Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

Tratamente

Servicii medicale dentare integrate

Parodontologie

În cadrul UNIDENT CENTER, tratăm afecțiunile parodontale complexe, fără durere și cu garanția unei vindecări accelerate.

Implantologie

Alegând UNIDENT CENTER veți beneficia de tehnologie modernă digitală și expertiza medicilor cu competență în implantologie și experiență clinică.

Endodonție

Medici dentiști specializați, materiale de înaltă calitate, aparatură inovatoare, tehnici moderne, toate acestea determină atingerea obiectivelor UNIDENT.

Chirurgie orală

Orice intervenție chirurgicală este realizată în baza unui plan minuțios dezbătut și realizat de o echipă de doctori specialiști cu experiență de peste 20 ani.

Albire dentară

Tehnologia noastră avansată - Philips Zoom WhiteSpeed - te va ajuta să ai un zâmbet de Hollywood.

Depistarea cancerului oral

VELscopeVx este utilizat pentru descoperirea timpurie a afecțiunilor orale, leziunilor pre-canceroase și canceroase, nedetectabile cu ochiul liber.

Ortodonție avansată

Datorită costurilor semnificative ale aparatelor ortodontice asigurăm un sistem de rate fără dobandă, timp de 12 luni, precum și gratuitatea tuturor investigațiilor radiologice.

Reabilitare orală cu Digital Smile Design

Prin această tehnologie avansată, zâmbetul dumneavoastră mult visat prinde viață în lumea virtuală, permițându-ne apoi să îl materializam.

Stomatologie pediatrică cu Laser

Stomatologia pediatrică este specialitatea stomatologică ce se ocupă cu profilaxia și tratamentul afecțiunilor specifice dentiției temporare la copii mici și a dentiției permanente la copii și adolescenți.

Tomograf dentar CBCT 3D

Centrele de Radiologie Dentară Digitală UNIDENT sunt dotate cu echipamente radiologice performante și echipe medicale dedicate.

Sistemul de implanturi Fast & Fixed

Fast & Fixed este un sistem de implanturi recunoscut în întreaga lume, cu o vechime de 20 de ani și rezultate de succes.

Stomatologie pediatrică (pedodonție)

Stomatologia pediatrică sau pedodonția este acea ramură a stomatologiei dedicată sănătății orale a copiilor, având ca scopuri principale profilaxia și tratarea dinților de lapte și a celor permanenți.