Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

PLAN DE TRATAMENT ONLINE

Pachet investigații complexe 3D

Tomografii dentare + consultație online și deviz estimativ

 

De ce să achiziționați Pachetul Plan de tratament online?

 • Preț avantajos - Discount de 40% ! 

 • Siguranță - Procedură de diagnosticare,  planificare  și estimare a costurilor cu o rată de 95% precizie, fără a vă deplasa la clinică

 • Rapiditate - Nu aveți nevoie de programare prealabilă pentru realizarea investigațiilor radiologice 3D / CBCT / tomografii și  posibilitatea achiziționării pachetului direct în centrul de radiologie
 • Eficiență - Timpul de deplasare efectivă pentru consultație este eliminat, precum și timpul de așteptare după alte programări anterioare. 
 • Confort - Eliminarea stării de teamă cu privire la consultația stomatologică și posibilitatea de a integra consultația în programul dumneavoastră zilnic, fără a presupune niciun efort de organizare

În contextul actual, venim în întampinarea dumneavoastră pentru găsirea celor mai bune soluții de tratament, fără a fi nevoie să vă deplasați la clinică pentru consultație. Răspundem astfel nevoilor dumneavoastră de a afla rapid, sigur și eficient cum vă puteți recăpăta sănătatea dentară și zâmbetul.

 

Puteți beneficia ACUM de un diagnostic corect, un plan de tratament ideal, cu soluții conservatoare, de salvare a dinților fără teama de a vă deplasa în afara casei sau a orașului dumneavoastră pentru consultații sau pentru a doua opinie medicală

 

De aceea, am creat Planul de tratament online stabilit pe investigații complexe 3D - Tomografia dentară / CBCT - un pachet avantajos, creat special pentru pacienții care doresc să beneficieze de SIGURANTA unei consultații stomatologice online, un diagnostic precis, multidisciplinar și un plan de tratament predictibil din confortul propriei locuințe.

 

În 3 pași simpli, cu efort minim și la un preț special, vă veți putea bucura de un plan de tratament predictibil,  personalizat, stabilit în funcție de nevoile și posibilitățile dumneavoastra, bazat pe cele mai performante investigații radiologice 3D și pe experiența clinică, de peste 20 de ani, a Dr. Petronela Luca, Doctor în Științe Medicale.

 

Nu veți mai sta cu grija de a nu ști ce șanse aveți de a vă recupera dinții și veți cunoaște costurile.  Având aceste informații, puteți planifica tratamentrul dumneavoastră.

Ce conține pachetul ?

Investigații radiologice minim invazive

 • Tomografie CBCT Maxilară

 • Tomografie CBCT Mandibulară extinsă

 

Servicii Stomatologice

 • Consultație multidisciplinară online

Efectuarea setului de investigații radiologice 3D - Tomografii dentare, DOAR într-unul din Centrele de Radiologie Unident din orașele Buzău, Tulcea, Galați

 

După achiziționarea pachetului online, vă puteți prezenta, fără programare prealabilă, în Centrele de Radiologie Dentară Digitală Unident pentru realizarea rapidă și în siguranță a unei Tomografii de maxilar și a unei Tomografii de mandibulă extinsă. Locațiile noastre le puteți identifica ușor pe http://www.radiologie-unident.ro.  Vă oferim posibilitatea de a alege modalitatea în care veți achiziționa pachetul, astfel, pe lângă posibilitatea de achiziție online, puteți să îl procurați și direct, în Centrul de Radiologie Dentară Digitală Unident agreat, in momentul când efectuați investigațiile. Apoi, veți fi contactat pentru a stabili data programării pentru consultația online.

Realizarea unui plan de tratament performant

 

Personalizat, cu abordare multidisciplinară,  de către echipa noastră de medici specializați, cu experiență clinică.

 

Investigațiile radiologice complexe 3D sunt analizate de către membrii echipei care stabilesc împreună cel mai predictibil plan de tratament pentru cazul dumneavoastră.

