Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

Pachetul Unident Priority

Este momentul pentru cea mai sigură investiție în sănătate!

Pachetul Unident PRIORITY este soluția pentru a da startul sănătății dentare la un preț special, de bun venit!

Este cadoul nostru pentru dumneavoastră ca să începeți evaluarea stării de sănătate orală.

 

 

Unident PRIORITY 

  • Acest pachet a fost creat pentru că dumneavoastra sunteti prioritatea noastra, iar sanatatea ar trebui sa fie prioritatea noastra, a tuturor.
  • Va  recomandam sa achizitionati acest pachet la prima consultatie, la indicatiile medicului, care identifica pe radiografia panoramica ca aveti nevoie de tratamente  complexe: tratamente endodontice, tratamente in vederea inserarii de lucrari dentare, tratamente cu implanturi sau parodontale, ppentru ca aveti dintii mobili.
  • Pachetul cuprinde investigatii radiologice 3D: tomografie maxilara, cu evidentierea sinusurilor, tomografie mandibulara, cu evidentierea canalului mandibular, investigatie intraorala cu camera video, consultatie multidisciplinara, realizata de catre o echipa de medici specialisti, planul de tratament si devizul estimativ.
  • Investigatiile radiologice 3D-tomografiile oferă medicilor informații importante despre situatia clinica, astfel incat, este eliminat riscul unui diagnostic gresit si al unui plan de tratament eronat, evitand complicațiile.
  • În cadrul consultației complexe multidisciplinare sunt analizate tomografiile maxilara, si mandibulara, scanarea intraorala a arcadelor dentare, scanarea faciala si fotografiile de diagnostic. Ulterior veti primi un plan de tratament corect, complet și predictibil, realizat de către o echipă de medici specialiști, cu experienta clinica vasta si un deviz estimativ.

 

 

 

Prețul de listă pentru produsele incluse în pachet: 640 Lei

Preț promoțional: 448 Lei

 

DECLARATIE DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE LIVRARE, ANULARE SI RETUR SERVICII