Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
GALAȚI
0740 705 706
TULCEA
0744 400 705
BUZĂU
0744 702 701

ENDODONȚIE MICROSCOPICĂ LASER

Tratamentul modern, cu tehnici avansate, vindecă afecțiunile endodontice, salvează dintele și este de preferat unui implant dentar.

Rata de succes a tratamentelor endodontice este de peste 90%

Succesul tratamentelor endodontice realizate în cadrul Clinicilor Dentare UNIDENT se datorează mai multor factori:

 • medici specializați, cu vastă experiență în domeniu;
 • aparatură de ultimă generație;
 • materiale înalt calitative;
 • tehnici avansate de tratament, efectuate sub microscop;
 • intervenții endodontice laser asistate.

 

Intervenții scurte

O sedință de tratament poate dura între 40 de minute și 2 ore, se desfășoară sub anestezie și este nedureroasă.

Programează-te acum

 

Tratamente cu garanția calității


Medici dentiști specializați, materiale de cea mai înaltă calitate, aparatură inovatoare, tehnici moderne, toate acestea determină atingerea obiectivelor Clinicilor Dentare UNIDENT, de a oferi servicii premium pacienților.

 

Astfel, asigurăm, zi de zi, tratamente premium, pentru satisfacerea celor mai exigente așteptări ale pacienților noștri, prin inovație tehnologică și educație medicală continuă.

Echipamente avansate

 

Microscopul electronic

Tratamentele endodontice asistate de microscop reprezintă cea mai complexă formulă de lucru existentă, în prezent, în endodonție.

 

Realizată sub microscop, o obturație de canal poate fi făcută într-o singură sedință, deoarece medicul vede toate detaliile necesare efectuării unui tratament corect.

 

Cu ajutorul unei camere video încorporate, imaginile surprinse de microscop pot fi redate pe monitor și pacientul își poate vedea dinții la dimensiuni mărite.

 

 

Laserul SiroLaser Blue Sirona

 

Acest laser performant operează mult mai ușor decât un laser cu infraroșu, datorită absorbției de lumină, mai ridicate în țesuturile moi.

 

Compania americană Dentsply Sirona produce echipamente medicale de cea mai înaltă calitate.

 

Avantaje:

 • ajută la îmbunătățirea intervențiilor chirurgicale, acestea putând fi efectuate complet fără bisturiu sau suturi, cu hemostază directă;
 • intervenții extrem de precise, reduce riscurile rănilor accidentale;
 • primul laser cu 3 lungimi de undă (o diodă roșie, una în infraroșu și una albastră);
 • capacitate superioară de sterilizare a țesuturilor.

Laserul Biolase WaterLase

Producătorul american BIOLASE conduce industria mondială de lasere dentare, de peste 25 de ani.

Acest tip de laser este ideal pentru tratarea parodontozei, igienă, pedodonție, chirurgie, endodonție, implantologie și protetică.

 

Este singurul laser dezvoltat de Biolase exclusiv pentru stomatologie.

Având o lungime de undă exclusivă pentru diodă, Waterlase taie țesuturile moi curat, cu hemostază și confort ridicat pentru pacient.

 

Tehnici moderne

 

 • Sterilizarea laser a canalelor endodontice

Laserul are un puternic efect antibacterian și este utilizat pentru sterilizarea canalelor endodontice. În asociere cu acțiunea sa de biostimulare și procesul accelerat de vindecare a țesutului afectat, acest laser devine indispensabil pentru multe dintre manoperele terapeutice.

 • Utilizarea terapiei de biostimulare

Laserul terapeutic este folosit în endodonție, pentru biostimularea țesuturilor, post-tratament endodontic, în scopul grăbirii vindecării, eliminării complicațiilor și a durerii.

 • Obturare prin compactare verticală, tridimensională, la cald

Compactarea verticală la cald oferă o obturare omogenă a canalelor radiculare și este o tehnică excelentă pentru obținerea unor rezultate durabile.

 

Utilizăm sigilarea la cald, verticală, a canalelor endodontice deoarece este mult mai eficientă decât în cazul condensării laterale la rece.

 

Despre tratamentul endodontic

 

 

Tratamentul endodontic se efectuează atunci cănd se inflamează sau infectează pulpa dintelui, ca urmare a unor carii profunde sau a fracturilor dentare, a luxațiilor sau a fisurilor.

 

Amânarea tratamentului poate cauza abcesul dentar, costuri mărite sau dureri insuportabile.

 

Tratamentele stomatologice au acum o rată de succes  de peste 90%, datorită tehnicilor și echipamentelor avansate folosite, a utilizării microscopului electronic și a sterilizării canalelor endodontice cu Laser, precum și a terapiei de biostimulare.

Programează-te acum

Noua tehnologie de tratament endodontic

 

 

Noua tehnologie de tratament endodontic utilizează aparatură performantă care presupune curățarea, măsurarea și  prepararea cu precizie  a canalelor radiculare pentru a fi apoi sterilizate cu ajutorul laserului și obturate prin compactare verticală, tridimensională, la cald.

 

Laserul este utilizat și la finalul tratamentului endodontic, în cazul canalelor ce au fost infectate, pentru biostimulare, regenerare, vindecare accelerată, sterilizare, precum și efect antialgic.

 

În funcție de dificultate, intervenția poate dura între 40 de minute și 2 ore, se desfășoară sub anestezie și este nedureroasă.

 

Un tratament de calitate efectuat prin tehnici avansate vindecă afecțiunile endodontice, salvează dintele și este de preferat unui implant dentar.

 

Radiografiile realizate înainte, intraoperator și după tratamentul endodontic sunt esențiale pentru reușita și verificarea tratamentului, iar în clinicile UNIDENT acestea sunt efectuate în cabinet, la scaunul dentar și sunt gratuite.

În cazul infecțiilor complicate vom monitoriza radiografic, periodic, evoluția vindecării osoase.