Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

Turism Medical

Național

Specificul și unicitatea Deltei Dunării și a Mării Negre 

 

Puteți petrece zile de vacanță minunate și inedite prin specificul și unicitatea Deltei Dunării și a Mării Negre, beneficiind în același timp de servicii medicale dentare premium la prețuri avantajoase, în cadrul Clinicii UNIDENT Center din Tulcea.

 

Beneficiați de tratamente performante, realizate într-un timp foarte scurt, dar de și dotările cu aparatură premium, îmbinate cu utilizarea tehnologiilor digitale, robotice.

 

Pregătirea permanentă a personalului se realizează în cadrul Centrului de Educație Medicală Continuă UNIDENT Center, în cadrul numeroaselor cursuri de perfecționare și a congreselor internaționale: Wachington D.C., Chicago- Ilinois, Istanbul, Dubai, Paris, Varna, Londra, New York, Budapesta, Chișinău etc.

 

 

Zâmbind descoperiți Tulcea!

 

Pentru locuitorii întregii țări, Tulcea reprezintă un punct de atracție fascinant și diversificat, fiind poarta de intrare în Delta Dunării.

 

Prin intermediul proiectului de turism medical susținut de UNIDENT Center, beneficiați de:

 

  • servicii medicale dentare integrate, avansate, la standarde de excelență;
  • tehnologiile viitorului;
  • echipă medicală dedicată performanței;
  • o vacanță de neuitat într-o zonă a României specială și unică.

 

 

Orașul Tulcea este străbătut de fluviul Dunărea, care prin cele trei brațe ale sale, Chilia, Sulina și Sfântul Gheorghe, se varsă în Marea Neagră, formând astfel una dintre cele mai frumoase delte din lume, o rezervație naturală ce constituie locul ideal pentru o vacanță de neuitat.

 

Cuvintele care definesc în totalitate orașul Tulcea sunt:

 

  • unicitate;
  • liniște;
  • apropierea omului de natură;
  • 14 naționalități conlocuitoare.

 

Pentru pacienții noștri care nu sunt din orașul Tulcea, facilităm organizarea unei vacanțe în Delta Dunării, pe malul Mării Negre sau în alte locații de care sunt interesați.