Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

ALBIRE DENTARĂ

Alegeți serviciile Clinicilor Dentare UNIDENT și zâmbetul dumneavoastră va fi de acum mai alb ca niciodată!

De ce albire dentară cu Philips Zoom White Speed?

 

  • Este un tratament de albire, profesional, bazat pe o tehnologie modernă. Acest tratament se activează la lumină, pentru o albire puternică;

 

  • Albirea dinților se obține în doar o vizită la medicul dentist timp de 45 de minute;

Rapiditatea procedurii o recomandă ca soluție optimă pentru pacienții ce doresc o albire rapidă, dar și de durată, a dinților.

 

  • Încorporează tehnica de accelerare a albirii „Accelerator WhiteSpeed”;

Spre deosebire de multe alte sisteme, Philips Zoom WhiteSpeed utilizează o lumină LED brevetată pentru a accelera albirea, pentru rezultate maxime în timp minim.

 

  • Reprezintă o tehnologie de ultimă oră, sigură pentru dinți și gingii;

Spre deosebire de alte sisteme de albire, Philips Zoom WhiteSpeed are setări de intensitate reglabile și poate fi personalizat pentru a elimina sensibilitatea și a-ți maximiza astfel confortul.

De fapt, peste 99% dintre persoanele chestionate au experimentat o sensibilitate ușoară sau nu au experimentat deloc sensibilitate cu lampa Philips Zoom WhiteSpeed.

 

  • Este recomandat și administrat de medicul dumneavoastră stomatolog;

Lampa Philips Zoom WhiteSpeed face parte din familia populară de albire Philips Zoom, marcă de albire profesională numarul 1 cerută de pacienţi, care deja a primit încrederea a peste 14 de milioane de oameni.

Philips Zoom WhiteSpeed se administrează de către medicul dumneavoastră stomatolog, astfel încât știți că este cea mai bună și mai sănătoasă opțiune pentru dinții dumneavoastră.

 

  • Rezultatul va consta în zâmbetul cel mai alb posibil;

Acum puteți beneficia de cea mai nouă tehnologie cu ajutorul căreia puteți obține o albire a dinților spectaculoasă în timp redus și 100% sigur.

 

 

  • Rezultatele sale sunt dovedite de către studii și cercetări;

Lampa Philips Zoom WhiteSpeed este susținută de studii care au demonstrat că este sigură și eficientă pentru dinții și gingiile dumneavoastră.

 

  • 95% dintre pacienții chestionați sunt de acord că lampa Philips Zoom WhiteSpeed produce rezultate excelente.

Zoom WhiteSpeed are o rată de satisfacție de 96%, în rândul pacienţilor, rezultate bazate pe un studiu la care au luat parte 500 persoane din S.U.A.

 

UNIDENT CENTER

SERVICII PREMIUM PENTRU PACIENȚI EXIGENȚI

Programează-te acum