Metoda inovativa de tratare a parodontozei!

Trateaza cu seriozitate sangerarile gingivale, mobilitatea dintilor si celelalte simptome ale parodontozei.

Programeaza-te acum pentru o consultatie specializata!

Dr. Petronela Luca

Doctor in Parodontologie

Manager General Clinica Unident

Beneficii:

TEHNICI AVANSATE

Unident foloseste tehnici avansate in tratarea afectiunilor paradontale, ce scurteaza durata interventiilor chirurgicale.

Echipa cuprinde doctori specializati in tratarea acestei boli. Cooperarea medic – pacient este esentiala pentru a obtine rezultate favorabile pe termen lung.

DOCTORI SPECIALIZATI

Tratamentul se face cu ajutorul Laserilor terapeutici cu programe de Biovitalizare, regenerare, sterilizare, pentru accelerarea vindecarii sau cu efect antialgic.

TERAPIE CU LASER

Ne asumam responsabilitea tratamentelor si acordam CERTIFICAT DE GARANTIE fiecarui tratament, pentru o perioada de 2 ani.

GARANTIE

Clinica Unident

Misiunea noastra este sa imbunatatim viata pacientilor nostri, asigurandu-le servicii medicale dentare integrate, avansate, la un standard de excelenta, bazat pe tehnologiile viitorului si pe echipe medicale dedicate performantei, in conditii de maxim confort si siguranta.

Afla mai multe!

De ce trebuie sa tratezi din timp simptomele parodontozei?

Afectiunile parodontale sunt foarte periculoase, iar netratarea lor poate duce, pe termen lung, la pierderea dintilor. Primele simptome ale paradontozei sunt: inflamatia gingiei, adica gingivita, manifestata prin modificarea culorii spre rosu violaceu, papile inflamate indepartate de pe dinti, dureri, senzatie de prurit gingival, sangerari la periaj. Treptat, boala evolueaza spre structurile profunde, gingia incepe sa se retraga de pe dinti, antrenand apoi si osul alveolar si dezvoltand asa-numitele pungi parodontale.

Electronic Stem Generator- tratamentul revolutionar pentru parodontoza

Este un dispozitiv medical digital care ajuta la regenerarea naturala prin atragerea in zona afectata a cat mai multe celule regeneratoare disponibile in corpul uman.

Tratarea parodontozei aflata intr-o stare avansata se face printr-o tehnologie unica de regenerare a celulelor din jurul radacinii folosind campul electromagnetic natural.


Sangerarile gingivale si mirosul urat al gurii produs de pungile parodontale sunt, deasemenea, tratate prin tehnologia de stimulare a regenerarii.

PESTE 8000 PACIENTI MULTUMITI DE UNIDENT

<8000

Programeaza-te
Programeaza-te

NO. 1

Programeaza-te

ISO

Top

LOCUL I IN TOPUL FIRMELOR DE PROFIL

CERTIFICARE ISO 9001:2015

Doru Munteanu

Recomand cu toata increderea. Aparatura moderna, servicii ireprosabile incepand cu receptia pacientului, iar echipa dr. Petronela Luca si Stefania Caramilea profesionalism, dedicatie, rabdare . Acum pot zambi din nou. Va multumesc

Recomand cu incredere clinica Unident!! Recepția foarte amabila si zambitoare, asistentele atente cu pacientii si medici de excepție!Servicii de calitate superioara!!!

Nicoleta Mita

Rezultate superioare de regenerare

CONFIRMATE DE PACIENTII NOSTRI

Solicita o Programare

La Unident nu lasam parodontoza sa-ti distruga intreaga dantura!