Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

Turism Medical

Internațional

Alegerea UNIDENT Center pentru servicii medicale dentare de către pacienții din afara României este recomandată din mai multe puncte de vedere. Proiectul de turism medical dentar al Companiei UNIDENT Center promovează medicina, cultura, valorile și tradițiile românești oriunde în lume.

 

 • Un prim beneficiu este reprezentat de tarifele avantajoase, acestea fiind cu 40- 60% mai reduse decât în țările Europei de Vest sau SUA.
 • Calitatea serviciilor reprezintă un alt aspect care înclină balanța unei alegeri inspirate. În noul sediu din Tulcea, echipa medicală are capacitatea de a trata mai mulți pacienți deoarece are infrastructura necesară pentru funcționarea a 7 cabinete dentare, proiectate pentru toate specialitățile medicinei dentare: endodonție, pedodonție, ortodonție, protetică digitală, parodontologie, chirurgie orală și implantologie.
 • În plus, clinica deține un laborator performant de imagistică dentară 3D, un laborator avansat de tehnică dentară digitală, o sală de chirurgie orală și o rezervă pentru recuperarea pacienților ce primesc sedare venoasă.
 • Această locație este prevăzută și cu o sală de conferință, terase și zone verzi pentru relaxarea pacienților, dar și pentru membrii echipei medicale.

 

Din respect pentru dumneavoastră, UNIDENT Center practică o medicină dentară premium, avansată și minim invazivă. De aici rezultă multe beneficii, printre care:

 

 • Tratamente fără durere;
 • Timp redus de tratament;
 • Vindecare accelerată;
 • Eliminarea riscurilor și a complicațiilor;
 • Garanția calității.

 

Cum trebuie să procedați?

În faza inițială transmiteți un e-mail ce reflectă problema dumneavoastră dentară, precum și radiografia panoramică  digitală, pe adresa noastră de contact, pentru a avea o  primă evaluarea a costului aproximativ și a timpului alocat tratamentului.

Facilităm organizarea unei vacanțe în Delta Dunării, pe malul Mării Negre sau în alte locații de care sunteți interesați.

Printre facilitățile oferite de UNIDENT Center se numără și consilierea pe toată durata sejurului, un aspect deosebit de important pentru cei care aleg serviciile de turism dentar.

 

Planificare tratament și călătorie 

 • Stabilire plan de tratament relativ (de la distanță, se trimite prin e-mail către office@unident.ro);
 • Stabilirea unui cost estimativ pentru tratamentul stomatologic;
 • Stabilirea traseelor (oraşe, obiective istorice, religioase, divertisment etc.) în funcție de sedințele stomatologice şi de costurile per obiectiv;
 • Stabilirea clasei hoteliere și a bugetelor aferente cazărilor;
 • Cost total estimativ;
 • Transportul asigurat (aeroport, clinică, hotel tur-retur), 

Ghidul Turistului 

Pentru pacienții din afara țării, cei care aleg programul de turism medical dentar UNIDENT Center, există numeroase puncte de atracție la nivelul întregii tări. Aceștia vor avea suportul necesar pentru realizarea unei vacanțe de neuitat și pentru bifarea punctelor turistice pe care le doresc. Printre obiectivele care trebuie menționate se numără:

 • petrecerea unui concediu inedit prin vizitarea Deltei Dunării și a Rezervației Naturale ale acesteia;
 • vizitarea orașului Tulcea și descoperirea renumitelor mâncăruri dobrogene cu specific pescăresc, a obiceiurilor și tradițiilor culturale a celor 14 etnii conlocuitoare;
 • vizitarea capitalei României, București;
 • vizitarea orașului Constanța și a Litoralului Mării Negre;
 • vizitarea zonelor montane: Valea Prahovei, Brașov, Bran - Castelul lui Dracula;
 • vizitarea orașelor Sibiu și Sighișoara.

 

Obiective inedite în proximitatea zonei

 

 • Delta Dunării

 

Aflată în patrimoniul mondial al UNESCO din 1991, fiind clasificată ca rezervație a biosferei, zona Deltei Dunării reprezintă un punct de interes deosebit de important atât pentru turismul național, cât și pentru cel internațional.

 

Cu o faună și o floră specifică, aceasta reprezintă o zonă liniștită, cu un peisaj aparte ce ascunde sate cu specific pescăresc, plaje sălbatice la vărsarea în mare și canale cu vegetație luxurianta.

 

  

 • Mănăstirea și castrul roman Halmyris de la Murighiol.

