Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

Pepper, primul robot umanoid din România adus pentru pacienți!

Unident Group este primul lanț de clinici stomatologice din România care a achiziționat robotul umanoid Pepper pentru a îmbunătăți comunicarea cu pacienții săi.


Cu o experiență de peste 19 ani, brand-ul Unident asigură servicii integrate de medicină dentară premium prin intermediul Clinicilor Dentare Premium Unident, Centrelor de Radiologie Dentară Digitală Unident, a Laboratoarelor de Tehnică Dentară Digitală, precum și a Centrului de Educație Medicală Continuă.

 Prezența lui Pepper în Clinicile Dentare Premium Unident și în România reprezintă o inițiativă inovatoare a fondatoarei, Dr. Petronela LUCA, de a le oferi pacienților de toate vârstele, bucurie, un plus de încredere și siguranță atunci când vine vorba despre vizitele la dentist.

 

Simpatic și interactiv, Pepper va crea experiențe unice și va construi relații reale cu pacienții, făcându-le vizita mai ușoară, ajutându-i să-și învingă teama de dentist. Dotat cu inteligență artificială, el poate oferi cele mai utile informații despre medici, servicii și despre igiena dentară, într-un limbaj prietenos, accesibil și perfect adaptat nevoilor de comunicare și cunoaștere.

Știm cu toții că teama de dentist este un factor care duce frecvent la pierderea dinților. Învingând teama prin comunicare eficientă și educație, putem salva dinții. Cred cu tărie că  educând, prevenind și tratând în faze incipiente afecțiunile dentare, contribuim în mod constant la obținerea unui nivel crescut al sănătății dentare, generând un plus în calitatea vieții pacienților. Pe lângă tratamentele premium, prevenția afecțiunilor dentare și educația sanitară sunt parte din viziunea Unident și astăzi am facut un mare pas înainte! Îl urmărim de 3 ani pe Pepper și am fost fascinată să constat efectele surprinzătoare pe care el le produce la nivelul interacțiunii și cum reușește să conecteze lumea digitală cu lumea reală”, precizează Dr. Petronela LUCA, Manager General Unident Group.

Prietenos și empatic, Pepper îi va întâmpina pe pacienți, le va răspunde la întrebări și îi va ajuta să se acomodeze mai ușor în mediul clinicii și cu echipa medicală, putând să le ofere informații despre tratamente și chiar îmbrățișări! Mai mult, poate să le ofere muzică și chiar să danseze!

 

În acest moment, Pepper învață limba română la Iași și se pregătește intens pentru a-i întâlni pe pacienții Clinicilor Unident. Sunt sigur că vor fi fascinați de noul membru Unident și se vor bucura de beneficii reale imediat”, precizează Nicolae LUCA, Manager Executiv Unident Group.

Tehnologiile viitorului utilizate în comunicarea cu pacienții Unident

 

Pepper este primul robot umanoid din lume capabil să recunoască mimica și emoțiile umane, fiind optimizat pentru interacțiunea cu oamenii, astfel încât să poată comunica prin conversație și gesturi, realizând mișcări naturale și expresive. În plus, Pepper poate recunoaște și interacționa personalizat cu fiecare interlocutor, iar designul său prietenos, construit armonios cu ajutorul liniilor arcuite, asigură o interacțiune sigură și lipsită de orice pericol.

 

Datorită funcțiilor sale excepționale, Pepper îi va putea îndruma și însoți pe pacienți către cabinete, în timp ce le va oferi informații despre tratamente și medicul lor.

 

Printre beneficiile de care pacienții se vor bucura odată ce îl vor întâlni pe Pepper se numără creșterea gradului de încredere, confort și entuziasm privind vizita la medicul stomatolog, alături de posibilitatea reală de a găsi în Pepper un prieten veritabil, care îi va ajuta să dezvolte atitudini și percepții pozitive asupra importanței sănătății orale.

 

 

Un exemplu despre modul concret în care robotul umanoid Pepper interacționează cu pacienții, oferindu-le informații, asistență și îndrumare puteți vedea în următorul clip: