Reabilitare orala cu digital smile design

  • Obtinerea unui design personalizat al zambetului, in functie de trasaturile faciale ale pacientului
  • Posibilitatea oferita pacientului de a vizualiza o simulare a rezultatului final al lucrarilor dentare chiar din a doua sedinta
  • Utilizarea tehnologiei moderne si digitale CAD-CAM pentru un timp redus, precizie micronica, fara durere
  • Utilizarea tehnologiei CAD-CAM pentru aproape toata gama de lucrari protetice: inlay-uri, onlay-uri, fatete dentare, coroane si punti dentare, inserate pe dinti sau pe implanturi.
  • Obtinerea de lucrari extrem de rezistente, biocompatibile, foarte precise, datorita slefuirii computerizate;
  • Obtinerea unei estetici remarcabile.
  • Doctori cu competente in estetica dentara cu experienta de peste 10 ani
  • Garantia calitatii

Cu programul Digital Smile Design obtinem un  design personalizat al zambetului, in functie de trasaturile faciale ale pacientului.

Tehnica D.S.D. simuleaza rezultatul final al lucrarilor dentare, iar pacientul poate vizualiza digital aspectul acestora,  zambetul,  chiar din a doua sedinta.

Programul simuleaza mai multe variante de tratament protetic, pacientul participand activ impreuna cu medicul la decizia finala, in alegerea celui mai estetic tratament.

Utilizam echipament profesional pentru video si fotografie, lumina speciala, pentru a surprinde trasaturile pacientului, date absolut necesare programului de simulare a zambetului ideal.

Trasaturile faciale ne ajuta sa studiem simetria fetei si armonia liniilor fiecarui zambet si ne ghideaza in alegerea pozitiei, formei si culorii dintilor.

In cazul frezarii computerizate prin tehnologia CAD-CAM timpul de lucru este considerabil scurtat, cu precizia tehnica exacta a unui computer, in numai cateva zile se obtin lucrari dentare  foarte complexe.  Se realizeaza astfel, aproape toata gama de lucrari protetice : inlay-uri, onlay-uri, fatete dentare, coroane si punti dentare, inserate pe dinti sau pe implanturi. Acestea sunt rezistente, biocompatibile,  foarte precise, datorita slefuirii computerizate si au estetica remarcabila.