Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

Tehnologii

Servicii medicale dentare integrate

Laser Waterlase

Utilizează molecula de apă pentru realizarea tratamentelor avansate, fără anestezie, freză sau bisturiu, fără durere, sângerare sau suturi.

Scaner Digital Trios 3 Shape

Realizează într-un mod confortabil pentru pacient amprente digitale de mare precizie, reconstruind printr-o succesiune de imagini video imaginea 3D a maxilarelor.

Microscopie dentară

Mijloacele de magnificație sunt utilizate pentru vizualizarea detaliilor fine, importante atât pentru diagnostic, cât și pentru succesul tratamentelor.

Investigație Velscope VX

Un dispozitiv profesional, inovativ și eficient ce vă poate salva viața! Poate depista în faza incipientă formele de pre-cancer și cancer.

Laser Sirolaser

Este un laser pe diode ce oferă un spectru larg de aplicații în parodontologie, endodonție, chirurgie, dar și în tratarea ulcerului aftos, a herpesului si a desensibilizării.

Philips Zoom White Speed

Rapiditatea procedurii o recomandă ca soluție optimă pentru pacienții ce doresc o albire rapidă, dar și de durată a dinților.

Digital Smile Design

Permite planificarea digitală a zâmbetului în functie de personalitatea și trăsăturile fizionomice a fiecăruia, facilitând reușita tratamentului.

DAC Universal Sirona

Autoclav ce asigură sterilizarea automată a pieselor de mână, limitează riscul erorilor umane și reduce riscul contaminărilor încrucișate.

Mașină Hydrim G4

Spală, clăteste, dezinfectează și usucă instrumente dentare prin simpla apăsare a unui buton de pe ecranul tactil, fiind echipat cu o interfață web care permite accesul on-line.

Grinder Smart Dentin

Este tehnica prin care se transformă dinții extrași în material de augmentare 100% biocompatibil pentru reconstrucții osoase de calitate.

Tehnologia CAD-CAM Roland

Permite realizarea digitală a fațetelor, coroanelor, punților dentare de mare precizie și estetică, utilizând softuri performante și roboți pentru frezajul tridimensional.

Tomograf dentar - CBCT 3D

Investigație radiologică tridimensională utilizată pentru stabilirea unui diagnostic precis și a unui tratament reușit, cu expunere minimă la radiații.

Simulare implant CT Scanning

Cu ajutorul tehnologiei digitale SimPlant, medicul specialist în implantologie dentară poate insera implanturile în format 3D ceea ce oferă posibilitatea măsurării precise a zonei implantării.

Laser Biolase

Este un laser utilizat atât pentru intervențiile chirurgicale pe țesuturi moi, cât și pentru terapia afecțiunilor dentare.

Anestezie The Wand

Realizează o anestezie computerizată de calitate, utilizând cantități minime de anestezic, cu anestezierea limitată la zona de interes, fără disconfortul senzației de amorțeală.

Tehnică de Ghidare Chirurgicală

Tehnica permite planificarea inserării implanturilor în poziția ideală, intervenția chirurgicală devenind sigură, rapidă și confortabilă.

Fast & Fixed

Într-o singură ședință se extrag dinții mobili, se poziționează implanturile și se realizează o lucrare provizorie.

Vitashade

Reprezintă o tehnologie ce permite determinarea electronică a culorii dinților naturali, cât și celor supuși la tratamente de albire sau de restaurare.

Piezotom Acteon

Reprezintă o tehnologie avansată utilizata în efectuarea unor proceduri chirurgicale osoase complexe, dar și în cazul extracțiilor dificile.

QuickSleeper5

Este cea mai eficientă tehnică de anestezie, recomandată pentru orice tratament, oricărui pacient, adult sau copil. Anestezia se efectuează fără durere și are o eficență ridicată.

T-Scan Novus

T-Scan Novus este singurul sistem de analiză digitală a ocluziei dentare recunoscut și validat clinic.

Programează-te acum