Utilizam tehnologii avansate pentru rezultate excelente

Laser Waterlase

Utilizeaza molecula de apa pentru realizarea tratamentelor avansate, fara anestezie,  freza sau bisturiu, fara durere, sangerare sau suturi.

Scaner Digital Trios 3 Shape

Realizeaza intr-un mod confortabil pentru pacient amprente digitale de mare precizie, reconstruind printr-o succesiune de imagini video imaginea 3D a maxilarelor.

Anestezie The Wand

Realizeaza o anestezie computerizata de calitate, utilizand cantitati minime de anestezic, cu anestezierea limitata la zona de interes, fara disconfortul senzatiei de amorteala.

tomograf-dentarTomograf dentar-CBCT 3D

Investigatie radiologica tridimensionala utilizata pentru stabilirea unui diagnostic precis si a unui tratament reusit, cu expunere minima la radiatii.

laser-chirurgical-si-terapeuticLaser chirurgical si terapeutic

Utilizate pentru tratamente complexe de microchirurgie, decontaminare bacteriana, desensibilizare sau biostimulare, asigurand o vindecare rapida, fara sangerare sau durere.

anestezie-computerizataAnestezie fara AC

Foarte apreciata de pacienti, anestezia este efectuata de un dispozitiv prevazut cu o fanta minuscula, prin care anestezicul este pulverizat in tesuturi.

materiale-performante-bioactiveInterventie chirurgicala ghidata

Tehnica permite planificarea inserarii implanturilor in pozitia ideala, interventia chirurgicala devenind sigura, rapida si confortabila.

Tehnologia CAD-CAM

Permite realizarea digitala a fatetelor, coroanelor, puntilor dentare de mare precizie si estetica, utilizand softuri performante si roboti pentru frezajul tridimensional.

Grinder Smart Dentin

Este tehnica prin care se transforma dintii extrasi in material de augmentare, 100% biocompatibil, pentru reconstructii osoase de calitate.

Masina Hydrim G4

Spală, clăteşte, dezinfectează şi usucă instrumente dentare, prin simpla apăsare a unui buton de pe ecranul tactil, fiind echipat cu o interfață web, care permite accesul on-line.

investigatie-velsope-vxInvestigatie Velsope VX

Un dispozitiv profesional si inovativ si eficient ce va poate salva viata! Poate depista in faza incipienta formele de pre-cancer si cancer.

dac-universal-sironaDAC Universal Sirona

Autoclav ce asigura sterilizarea automata a pieselor de mana, limiteaza riscul erorilor umane si reduce riscul contaminarilor incrucisate.

tehnologie-a-prf-i-prf-prpDigital Smile Design

Permite planificarea digitala a zambetului, in functie de personalitatea si trasaturile fizionomice a fiecaruia, facilitand reusita tratamentului.

microscopie-dentaraMicroscopie dentara

Mijloacele de magnificatie sunt utilizate pentru vizualizarea detaliilor fine, importante atat pentru diagnostic, cat si pentru succesul tratamentelor.