Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
GALAȚI
0740 705 706
TULCEA
0744 400 705
CONTACT
RAPID

ALBIRE DENTARA

Alegeti serviciile Clinicilor Dentare UNIDENT si zambetul dumneavoastra va fi de acum mai alb ca niciodată!

De ce albire dentara cu Philips Zoom White Speed?

 

  • Este un tratament de albire, profesional, bazat pe o tehnologie  moderna. Acest tratament se activeaza la lumina, pentru o albire puternica;

 

  • Albirea dintilor se obtine in doar o vizita la medicul dentist timp de 45 de minute

Rapiditatea procedurii o recomanda ca solutie optima pentru pacientii ce doresc o albire rapida, dar si de durata, a dintilor.

 

  • Incorporeaza tehnica de accelerare a albirii „Accelerator WhiteSpeed”

Spre deosebire de multe alte sisteme, Philips Zoom WhiteSpeed utilizeaza o lumina LED brevetata pentru a accelera albirea, pentru rezultate maxime in timp minim.

 

  • Reprezinta o tehnologie de ultima ora, sigura pentru dinti si gingii

Spre deosebire de alte sisteme de albire, Philips Zoom WhiteSpeed are setari de intensitate reglabile si poate fi personalizat pentru a elimina sensibilitatea si a-ti maximiza astfel confortul.

De fapt, peste 99% dintre persoanele chestionate au experimentat o sensibilitate usoara sau nu au experimentat deloc sensibilitate, cu lampa Philips Zoom WhiteSpeed.

 

  • Este recomandat si administrat de medicul dumneavoastra stomatolog.

Lampa Philips Zoom WhiteSpeed face parte din familia populara de albire Philips Zoom, marca de albire profesionala numarul 1 ceruta de pacienţi, care deja a primit increderea a peste 14 de milioane de oameni.

Philips Zoom WhiteSpeed se administreaza de catre medicul dumneavoastra stomatolog, astfel incat stiti ca este cea mai buna si mai sanatoasa optiune pentru dintii dumneavoastra.

 

  • Rezultatul va consta in zambetul cel mai alb posibil

Acum puteti beneficia de cea mai noua tehnologie, cu ajutorul careia puteti obtine o albire a dintilor spectaculoasa, in timp redus si 100% sigur.

 

 

  • Rezultatele sale sunt dovedite de catre studii si cercetari

Lampa Philips Zoom WhiteSpeed este sustinuta de studii care au demonstrat ca este sigura si eficienta pentru dintii si gingiile dumneavoastra.

 

  • 95% dintre pacientii chestionati sunt de acord ca lampa Philips Zoom WhiteSpeed produce rezultate excelente.

Zoom WhiteSpeed are o rata de satisfactie de 96% , in randul pacienţilor; rezultate bazate pe un studiu pe 500 persoane din S.U.A.

 

UNIDENT CENTER

SERVICII PREMIUM, PENTRU PACIENTI EXIGENTI

Programează-te acum