Consultația online

 

La termenul stabilit, va avea loc consultația online, pe o platformă digitală agreată, acordată de Dr. Petronela Luca, în cadrul căreia vă va fi efectuată fișa medicală digitală cu anamneza - veți răspunde unui set de întrebări - antecedente și istoric medical, pentru a stabili diagnosticul general si stomatologic si daca poate fi pus în practică planul de tratament personalizat, stabilit de către echipa medicală. Tot în această etapa veți afla valoarea devizului estimativ.

 

Precizia planului de tratament este de 95%.

Confirmarea planului de tratament în cabinet

 

Chiar și în cadrul unei consultații fizice, efectuate în clinică, există situații în care șansele de recuperare a dinților să fie la limită și numai după investigații exploratorii –  încercarea de a trata dintele, vom ști ce șanse reale există pentru salvarea acestuia. De reținut!  La Unident prima intentie este de a să salva dinții!  Ne bazăm pe tehnici inovatoare, concepte noi de tratament - stomatologie laser, ozonoterapie, terapie cu plasma, nanotehnologie - tehnologiile viitorului, pe biomateriale și echipe medicale specializate.  

 

Din acest motiv, pentru că nu știm cum evoluează dinții aflați la limită, devizul poate prezenta unele diferențe de cost față de estimarea inițială și acest lucru este specificat pe deviz . Rata de precizie a planului de tratament stabilit online este de 95%, deoarece pacienții care ajung la noi sunt cazuri complexe, care prezinta afectiuni in stadii avansate, care nu au găsit rezolvarea în alte cabinete.

 

 

Începerea tratamentului

 

Potrivit planului de tratament stabilit și agreat de echipa medic - pacient

Întrebări frecvente

 

 1. Cum poate medicul să îmi facă planul doar văzând tomografia? 

Tomografia dentară 3D prezintă numeroase avantaje, atât pentru pacient, cât și pentru medic, deoarece îl ajută să obțină o imagine în spatiu a zonei afectate, oferind informații volumetrice exacte și clare, nu suprapuse, ca în cazul investigațiilor 2D (panoramice sau intraorale). Tomografia permite rotirea imaginii și studierea danturii din toate unghiurile posibile și oferă imagini de maximă acuratețe, permițând cartografierea digitală, de la suprafețe milimetrice, până la întreaga suprafață intracraniană. În acest fel, chiar fără ca pacientul să fie fizic prezent în cabinet,  medicul are o viziune completă asupra afecțiunii dentare și asupra planului de tratament pe care îl poate implementa, pentru a ajuta la o vindecare rapidă și fără durere. În special, în medicină, se aplică universalitatea conceptului că ,,Informația este putere!”

 

 1. Ce aplicații folosiți pentru video conferință? 

În funcție de preferințele fiecărui pacient, consultația online se poate desfășura utilizând o gamă amplă de aplicații: Skype, Whatsapp, Zoom Meetings, Cisco Webex Meetings, Google Meet.

 

 1. Sunt obligat să fac planul la Unident?

Nu aveți obligația de a realiza planul de tratament în cadrul Clinicilor Unident, însă este cert faptul că doar noi putem garanta reușita! Alți medici pot avea viziuni diferite despre tratament, deoarece fiecare specialist acționează după propria viziune, energie implicată în proiect, cunoștințele medicale acumulate și nu vor accepta să pună în practică un plan elaborat de altcineva. Fiecare medic este unic și tratează după propriile credințe și principii medicale, în funcție de experiența proprie și tehnologia utilizată. Toate elementele constitutive ale planului de tratament, incluzând competențe, materiale, tehnologie utilizate, trebuie să conveargă și să se îmbine pentru obținerea unor rezultate eficiente și de durată.  

 

 1. Pot plăti și online?

Vă oferim posibilitatea de a alege modalitatea în care veți achiziționa pachetul, astfel, pe lângă posibilitatea de achiziție online, puteți să îl procurați și direct în Centrul de Radiologie Dentară Digitală Unident agreat, atunci când efectuați investigațiile.