Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
GALAȚI
0740 705 706
TULCEA
0744 400 705
CONTACT
RAPID

Turism Medical

International

Alegerea UNIDENT Center pentru servicii medicale dentare de catre pacinetii din afara Romaniei este una extrem de avantajoasa din mai multe puncte de vedere. Proiectul de turism medical dentar a Companiei UNIDENT Center promoveaza medicina, cultura, valorile si traditiile romanesti oriunde in lume.

 

 • Un prim avantaj este reprezentat de tarifele avantajoase, acestea fiind cu 40- 60% mai reduse decat in tarile Europei de Vest sau SUA.
 • Calitatea serviciilor reprezinta un alt aspect care inclina balanta unei alegeri inspirate. In noul sediu din Tulcea, echipa medicala are capacitatea de a trata mai multi pacienti deoarece are  infrastructura necesară pentru funcționarea a 7 cabinete dentare, proiectate pentru toate specialitatile medicinei dentare: endodonție, pedodonție, ortodonție, protetică digitală, parodontologie, chirurgie orală și implantologie.
 • In plus, clinica detine un laborator performant de imagistică dentară 3D, un laborator avansat de tehnică dentară digitală, o sală de chirurgie  orala și o rezervă pentru recuperarea pacienților ce primesc sedare venoasă.
 • Această locație  este prevăzută și cu o sală de conferință, terase si  zone verzi pentru relaxarea  pacienților, dar și pentru membrii echipei medicale.

 

Din respect pentru dumneavoastra, Unident Center practica o medicina dentara premium, avansata  si minim invaziva. De aici rezulta multe beneficii printre care:

 

 • Tratamente fara durere
 • Timp redus de tratament
 • Vindecare accelerata
 • Eliminarea riscurilor si a complicatiilor
 • Garantia calitatii

 

Cum trebuie sa procedati?

In faza initiala transmiteti un mail ce reflecta problema dumneavoastra dentara si radiografia panoramica  digitala pe adresa noastra de contact, pentru a avea o  prima evaluarea a costului aproximativ si a timpului alocat tratamentului.

 Facilitam organizarea unei vacante in Delta Dunarii, pe malul Marii Negre sau in alte locatii de care sunt interesati.

Printre facilitatile oferite de Unident Center se numara si consilierea pe toata durata sejurului, un aspect deosebit de important pentru cei care aleg serviciile de turism dentar.

 

Planificare tratament si calatorie 

 • Stabilire plan de tratamentrelative (de la distanță, se trimit prin email catre office@unident.ro)
 • Stabilirea unui cost estimativpentru tratamentul stomatologic
 • Stabilirea traseelor( oraşe, obiective istorice, religioase, divertisment etc) in funție de sedințele stomatologice şi a costurilor per obiectiv
 • Stabilirea clasei hoteliere si a bugetelor aferente cazărilor
 • Cost total estimativ
 • Transportul asigurat (aeroport, clinica, hotel tur-retur)

 

Ghidul Turistului 

Pentru pacientii din afara tarii care aleg programul de turism medical dentar Unident Center exista numeroase puncte de atractie la nivelul intregii tari. Acestia vor avea suportul necesar pentru realizarea unei vacante ne neuitat si pentru bifarea punctelor turistice pe care si le doresc. Printre obiectivele care trebuie mentionate se numara:

 • petrecerea unui concediu inedit prin vizitarea  Deltei Dunarii si a Rezervatiei Naturale a acesteia
 • vizitarea orasului Tulcea si descoperirea renumitelor bucate dobrogene cu specific pescaresc, a obiceiurilor si traditiilor culturale a  celor 14 etnii conlocuitoare
 • vizitarea capitalei Bucuresti
 • vizitarea orasului Constanta si a Litoralului Marii Negre
 • vizitarea zonelor montane: Valea Prahovei, Brasov, Bran, Castelul lui Dracula
 • vizitarea oraselor Sibiu si Sighisoara

Obiective inedite in proximitatea zonei

 • Delta Dunarii

 

Aflata in parimoniul mondial al UNESCO din 1991, fiind clasificata ca rezervatie a biosferei, zona Deltei Dunarii reprezinta un punct de interes deosebit de important atat pentru turismul national cat si pentru cel international.

 

Cu o fauna si o flora deosebita, aceasta reprezinta o zona linistita, cu un peisaj aparte ce ascunde sate cu specific pescaresc, plaje salbatice la varsarea in mare si canale cu vegetatie luxurianta.

 

 • Mănăstirea și castrul roman Halmyris de la Murighiol.

