Implantologia ghidata digital

Tratamentul cu implant dentar la Clinica Unident implica:

  • Tehnologie moderna digitala
  • Plan de tratament multidisciplinar bazat pe tomografie 3D
  • Tehnici revolutionare de augmentare si regenerare a tesuturilor- membrane trombocitare imbogatite cu fibrina  A-PRF si lichid trombocitar I-PRF
  • Metode chirurgicale avansate de inserare a implanturilor dentare – Bone Splitting,  Sinus Lifting intern si extern, Bone Condensing, ghidare digitala ,  asistare laser,  chirurgie ultrasonica
  • Tratament rapid, fara durere, cu perioada de recuperare redusa
  • Tehnici moderne de inserare
  • Doctori cu competenta in implatologie cu experienta clinica de peste 10 ani
  • Garantia calitatii

 

Despre tratamentul prin implant dentar

Tratamentul prin implantul dentar  este cel mai predictibil tratament stomatologic si reprezinta solutia ideala de inlocuire a unui dinte lipsa, de pe arcada dentara, conservandu-se astfel tesuturile dentare.

 Implantul dentar reprezinta o radacina artificiala din titan sau zirconiu, materiale  ce sunt 100% biocompatibile. Studiile releva o rata de succes spre 98% a tratamentului prin implanturi si evidentiaza ca imbunatatesc considerabil calitatea vietii pacientilor.

Tehnica de inserare a implanturilor variaza in functie de tipul de implant, de situatia clinica existenta,  precum si starea de sanatate a pacientului.

 Analizele medicale si tomografiile maxilare sunt investigatii  absolut necesare in stabilirea planului terapeutic pe implanturi.

 Implantele dentare sunt contraindicate la pacientii cu afectiuni hepatice, metabolice,  renale sau cardiace grave.

Abordarea tratamentului cu implant dentar 

 In Clinica noastra tehnicile chirurgicale avansate sunt efectuate de catre o echipa medicala formata din medici specialisti in chirurgie dento-alveolara si implantologie cu o experienta  clinica de peste 10 ani.

Tehnicile avansate, echipamentele performante, precum  si implanturile de calitate, certificate FDA, CE ne asigura succesul tratamentelor.

Utilizam tehnici revolutionare de augmentare si regenerare a tesuturilor- membrane trombocitare imbogatite cu fibrina  A-PRF si lichid trombocitar I-PRF, precum si metode chirurgicale  avansate de inserare a implanturilor dentare – Bone Splitting,  Sinus Lifting, ghidare digitala, Bone Condensing,  asistare laser,  chirurgie ultrasonica, ce fac posibila rezolvarea cazurilor clinice complexe. Tehnica ghidata digital face ca interventia chirurgicala sa devina rapida, sigura si confortabila, atat pentru pacient , cat si pentru medic.

 Tratamentul prin implanturi presupune mai multe etape  terapeutice, desfasurate pe parcursul mai multor luni, datorita necesitatii obtinerii adaptarii tesuturilor la noua situatie clinica si a osteointegrarii implanturilor.

Atat Laserul chirurgical, cat si cel terapeutic fac posibile interventiile non invazive,  fara sangerari,  fara durere, fara suturi sau complicatii, precum si o vindecare accelerata.

Se considera ca implantul dentar reprezinta cel mai sigur tratament stomatologic,  rata acestuia de succes mergand spre 98%, in conditiile  mentinerii unei stari de igiena orala riguroase si a prezentarii la consultatiile periodice, la interval de 6 luni.
Riscul de periimplantita exista la pacientii cu igiena orala deficitara, la fumatori si in cazul dezvoltarii unei afectiuni sistemice.