Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

Pachetul Start Unident

Cele mai bune rezulte se obțin în echipă!

Sunteți pregătiți pentru un nou început?


Este momentul pentru cea mai sigură investiție în sănătate!

Pachetul START UNIDENT este soluția pentru a vă îmbunătăți viața semnificativ.

Achizitionați-l acum, la un preț special de bun venit!
Cadoul nostru pentru a vă ajuta să vă mențineți sănătatea danturii!

 

De ce să achiziționați Pachetul Start Unident?

  • Nou început - Ocazia perfectă pentru a sărbători noul început al sănătății orale!

  • Preț special - Este cadoul nostru pentru dumneavoastră și începutul unei colaborări eficiente!

  • Achiziție fără a părăsi domiciliul - Puteți achiziționa acest pachet prin plata securizată online, fără a părăsi domiciliul. 

  • Medici profesionisti, dedicati, empatici - Aveți acces acum la medicul la care ați visat și nu ați reușit să ajungeți încă. 

 

 

* Recomandat pacienților care au probleme dentare și / sau au efectuat deja tratamente prin metode clasice: obturatii coronare, tratamente endodontice, lucrări dentare

Ce conține pachetul ?

Investigații radiologice minim invazive

  • Tomografie CBCT Maxilară

  • Tomografie CBCT Mandibulară extinsă

 Servicii Stomatologice

  • Consultație

  • Plan de tratament complex cu deviz estimativ

  • Igienizare profesională a cavității orale (detartaj ultrasonic, air-flow)

  • Decontaminare bacteriană cu laser Biolase

Tomografiile dentare digitale 3D oferă medicului informații volumetrice  tridimensionale esențiale, detalii fine despre toate  structurile anatomice de la nivelul oaselor maxilare, eliminand riscul unui diagnostic gresit, reducând la minimum durata de elaborare a  planurilor de tratament, eroarea tratamentului, eliminând astfel si complicațiile intervențiilor.

 

În cadrul consultației vor fi analizate gingiile,  precum și întreaga cavitate bucală, pentru a putea sesiza orice modificare ce poate indica semnele degradării țesuturilor. 

În urma consultației complexe bazate pe investigații radiologice avansate 2D si 3D, a anamnezei starii dumneavoastra de sanate si a investigatiei pentru depistarea afectiunilor tumorale se va realiza cel mai corect și complet plan de tratament cu deviz estimativ de către o echipă de medici specialiști experimentați.

Igienizarea profesională a cavității orale reprezintă întotdeauna prima manoperă indicată înaintea oricărui tratament stomatologic, realizate pentru prevenția unor efectiuni generale grave, dar și pentru succesul intervențiilor dentare.

 

Detartrajul este o manopera esenţială a protocolului de prevenire a afecţiunilor orale si mai ales a parodontozei. Reprezinta îndepărtarea plăcii bacteriene și a tartrului de pe dinți, dar mai ales a celui ascuns subgingival, cu ajutorul unor aparate speciale cu ultrasunete. În etapa a doua utilizăm un dispozitiv ce propulsează pulbere de bicarbonat de sodiu și apă - AIR-N-GO pentru a curăța particulele mici de tartru din zonele greu accesibile și pentru a reda culoarea naturală a dinților, îndepărtând colorațiile, petele cauzate de alimente și fumat.

 

Decontaminarea bacteriană Laser este cea mai eficientă metodă de eliminare a bacteriilor de la nivelul dinților și a gingiilor, responsabile de generarea afecțiunilor dentare, parodontale si generale. Cu acest tratament Laser eliminăm tratamentele îndelungate cu antibiotic și accelerăm vindecarea gingiilor inflamate.

 

După acest pachet de Start suntem pregătiți să obținem cele mai bune rezultate împreună, pentru dumneavoastră.

 

 Vă așteptăm sa aducem valoare în viața dumneavoastră.

Prețul de listă pentru produsele incluse în pachet: 1512 Lei

Preț promoțional: 600 Lei