 

Cetatea romană de la Halmyris se găsește pe teritoriul actualei localități Murighiol, județul Tulcea.

 

Aici gasiti un loc cu o incarcatura istorica deosebita, existand dovezi arheologice ale existentei umane din perioada preromana.

 

Tot aici a fost construita si Manastirea Halmyris su scopul cinstirii unor crestini martirizati in iulie 290.

 • Moschea Azizyie

 

Moscheea Azizyie sau Geamia Sultanului Abdulaziz este lăcașul de cult reprezentativ al comunității musulmane din municipiul Tulcea.

 

Geamia aflată în centrul  orasului Tulcea a fost ctitorită de Sultanul Abdulaziz și este cea mai mare geamie din Dobrogea.

 

A fost restaurată în 1970. Covoarele au fost donate din Turcia și minaretul a fost ridicat prin sprijinul Republicii Turcia.

 

Clădirea, situată pe str. Independenței nr. 2, este înscrisă în Lista monumentelor istorice din județul Tulcea

 • Marea Neagra

 

Constanta si litoralul Marii Negre reprezinta obiective turistice de mare interes atat pentru cei care vor relaxare si sa admire culorile deosebite ale marii, cat si pentru cei care cauta localuri exclusiviste sau cea mai tare distractie la cluburi renumite.

 

 • Bunatati traditionale lipovenesti

 

Se stie ca rusii-lipoveni din Dobrogea sunt numerosi. Sunt sate precum Slava Rusa, Slava Cercheza, Sarichioi şi, bineinteles, Jurilovca unde majoritatea locuitorilor sunt din aceasta etnie.

 

Ii recunosti usor, dupa limba romana stalcita pe care o vorbesc, dupa felul in care se imbraca si dupa bunatatile pe care ti le pun pe masa.

 

Iti recomand sa nu refuzi o lipoveanca vrednica ce te invita la masa: vareniki, blinî, chiftele de peste, plachie şi renumitul bors de peste.

 • Vila familiei Ceausescu

 

Fosta vila de protocol a familiei Ceauşescu se afla la ieşirea din Tulcea, spre localitatea Mineri.

 

Este o clădire plină de mister şi istorie, pentru că primul proprietar a fost Mihai Moruzov, şef al serviciilor secrete interbelice.

 

Investiţiile făcute aici dar şi frumuseţile zonei au introdus casa în circuitul turistic.

 

 • Restaurantul Ivan Pescar & Scrumbia Bar

 

Un restaurant renumit cu specific pescaresc al celebrului Ivan Patzaichin, va asteapta cu numeroase preparate traditional romanesti gatite domol si o atmosfera rustica si prietenoasa.

 

 • Dansuri traditionale lipovenesti

 

Specific satelor pescaresti sunt grupurile de lipovence care alaturi de un acordeonist din zona ies seara pe plaja si incing dansuri sau canta muzica traditionala.

 

Atmosfera este una de poveste care te face sa te desprinzi de toate problemele realitatii.

 

 • Satul pescaresc traditional

 

Situat la marginea orasului Tulcea, la iesirea spre localitatea Mahmudia, satul pescaresc traditional se intinde pe aproximativ 3 hectare si cuprinde case traditionale, un bufet satesc, o cherhana, mori de vant, un centru de informare, constructii ce formeaza un parc tematic sistematizat cu trei alei principale ce incearca sa reconstituie bratele Dunarii, pe fiecare fiind amplasate constructii reprezentative localitatilor din Delta Dunarii.

 

 • Lacul Ciuperca

 

Lacul Ciuperca este situat in vecinatatea Garii CFR a orasului Tulcea. Lacul si parcul perimetral au fost reabilitate, devenind astefel o atractie turistica indragita de vizitatori.

 

Zona lacului cuprinde plaja, loc de promenada, mai multe terenuri de sport, locuri de relaxare, loc de desfasurare a competitiilor sportive pe apa, loc de joaca pentru copii, pista pentru biciclisti.

 

Pe lac sunt montate doua fantani arteziene ce infrumuseteaza locul si ii da o atmosfera feerica.

 

 

De asemenea, pe lac exista o mica insula unde este amplasat un hotel cu acelasi nume. Un loc minunat, un spatiu rustic, dar elegant, Hotel Insula cuprinde si un restaurat care pe langa un meniu complex de bunatati, ofera si o priveliste superba asupra lacului.

 

Hotelul pune la dispozitia vizitatorilor mici plimbari cu vaporasul, astfel incat cei care viziteaza Insula sa aiba parte de momente de relaxare si amintiri pe masura.