Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
GALAȚI
0740 705 706
TULCEA
0744 400 705
CONTACT
RAPID

Tehnica dentara CAD-CAM

 

Investitiile permanenete in cele mai moderne si avansate echipamente reprezinta garantia realizarii obiectivelor noastre.

 

  • Tehnologie

Tehnologii precum echipamente de frezare CAD-CAM – Roland DGSHAPE DWX 52D și Yena Dent D43, in cuptoare de ceramica Ivoclar, scanner intraoral Trios 3Shape si scanner pentru amprente si modele 3Shape E3 sunt parte a unui sistem functional ce defineste Laboratorul Dentar Digital CAD-CAM Unident.

 

  • Materiale

Pentru ca functionalitatea sa fie desavarsita, următorul element caruia ii acordam atentie este reprezentat de cele mai performante materiale:

- zirconiu Katana-Japonia,

- ceramica integrală E.Max Press-Ivoclar,

- ceramica hibridă Cerasmart-GC

Toate acestea sunt completate cu succes de softuri performante pentru proiectare.

 

  • Specialisti

Alaturi de baza tehnologica si materialele calitative, calitatea umana este cea care completeaza ingredientele unei retete de succes printr-o echipa de tehnicieni cu o experienta practica de 20 de ani acumulata in laboratoare digitale CAD-CAM din Italia si Germania si prin utilizarea amprentarii digitale intraorale pe care o punem la dispozitia medicilor dentisti.

 

Un motor ce are ca scop trecerea intr-o noua era a stomatologiei digitale este Trios3Shape care face ca medicii dentisti sa atinga un nivel inalt de performanta, tratand cu succes cazurile clinice.

 

Reprezentand cea mai buna solutie digitala pentru amprente intraorale, rezultatele performante si, indirect, pacientii fericiti nu vor intarzia sa apara, aceasta tehnologie aducand si un plus de timp medicilor dentisti.