Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

Laboratoare proprii de tehnică dentară digitala CAD-CAM

 

Dotarea laboratoarelor cu tehnologii avansate si echipamente performante permit realizarea lucrarilor dentare - marca Unident- la standarde de calitate premium.

 

  • Tehnologie avansată digitală

Tehnologiile de frezare digitală, realizate cu  echipamentele  CAD-CAM – Roland DGSHAPE DWX 52D și Yena Dent D43,  arderea ceramicii în cuptoare Ivoclar,  amprentarea digitală cu scannere intraorale Trios 3Shape, realizarea de modele 3D, proiectarea digitală a viitoarei danturi cu Digital Smile Design sunt parte a unui sistem funcțional complet digitalizat, ce definește Laboratorul Dentar Digital CAD-CAM Unident.

 

  • Materiale premium recunoscute mondial

Calitatea produselor influențează calitatea produsului finit, astfel am decis să utilizăm în laborator cele mai performante materiale:

- zirconiu Katana-Japonia;

- ceramică integrală E.Max Press-Ivoclar;

- ceramică hibridă Cerasmart-GC.

Toate acestea sunt completate cu succes de softuri performante pentru proiectare.

 

  • Specialiști cu experiența practică

Alături de o baza tehnologică solida și materialele performante, experiența practică a specialiștilor este cea care completează rețeta calității produselor Unident.  Echipa de tehnicieni are experiență practică de peste 20 de ani, acumulată și certificata în laboratoare digitale CAD-CAM din Italia și Germania.

 

Echipa de tehnicieni realizeaza printr-un flux de lucru complet digitalizat toată gama de lucrari dentare de la cele simple la cele complexe, redând speranța pacienților și satisfacție profesională, împlinire medicilor dentiști colaboratori. 

 

Dental Smile Studio din cadrul Clinicilor Unident au fost create pentru o analiza atenta a zambetelor cu Digital Smile Design, precum și crearea unui zâmbet ideal fiecărui pacient. Scopul creării studiourilor este imbunătățirea semnificativă a fizionomiei pacienților și schimbarea vieții acestora în bine, cu redarea încrederii în sine și asigurarea succesului.