 

Cetatea romană de la Halmyris se găsește pe teritoriul actualei localități Murighiol, județul Tulcea.

 

Aici gasiți un loc cu o încărcătură istorică deosebită, existând dovezi arheologice ale existenței umane din perioada preromană.

 

Tot aici a fost construită și Mănăstirea Halmyris cu scopul cinstirii unor creștini martirizați în Iulie 290.

 • Moscheea Azizyie

 

Moscheea Azizyie sau Geamia Sultanului Abdul-Aziz este lăcașul de cult reprezentativ al comunității musulmane din municipiul Tulcea.

 

Geamia aflată în centrul orașului Tulcea a fost ctitorită de Sultanul Abdul-Aziz și este cea mai mare geamie din Dobrogea.

 

A fost restaurată în 1970. Covoarele au fost donate din Turcia și minaretul a fost ridicat prin sprijinul Republicii Turce.

 

Clădirea, situată pe str. Independenței nr. 2, este înscrisă în Lista monumentelor istorice din județul Tulcea.

 • Marea Neagră

 

Constanța și litoralul Mării Negre reprezintă obiective turistice de mare interes atât pentru cei care vor relaxare și să admire culorile deosebite ale mării, cât și pentru cei care caută localuri exclusiviste sau cea mai tare distracție la cluburi renumite.

 

 • Bunătăți tradiționale lipovenești

 

Se știe că rușii-lipoveni din Dobrogea sunt numeroși. Sunt sate precum Slava Rusă, Slava Cercheza, Sarichioi şi, bineinteles, Jurilovca, unde majoritatea locuitorilor sunt din această etnie.

 

Îi recunoști ușor, după accestul pe care îl au, după felul în care se îmbracă și după bunătățile pe care le pun pe masă.

 

îți recomandăm să nu refuzi o lipoveancă vrednică ce te invită la masă: vareniki, blinî, chiftele de pește, plachie şi renumitul borș de pește.

 

 • Restaurantul Ivan Pescar & Scrumbia Bar

 

Un restaurant renumit cu specific pescăresc al celebrului Ivan Patzaichin, vă așteaptă cu numeroase preparate traditional românești gătite domol și o atmosferă rustică și prietenoasă.

 

 • Dansuri tradiționale lipovenești

Specifice satelor pescărești sunt grupurile de lipovence care alături de un acordeonist din zonă ies seara pe plajă și încing dansuri sau cântă muzică tradițională.

 

Atmosfera este una de poveste care te face să te desprinzi de toate problemele realității.

 

 

 • Satul pescaresc traditional

 

Situat la marginea orașului Tulcea, la ieșirea spre localitatea Mahmudia, satul pescăresc tradițional se întinde pe aproximativ 3 hectare și cuprinde case tradiționale, un bufet sătesc, o cherhana, mori de vânt și un centru de informare, construcții ce formează un parc tematic sistematizat cu trei alei principale ce încearcă să reconstituie brațele Dunării, pe fiecare fiind amplasate construcții reprezentative localitătilor din Delta Dunării.

 

 

 • Lacul Ciuperca

 

Lacul Ciuperca este situat în vecinătatea Gării CFR a orașului Tulcea. Lacul și parcul perimetral au fost reabilitate, devenind astfel o atracție turistică îndrăgită de vizitatori.

 

Zona lacului cuprinde plaja, loc de promenadă, mai multe terenuri de sport, locuri de relaxare, loc de desfășurare a competițiilor sportive pe apă, loc de joacă pentru copii, pistă pentru bicicliști.

 

Pe lac sunt montate două fântâni arteziene ce înfrumusețează locul și îi dau o atmosferă feerică.

 

 

De asemenea, pe lac există o mică insulă unde este amplasat un hotel cu același nume. Un loc minunat, un spațiu rustic, dar elegant, Hotel Insula cuprinde și un restaurat care, pe lângă un meniu complex de bunătăți, oferă și o priveliște superbă asupra lacului.

 

Hotelul pune la dispoziția vizitatorilor mici plimbări cu vaporașul, astfel încât cei care vizitează Insula să aibă parte de momente de relaxare și amintiri pe măsură.

 

Pacienții străini UNIDENT și-au împărtășit cu voi experiența lor în clinica noastră.

Okogo Sarino & Ancia - Houston, USA

 

Sarah Anglesi - Gironde, Franta 

 

 

Elina si Calista Gerard, Cazaux

 

Elina Gerard - Archachon, Franta 

Smile and discover the wonderful places in Tulcea, Romania