Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

ENDODONȚIE MICROSCOPICĂ LASER

Tratamentul modern, cu tehnici avansate, vindecă afecțiunile endodontice, salvează dintele și este de preferat unui implant dentar.

Rata de succes a tratamentelor endodontice este de peste 94%

Succesul tratamentelor endodontice realizate în cadrul Clinicilor Dentare UNIDENT se datorează:

  • Medicilor dentisti specializați;
  • intervențiilor endodontice laser asistate;
  • tehnicilor avansate de tratament, efectuate sub microscop;
  • aparaturii performante, de ultimă generație;
  • izolarii dintelui cu diga;
  • materialelor de top, utilizate pentru reconstituire dentara;
  • sesiunilor unice de tratament;
  • programelor laser de biovitalizare si antialgice;
  • monitorizarii radiologice digitale.

 

Programați-vă acum

 

Echipamente performante

 

Avantajele utilizarii microscopului electronic

Tratamentul endodontic efectuat sub microscop reprezintă cea mai performanta tehnica de lucru existentă în prezent, in endodontie.

 

Datorita endodontiei microscopice, tratamentele de canal pot fi făcute precis, într-o singură sesiune, deoarece medicul vizualizeaza toate detaliile anatomice necesare efectuării unui tratament corect.

 

Cu ajutorul unei camere video încorporate, imaginile surprinse de microscop pot fi redate pe monitor și pacientul își poate vedea dinții in detaliu, la dimensiuni mărite.

 

 

Avantajele utilizarii laserului dioda- Laserul SiroLaser Blue Sirona sau Epic 10 Plus

 

 

Laserul dioda are un puternic efect antibacterian, este utilizat pentru decontaminarea canalelor endodontice si este de zece ori mai eficient decat metodele clasice de tratament medicamentos.

 

De asemeni, este utilizat în endodonție, pentru biostimularea țesuturilor, post-tratament endodontic, în scopul grăbirii vindecării, a eliminării complicațiilor și a durerii.

Avantajele utilizării laserului WaterLase

Avantajele obturarii prin compactare verticală, tridimensională, la cald.

Tehnica presupune obturarea omogenă a canalelor radiculare și este o metoda eficienta pentru obținerea inchiderii ermetice a canalelor și canaliculelor radiculare, pentru obținerea unor rezultate excelente pe termen lung, cu prevenirea complicațiilor.

 

Când este necesar tratamentul endodontic?

 

Tratamentul endodontic se efectuează atunci cănd se inflamează sau infectează pulpa dintelui, ca urmare a unor carii profunde sau a fracturilor dentare, a luxațiilor sau a fisurilor.

Amânarea tratamentului poate cauza abcesul dentar, costuri mărite sau dureri insuportabile. 

 

Tratamentele endodontice au în Clinicile Unident o rată de succes  de peste 94%, atorită tehnicilor și echipamentelor avansate utilizate, precum și a medicilor specializați.

Programați-vă acum

Noua tehnologie de tratament endodontic într-o sesiune unică

 

Noua tehnologie de tratament endodontic utilizează aparatură performantă computerizata, care presupune curățarea, măsurarea și  prepararea cu precizie  a canalelor radiculare pentru a fi apoi decontaminate cu ajutorul laserului și obturate prin compactare verticală, tridimensională, la cald, cu ajutorul altor echipamente de top.

 

Laserul este utilizat și la finalul tratamentului endodontic, în cazul canalelor ce au fost infectate, pentru biostimulare, regenerare, vindecare accelerată, precum și  pentru efect antialgic.

 

În funcție de dificultate si de numarul de canale endodontice, intervenția poate dura între 40 de minute și 2 ore, se desfășoară sub anestezie și izolare cu diga si este nedureroasă.

 

Un tratament endodontic de calitate, efectuat prin tehnici avansate, vindecă afecțiunile endodontice, salvează dintele și este de preferat unui tratament cu implant dentar.

 

Tomografiile realizate pentru diagnostic sunt esentiale pentru reusita tratamentului. Radiografiile dentare realizate intraoperator, precum și după tratamentul endodontic sunt si ele necesare pentru reușita, iar în clinicile Unident acestea sunt efectuate in fotoliul dentar și sunt oferite gratuit pacientilor.

 

În cazul infecțiilor complicate vom monitoriza radiografic, periodic, evoluția vindecării osoase.