Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
GALAȚI
0740 705 706
TULCEA
0744 400 705
BUZĂU
0744 702 701

Tehnica dentară CAD-CAM

 

Investițiile permanente în cele mai moderne și avansate echipamente reprezintă garanția realizării obiectivelor noastre.

 

  • Tehnologie

Tehnologii precum echipamentele de frezare CAD-CAM – Roland DGSHAPE DWX 52D și Yena Dent D43, în cuptoare de ceramică Ivoclar, scanner-ul intraoral Trios 3Shape și scanner-ul pentru amprente și modele 3Shape E3 sunt parte a unui sistem funcțional ce definește Laboratorul Dentar Digital CAD-CAM UNIDENT.

 

  • Materiale

Pentru ca funcționalitatea să fie desăvârșită, următorul element căruia îi acordăm atenție este reprezentat de cele mai performante materiale:

- zirconiu Katana-Japonia;

- ceramică integrală E.Max Press-Ivoclar;

- ceramică hibridă Cerasmart-GC.

Toate acestea sunt completate cu succes de softuri performante pentru proiectare.

 

  • Specialiști

Alături de baza tehnologică și materialele calitative, calitatea umană este cea care completează ingredientele unei rețete de succes printr-o echipă de tehnicieni cu o experiență practică de 20 de ani acumulată în laboratoare digitale CAD-CAM din Italia și Germania și prin utilizarea amprentării digitale intraorale pe care o punem la dispoziția medicilor dentiști.

 

Un motor ce are ca scop trecerea într-o nouă eră a stomatologiei digitale este Trios3Shape care face ca medicii dentiști să atingă un nivel înalt de performanță, tratând cu succes cazurile clinice.

 

Reprezentând cea mai bună soluție digitală pentru amprente intraorale, rezultatele performante și, indirect, pacienții fericiți nu vor întârzia să apară, această tehnologie aducând și un plus de timp medicilor dentiști.