cauzate de COVID-19?
 • În Centrele de Terapie Oxigen Hiperbaric Unident răspunsul este #da și este terapia #ideală!
 • Prin intermediul oxigenoterapiei hiperbare corpul este stimulat să lupte cu infecțiile și eliberează celule stem care ajută la regenerarea țesuturilor lezate.

#UnidentSănătate 100% naturală cu ajutorul oxigenoterapiei hiperbare.