Ortodontie avansata

  • Abordare multidisciplinara a planului de tratament
  • Doctori cu competenta in ortodontie cu experienta de peste 15 ani
  • Utilizarea celor mai bune sisteme ortodontice si a celor mai avansate tehnici de tratament
  • Utilizarea celor mai performante materiale furnizate de liderii mondiali in domeniu
  • Asigurarea unui sistem de rate fara dobanda pentru 12 luni
  • Asigurarea gratuitatii tuturor investigatiilor radiologice, de control, pe parcursul tratamentului.
  • Garantia calitatii

 

 Mai mult ca orice alta specialitate medicala, ortodontia necesita un efort de echipa, din partea tuturor celor implicati: copii, parinti, pacienti adulti, medic si asistente.  In plus, pacientii bine informati  sunt mai motivati si ne ajuta sa functionam ca o echipa, pe toata durata tratamentului ortodontic.

In Clinica Unident ortodontia are o traditie de peste 15 ani. Utilizam  cele mai bune sisteme ortodontice, tehnici avansate de tratament si medici specialisti cu experienta clinica, pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Aparat ortodontic fix

Aparatele ortodontice fixe sunt cele mai utilizate si constau in bracketuri  aplicati pe fiecare dinte, uniti prin intermediul unui arc. Fixarea bracketilor se face prin adeziune, cu materiale compozite si nu ataca smaltul dintilor si  lasand suprafetele dentare intacte, dupa indepartare. Bracketii pot fi metalici, avand un pret mai accesibil sau fizionomici.
Ultimei generatii de bracketi fizionomici ii corespund bracketii din safir. Acestia reprezinta cea mai estetica alternativa de aparat ortodontic, au o rezistenta similara celor metalici, iar transluciditatea si transparenta acestora ii fac aproape invizibili.

Aparat ortodontic mobil

Aparatele ortodontice mobile sunt indicate doar copiilor si sunt utilizate atata timp  cat mai exista dinti de lapte pe arcada. Sunt utilizate pentru a stimula crestera arcadelor, facilitand alinierea dentara sau pentru corectarea unor mici malpozitii. Sunt realizate din materiale viu colorate pentru a-i atrage pe micutii pacienti.

Aparat ortodontic lingual

Aparatele ortodontice linguale sunt  aparate invizibile, deoarece sunt fixate pe fata interna a dintilor si constituie solutia ideala pentru pacientii adulti, oameni de afaceri sau pentru cei care vor sa elimine stresul generat de purtarea  unui aparat ortodontic vizibil.
Aparatul ortodontic INCOGNITO utilizeaza bracketi realizati din aliaj de aur, conceputi computerizat si individualizati pentru fiecare dinte in parte, in laboratoarele din Germania.

 Datorita costurilor semnificative ale aparatelor ortodontice asiguram un sistem de rate fara dobanda, timp de 12 luni, precum si gratuitatea tuturor investigatiilor radiologice, de control, pe parcursul tratamentului.