Endodontie microscopica laser

  • Tratamentele stomatologice au acum o rata de succes de peste 90%, datorita tehnicilor si echipamentelor avansate utilizate,
  • Utilizarea microscopului electronic si a sterilizarii canalelor endodontice cu Laser,
  • Utilizarea terapiei de biostimulare.
  • Obturare prin compactare verticala, tridimensionala , la cald
  • Interventia poate dura intre 40 de minute si 2 ore,  se desfasoara sub anestezie si este nedureroasa
  • Tratamentul modern cu tehnici avansate vindeca afectiunile endodontice, salveaza dintele si este de preferat unui  implant dentar.
  • Garantia calitatii

 

Despre tratamentul endodontic

 Tratamentul endodontic se efectueaza atunci cand se inflameaza sau infecteaza pulpa dintelui, ca urmare a unor carii profunde sau  a fracturilor dentare, a luxatiilor sau a fisurilor. Amanarea tratamentului poate cauza abcesul dentar, costuri marite sau dureri insuportabile.

 Tratamentele stomatologice au acum o rata de succes  de peste 90%, datorita tehnicilor si echipamentelor avansate utilizate, a utilizarii microscopului electronic si a sterilizarii canalelor endodontice cu Laser, precum si a terapiei de biostimulare.

Noua tehnologie de tratament endodontic

Noua tehnologie de tratament endodontic utilizeaza aparatura performanta, care presupune  curatarea, masurarea si  prepararea cu precizie  a canalele radiculare pentru a fi apoi sterilizate cu ajutorul laserului si  obturate prin compactare verticala, tridimensionala , la cald. Laserul  este utilizat si la  finalul tratamentului endodontic, in cazul canalelor ce au fost infectate, pentru biostimulare, regenerare, vindecare accelerata, sterilizare, precum si efect antialgic.

In functie de dificultate, interventia poate dura intre 40  de minute si 2 ore,  se desfasoara sub anestezie si este nedureroasa.

Un tratament de calitate efectuat prin tehnici avansate vindeca afectiunile endodontice, salveaza dintele si este de preferat unui  implant dentar.

Radiografiile realizate inainte, intraoperator si dupa  tratamentul endodontic sunt esentiale pentru reusita si verificarea tratamentului.

  In cazul infectiilor complicate vom monitoriza radiografic, periodic, evolutia vindecarii osoase.