Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
GALAȚI
0740 705 706
TULCEA
0744 400 705
CONTACT
RAPID

ENDODONTIE MICROSCOPICA LASER

Tratamentul modern, cu tehnici avansate, vindeca afectiunile endodontice, salveaza dintele si este de preferat unui implant dentar.

Rata de succes a tratamentelor endodontice este de peste 90%

Succesul tratamentelor endodontice realizate in cadrul Clinicilor Dentare UNIDENT se datoreaza mai multor factori:

 • medici specializati, cu vasta experienta in domeniu;
 • aparatura de ultima generatie
 • materiale inalt calitative
 • tehnici avansate de tratament, efectuate sub microscop
 • interventii endodontice laser asistate

 

Interventii scurte

O sedinta de tratament poate dura intre 40 de minute si 2 ore,  se desfasoara sub anestezie si este nedureroasa.

 

Programează-te acum

 

Tratamente cu garantia calitatii


Medici dentisti specializati, materiale de cea mai inalta calitate, aparatura inovatoare, tehnici moderne, toate acestea determina atingerea obiectivelor Clinicilor Dentare  UNIDENT, de a oferi servicii premium pacientilor.

 

Astfel, asiguram, zi de zi, tratamente premium, pentru satisfacerea celor mai exigente asteptari ale pacientilor nostri, prin inovatie tehnologica si educatie medicala continua.

Echipamente avansate

 

Microscopul electronic

Tratamentele endodontice asistate de microscop reprezinta cea mai complexa formula de lucru existenta, in prezent, in endodontie.

 

Realizata sub microscop, o obturatie de canal poate fi facuta intr-o singura sedinta, deoarece medicul vede toate detaliile necesare efectuarii unui tratament corect.

 

Cu ajutorul unei camere video incorporate, imaginile surprinse de microscop pot fi redate pe monitor si pacientul isi poate vedea dintii la dimensiuni marite.

 

 

Laserul SiroLaser Blue Sirona

 

Acest laser performant opereaza mult mai usor decat un laser cu infrarosu, datorita absorbtiei de lumina, mai ridicate in tesuturile moi.

 

Compania americana Dentsply Sirona produce echipamente medicale de cea mai inalta calitate.

 

Avantaje:

 • ajuta la imbunatatirea interventiilor chirurgicale, acestea putand fi efectuate complet fara bisturiu sau suturi, cu hemostaza directa;
 • interventii extrem de precis, reduce riscurile ranilor accidentale;
 • primul laser cu 3 lungimi de unda (o dioda rosie, una in infrarosu si una albastra).
 • capacitate superioara de sterilizare a tesuturilor.

 

Laserul Biolase WaterLase

                              Producatorul american BIOLASE conduce industria mondiala de lasere dentare, de peste 25 de ani.

                              Acest tip de laser este ideal pentru tratarea parodontozei, igiena, pedodontie, chirurgie, endodontie, implantologie si protetica.

 

                              Este singurul laser dezvoltat de Biolase exclusiv pentru stomatologie.

                              Avand o lungime de unda exclusiva pentru dioda, Waterlase taie tesuturile moi curat, cu  hemostaza si confort ridicat pentru pacient.

 

Tehnici moderne

 

 • Sterilizarea laser a canalelor endodontice

Laserul are un puternic efect antibacterian si este utilizat pentru sterilizarea canalelor endodontice. In asociere cu actiunea sa de biostimulare si procesul accelerat de vindecare a tesutului afectat, acest laser devine indispensabil pentru multe dintre manoperele terapeutice.

 • Utilizarea terapiei de biostimulare

Laserul terapeutic este folosit in endodontie, pentru biostimularea tesuturilor, post-tratament endodontic, in scopul grabirii vindecarii, eliminarii complicatiilorsi a durerii.

 • Obturare prin compactare verticala, tridimensionala, la cald

Compactarea verticala la cald ofera o obturare omogena a canalelor radiculare si este o tehnica excelenta pentru obtinerea unor rezultate durabile.

 

Utilizam sigilarea la cald, verticala, a canalelor endodontice deoarece este mult mai eficienta decat in cazul condensarii laterale la rece.

 

Despre tratamentul endodontic

 

 

Tratamentul endodontic se efectueaza atunci cand se inflameaza sau infecteaza pulpa dintelui, ca urmare a unor carii profunde sau  a fracturilor dentare, a luxatiilor sau a fisurilor.

 

Amanarea tratamentului poate cauza abcesul dentar, costuri marite sau dureri insuportabile.

 

Tratamentele stomatologice au acum o rata de succes  de peste 90%, datorita tehnicilor si echipamentelor avansate utilizate, a utilizarii microscopului electronic si a sterilizarii canalelor endodontice cu Laser, precum si a terapiei de biostimulare.

Programează-te acum

Noua tehnologie de tratament endodontic

 

 

Noua tehnologie de tratament endodontic utilizeaza aparatura performanta, care presupune  curatarea, masurarea si  prepararea cu precizie  a canalele radiculare pentru a fi apoi sterilizate cu ajutorul laserului si  obturate prin compactare verticala, tridimensionala , la cald.

 

Laserul  este utilizat si la  finalul tratamentului endodontic, in cazul canalelor ce au fost infectate, pentru biostimulare, regenerare, vindecare accelerata, sterilizare, precum si efect antialgic.

 

In functie de dificultate, interventia poate dura intre 40  de minute si 2 ore,  se desfasoara sub anestezie si este nedureroasa.

 

Un tratament de calitate efectuat prin tehnici avansate vindeca afectiunile endodontice, salveaza dintele si este de preferat unui  implant dentar.

 

Radiografiile realizate inainte, intraoperator si dupa  tratamentul endodontic sunt esentiale pentru reusita si verificarea tratamentului, iar in clinicile Unident acestea sunt efectuate in cabinet, la scaunul dentar si sunt gratuite.

In cazul infectiilor complicate vom monitoriza radiografic, periodic, evolutia vindecarii osoase.