Albire

Zâmbetul dumneavoastra, acum mai alb ca niciodată!

Obține un zâmbet de Hollywood cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră

Philips Zoom WhiteSpeed

  • Tratament de albire profesional bazat pe o tehnologie cu activare la lumină pentru albire puternică
  • Albire profesională în doar o vizită la medicul dentist timp de 45 de minute
  • Accelerator WhiteSpeed
  • Tehnologie de ultimă oră sigură pentru dinți și gingii
  • Recomandat și administrat de medicul dumneavoastra stomatolog
  • Rezultat:  zâmbetul cel mai alb posibil

Acum puteți beneficia de cea mai nouă tehnologie cu ajutorul căreia puteți obține o albire a dinților spectaculoasă, în timp redus și 100% sigur!

Cu lampa Philips Zoom WhiteSpeed, puteți obţine un zâmbet mai alb în doar o vizită de 45 minute în cabinetul stomatologului dumneavoastra.

Spre deosebire de multe alte sisteme, Philips Zoom WhiteSpeed utilizează o lumină LED brevetată pentru a accelera albirea pentru rezultate maxime în timp minim.

Philips Zoom WhiteSpeed se administrează de către medicul dumneavoastra stomatolog, astfel încât ştiți că este cea mai bună şi mai sănătoasă opţiune pentru dinţii dumneavoastra.

Lampa Philips Zoom WhiteSpeed este susţinută de studii care au demonstrat că este sigură şi eficientă pentru dinţii şi gingiile dumneavoastra 95% dintre pacienţii chestionaţi sunt de acord că lampa Philips Zoom WhiteSpeed produce rezultate excelente.

Spre deosebire de alte sisteme de albire, Philips Zoom WhiteSpeed are setări de intensitate reglabile şi poate fi personalizat pentru a elimina sensibilitatea şi a-ţi maximiza astfel confortul. De fapt, peste 99% dintre persoanele chestionate au experimentat o sensibilitate uşoară sau nu au experimentat deloc sensibilitate cu lampa Philips Zoom WhiteSpeed. *

Lampa Philips Zoom WhiteSpeed face parte din familia populară de albire Philips Zoom, marca de albire profesională numărul 1 cerută de pacienţi, care deja a primit încrederea a peste 14 de milioane de oameni****.

De fapt, Zoom WhiteSpeed are o rată de satisfacţie de 96% în rândul pacienţilor; rezultate bazate pe un studiu pe 500 persoane din S.U.A.* De asemenea, vine de la aceiaşi creatori de mărci populare pe care le cunoşti şi iubeşti, inclusiv Philips Sonicare şi BreathRx, şi a fost proiectată pentru a te ajuta la îmbunătăţirea sănătăţii zâmbetului tău.