Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
GALAȚI
0740 705 706
TULCEA
0744 400 705
CONTACT
RAPID

Tratamente

Servicii medicale dentare integrate

Parodontologie

In cadrul UNIDENT CENTER, tratam afectiunile parodontale complexe, fara durere si cu garantia unei vindecari accelerate.

Implantologie

Alegand UNIDENT CENTER veti beneficia de tehnologie moderna digitala si expertiza medicilor cu competenta in implantologie si experienta clinica de peste 15 ani.

Endodonție

Medici dentisti specializati, materiale de inalta calitate, aparatura inovatoare, tehnici moderne, toate acestea determina atingerea obiectivelor Clinicilor Dentare UNIDENT.

Chirurgie orală

Orice interventie chirurgicala este realizata in baza unui plan minutios dezabatut si realizat de o echipa de doctori specialisti cu experienta de peste 20 ani.

Albirea dentara

Tehnologia noastra avansata - Philips Zoom WhiteSpeed- te va ajuta sa ai un zambet de Hollywood.

Depistarea cancerului oral

Dispozitiul medical VELscopeVX este utilizat pentru descoperirea timpurie a afectiunilor orale, inclusiv a leziunilor pre-canceroase si canceroase, nedetectabile cu ochiul liber.

Ortodontie avansata

Datorita costurilor semnificative ale aparatelor ortodontice asiguram un sistem de rate fara dobanda, timp de 12 luni, precum si gratuitatea tuturor investigatiilor radiologice.

Reabilitare orala cu Digital Smile Design

Prin aceasta tehnologie avansata, zambetul dumneavoastra mult visat prinde viata in lumea virtuala, permitandu-ne apoi sa il materializam.

Stomatologie pediatrica cu Laser

Stomatologia pediatrica este specialitatea stomatologica ce se ocupa cu profilaxia si tratamentul afectiunilor specifice dentitiei temporare la copii mici si a dentitiei permanente la copii si adolescenti.

Tomograf dentar CBCT 3D

Centrele de Radiologie Dentara Digitala UNIDENT sunt dotate cu echipamente radiologice performante si echipe medicale dedicate.

Sistemul de implanturi Fast & Fixed

Fast & Fixed este un sistem de implanturi recunoscut in intreaga lume, cu o vechime de 20 de ani si rezultate de succes.